سلام
ممنون میشم اگر اطلاعاتی در این زمینه از ویرایش دارید راهنمایی بفرمایید
ویرایشی که خیلی باب هست و اکثراً من میبینم استفاده میشه در نمونه عکسهایی که در پایین مشاهده میکنید مشخص هست . اینها طوری هستند که یا اطراف موضوع یا خود موضوع روشن تر از بقیه ی قسمتها هست و اغلب سیاه و سفید یا سپیا هستند با کنتراست بالا.
این چند نمونه برای این است که کاملاً بتونم منظورم رو برسونم
ممنون میشم اگر آموزش تصویری ازش سراغ دارید قرار بدید
با اجازه اساتید، من جسارت بکنم و یه روش سریع تو ACR بگم (طبیعتا مشابهش رو میشه تو لایت روم هم انجام داد؛ و صد البته روش های کامل تری هم هست، مثلا برای Duo Tone خود فوتوشاپ خیلی قدرتمند تره!... ولی خوب این خیلی سریع به نتیجه میرسه!)
طبیعتا اولین مرحله اینه که رنگ و نور و... رو مثل هر عکس دیگه ای تصحیح کنیم که من از این میگذرم...
(متاسفانه به علت محدودیت تعداد پیوست، نتونستم عکس اولیه رو بگذارم... ضمنا این عذر می خوام که موضوعش با نوع ادیت سازگار نیست...!)
اگه دوست دارید عکس سپیا (در واقع Duo tone) باشه، اول از تب HSL گزینه Convert to grayscale رو بزنید و تغییرات لازم رو بدید:
Screen shot ۱۳۸۹-۰۵-۱۲ at ۱۲.۳.jpg
بعد به قسمت Split toning برید و برای هایلایت ها و سایه ها رنگ مورد نظر و میزان اشباعش رو مشخص کنید تا قسمت های روشن و تاریک عکس ته مایه اون رنگ رو بگیره (از سیاه و سفید در بیاد):
حالا به تب Lens Correction برید و از قسمت Lens Vignetting، بسته به سلیقه، نوار amount رو به چپ و نوار Midpoint رو به چپ یا راست حرکت بدید تا دور عکس به اندازه دلخواهتون تاریک بشه (اولی شدت تاریکی و دومی فاصله قسمت های تاریک از مرکز عکس رو تغییر میده):
مرحله های بعدی هم افزایش Clarity (حدود ۷۰) و کنتراسته که اگه قبلا انجام ندادید، الان این کار رو می کنید؛ و یا با توجه به نتیجه، میتونید اونا رو تصحیح کنید:
یه چیزی رو یادم رفته بود... اگه عکس رو قبلا تو ACR کراپ کرده باشید... باید به جای Lens Vignetting، از Post Crop Vignetting استفاده کنید... که البته تو لایت روم ۳ و ACR سازگار با CS5 خیلی بهتر از CS4 عمل می کنه و تو ورژن های قبلی هم اصلا وجود نداره!
سلام لطفا طریقه بدست آوردن چنین تنالیته رنگی را شرح دهید.
ممنون
سلام
برای این سوال من پاسخی از طرف دوستان نیست؟
علیرضا اصلانی
رنگها نکته خاصی ندارند بجز اینکه از رنگهای گرم استفاده شده است.
اگر مورد خاصی مدنظرتان است، بیشتر توضیح دهید.
این زیاد قضیه خیلی به عکاسی ربط نداره، ولی خوب مربوط به فوتوشاپه و فکر کنم حرفه ای هم باشه...
۴چهارشنبه هفته گذشته Photoshopworld برگزار شده بود و در مراسم افتتاحیه (به مناسبت اینکه تو وگاس بودن)، دکتر پرستو چند تا تردستی با فوتوشاپ انجام داد...
اولی رو تونستم انجام بدم، دومی خیلی برام جالب نبود، ولی سومی رو نفهمیدم چطوریه... اگه نظری دارید ممنون میشم در میون بذارید:
قضیه این بود که عکس پیوست رو نشون داد و وقتی لایه کارت رو حرکت میداد و کارت از پشت حباب عبور می کرد اثر لنز روش اعمال میشد!