خوب دوست عزیز اگه مانیتور adobe rgb در اختیار نداشته باشیم عکس با فضای adobe rgb بدرد نمیخوره اگه نرم افزارها را هم تنطیم کنیم فقط فضای رنگ و تبدیل به srgb میکنن تا مناسب مانیتور srgbبشه به نظر من پس بهتره srgb استفاده بشه ] تا اینکه نرم افزارها فضای رنگ و تبدیل به srgb کنن چون به هر حال ما قابلیت دیدن اون طیف رنگی رو نداریم مگر اینکه مانیتور adobe rgb در اختیار داشته باشیم اونموقع بحث فرق میکنه.
برای تغییر فضای رنگ در فتوشاپ باید به view -proof setup برین
از اونجایی که در زمینه ی Color Space هنوز مبتدی هستم به مشکلی برخوردم که هر چقدر سعی کردم نتونستم بر طرفش کنم.
عکسی رو در لایتروم و سپس فتوشاپ ادیت کردم و بعد از سیو کردنش از فتوشاپ تصویری که توی Windows Photo Viewer و قسمت Edit نرمافزار ACDSee درست دیده میشه اما وقتی عکس رو در Quick View یا در اسمارتفون می بینم بسیار زیاد فرق داره که می دونم مشکل از فضای رنگی هست اما نمی دونم دقیقا از کجا.
اسکرین شات:
عليرضا تارا
از اونجایی که توی اکثر جا ها حالت اشتباهه (بی رنگ تر) چکار باید بکنم که همه جا یکسان باشه؟ تا حالا به این مشکل بر نخورده بودم. شاید خروجی ای که گرفتم اشتباهه چون اولین بار بود که از لایتروم مستقیم بردم تو فتوشاپ و به طور معمول باید برگردم توی لایتروم اکسپورت کنم اما توی فتوشاپ سیو کردم.
عليرضا تارا
من هم این مشکل رو داشتم و همچنان دارم اما تو یه حالت تغییر ایجاد میشد و همون خروجی ای که حین کار با فوتوشاپ میدیدم رو بدست می آوردم اونم تفاوت بین خروجی JPEG می گرفتم از طریق save as... و save for web. تو حالت دوم رنگا تیره تر بود اما توی حالت اول همون رنگای فوتوشاپ خارج میشد.
ولی قبل تر ها اصلاً چنین مشکلی نداشتم و کدوم تنظیمات بهم ریخته نمی دونم چون خیلی سعی کردم و سرچ کردم ولی نشد که نشد.
دوستان دو سه روزه درگیر مشکل عجیبیم ، اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید
عکسی رو فرستادم لابراتوار برای چاپ ، به شدت با تون سبز چاپ شده ، عکس اصلی با تون زرد خیلی خوبیه (عکس اول ) ، ولی وقتی proof setup رو تغییر میدم در مانیتور هم (macbook pro ) باز به همون رنگ سبزه که چاپ شدا میبینم !
چه تنظیمی باید انجام بدم که توو چاپ همین ریگ توو مانیتور در بیاد ؟
Screen Shot 2015-07-09 at 9.39.49 PM.jpg
Screen Shot 2015-07-09 at 9.41.21 PM.jpg