سلام:
مدیریت رنگ ( Color Management )
حقیقت مدتی است روی این موضوع دقیق شده ام و در حال خواند مطالب و کسب تجربه در این زمینه هستم. اینقدر که مطالعه پیرامون این مبحث باعث سردرگمی من شدم مطالعه پیرامون مباحث اپتیک با همه سختی دردسر ساز نبود... خلاصه کلام این مبحث در فروم نیست یا من نمیدانم لینک آن کجاست. کتابهایی در این زمینه هستند یا فیلم های آموزشی که دوستان میتوانند پیگیر آنها باشند یا لینکی که تاریکخانه دیجیتال هست از آقای نعما روشن
بحثی در مورد فضاهای رنگ
اصلا از اول خروجی را برای چه میخواهیم ؟ یا جابجایی از این محیط به ان محیط ( که در مطالب آقای روشن هم اشاره شده )
یا وقتی می گویند یک شارپ سازی هم میتواند تاثیری متفاوت در محیط های رنگی داشته باشد ( با دقت به مطالبی که خواندم و نتیجه حاصله ) یک فرد پیش از ثبت حتما باید بداند خروجی نهایی برای چیست تا با دقت به آن شروع از چه محیط رنگی باشد . یا ویرایش بر چه اساسی ادامه پیدا کند. وقتی این موارد را کنار محیط های رنگی متفاوت با تلفیقی از ستینگ های کامپیوتر ها قرار میدهیم من به جمع بندی درستی نمیرسم.
این درسته که وقتی یک فایل خام باشد از هر راهی اشتباه رفته باشیم میتوانیم بدرسی مسیر را تصحیح کنیم
ولی بقول یکی از با تجربه های این زمینه که میگوید وقت برای من پول است من فرصت جبران اشتباه را ندارم و همیشه سعی میکنم با کوتاه ترین راه ( یا بگوییم منطقی ترین راه ) بهترین نتیجه را بگیرم این فکر که فایل خام همیشه چاره ساز است را بدجوری تحت ااشعاع قرار میدهد . بنظرم در یک کار حرفه ای واقع فرصت جبران یک اشتباه به منزله از دست دادن کلی وقت و نتیجه از دست رفتن پول است
سخن کوتاه آنکه این مدیریت رنگها برای من دردسری شد نمیدانم منچ بازی کرده اید یا خیر اما حکم رسیدن به خانه پایانی که آن مار بزرگ..... و شروع از اول :confused: :)
*اگر چه میتواند یک تاپیک مجزا هم باشد ولی نمیدانم چرا جدیدا دوست ندارم تاپیکی باز کنم که مشتری اول آخرش خودم باشم ;) و از طرفی اطمینان ندارم سوالاتی یا احیانا مطالبی که در این زمینه برای من یا دوستان ایجاد خواهد شد با موضوع این تاپیک همخوانی دارد یا نه ؟ و اصلا نمیدانم میبایست تاپیکی مجزا باز کرد یا نه ؟ منتظر میمانم تا تظر دوستان را جویا شویم که کجا این بحث یا سوالاتی که پیش رویمان خواهد بود یا دوستان اطلاعات خوبشان را با دیگران به اشتراک بگذارند
اینجا ؟ یا لینکی که میدانید؟ یا تاپیکی مجزا ؟
موفق باشید