سلام
نمیدونم سوالمو در جای مناسب میپرسم یا نه؟
پروفایل ICC مربوط به دوربین دیجیتال رو چطور باید به فتوشاپ و یا ACR معرفی کرد؟
باسپاس
سلام
نمیدونم سوالمو در جای مناسب میپرسم یا نه؟
پروفایل ICC مربوط به دوربین دیجیتال رو چطور باید به فتوشاپ و یا ACR معرفی کرد؟
باسپاس
Canon 6D
100mm f/2.8L IS USM Macro
16-35mm f/4L
50f/1.4
به این آدرس یه سر بزنید.
Canon 6D
16-35mm f/4L
50f/1.4
سلام
بله. دوربینها نیز دارای پروفایل هستند.
برای رندرینگ دقیق رنگ و سایر مشخصات در مبدلهای RAW استفاده میشوند.
هم می توان این پروفایلها را ساخت و هم میتوان از پروفایلهای آماده استفاده کرد.
اما
پروفایلهای ICC دوربین را نمیتوان برای ACR/Lr استفاده کرد. سازگاری ندارند. تا جایی که می دانم نرمافزار Capture One میتواند از این پروفایلها استفاده کند.
برای ACR/Lr باید از پروفایلهای سازگار با سیستم DNG استفاده کرد.
خود ادوبی نرمافزاری برای تولید این پروفایلها ارائه کرده است.
برخی Color Chart ها نیز نرم افزار مخصوصی دارند که به صورت خودکار پروفایل سازگار با ACR/Lr تولید میکند.
سلام
من مانیتورم رو کالیبره کردم)Spyder4Elite) ، توی فتوشاپ در قسمت Color setting تنظیمات باید روی sRGB باشه ویا پروفایلی که دستگاه کالیبراتور میسازه؟
Canon 6D
16-35mm f/4L
50f/1.4
سلام
راستش به فضاهای رنگی وارد نیستم . من تنظیمات رو روی sRGB گذاشتم ولی به نظر شما پروفایلی که کالیبراتور میسازه از sRGB ضعیفتره؟
باسپاس
Canon 6D
16-35mm f/4L
50f/1.4
بحث پروفایل ضعیف و قوی! نیست.
پروفایل کالیبراسیون مانیتور را نباید در قسمت تنظیم Color space یا Working Space نرم افزار وارد کرد.
مقالات مربوط به Color Space را در سایت عکاسی مطالعه کنید.
مانیتور های ال جی یک نر مافزار برای تنظیم رنگ مانیتور دارن fortemanager
که باهاش میشه پروفایل های رنگی مختلف تنظیم و ذخیره کرد مثلا وقت فیلم دیدن پروفایل تنظیمات رنگ movie را load کرد و وقت فتوشاپ پروفایل رنگی ای که مختص فتوشاپ تنظیم کردیم .
برای لپ تاب acer ام هم نیاز به یک همچین نرم افزاری دارم که این کارا را بتونه انجام بده .ایا چنین نرم افزاری هست.بیشتر هدف ام اینه پروفایل هایی که تنظیم میکنم را ذخیره کنه
سلام
من تازه با این مبحث آشنا شدم و سعی کردم با خوندن مطالب این صفحه و همینطور چند سایت مرتبط ، بتونم سیستم مدیریت رنگ رو در مراحل کاریم پیاده کنم .
تجهیزات من :
دوربین : canon 5D mk iii
مانیتور : Eizo CG246
پرینتر : Epson Stylus pro 3880
سوال 1 : مانتیور Eizo cg246 دارای کالیبراتور سخت افزاری داخلی هست . بعد از مرحله کالبراسیون وارد مرحله Validation میشه . این برای چه منظوری هست ؟
سوال 2 : ambient light یا نور محیط روی کالیبراسیون مانیتور تاثیر داره . محیطی که من کار میکنم پنجره داره و صبحها و شبها نور کاملا متفاوت هست . آیا باید هر روز 2 بار کالیبراسیون انجام بشه ؟ یا میشه برای هر حالت profile ساخت و روزی 2 بار این profile ها رو بازخوانی کرد ؟ این موضوع کمی گنگ هست برام
سوال 3 : برای ویرایش عکسها از photoshop استفاده میکنم . آیا بهتره که working space رو adobe RGB انتخاب کنم یا adobe RGB 1998 ؟ یا اصلا باید بر مبنای profile مانیتور باشه ؟ (که فکر کنم آخری اشتباه هست)
سوال 4 : موقع ارسال پرینت فقط لازمه ICC profile کاغذ مورد استفاده رو دانلود و اجرا کنم ؟
ممنون میشم اگر راهنمایی کنین