Nikon D7000 + Nikkor 18-105 + Nikkor 50 f1.8 D + Tokina 11-16 f2.8 + Nikon SB-700
سلام
اگر امکان دارد لطفا فیلم ها را روی لینک های آزاد مثل آپارات قرار بدین تا برای دیدنش به مشکل کار کردن یا نکردن نرم افزار رفع ف.ی.ل.ت.ر بر نخوریم.
با تشکر
سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3
دوستان در مورد نحوه نورسنجی یک تایم لپس از ساعت 6 عصر تا 6 صبح، توصیه های لازم بدین. شرایط نوری بسیار متفاوت میشه. مدت زمانی هم که باید نورسنجی و تنظیمات دوربین رو بسته به شرایط نوری تغییر داد کم.
سپاس
علی اسدی
به هیچ وجه به نورسنجی دوربین اتکا نکنید چون در پایان تفاوت هر چند کم شات ها دردسرساز خواهد شد. در مد دستی نورسنجی کنید .
در مرحله اول سعی کنید دیافراگم و ایزو ثابت باشد و پله پله با توجه به شرایط نوری سرعت شاتر را تغییر دهید و گرنه ایزو و در آخرین مرحله دیافراگم ، دلیل هم تغییر نکردن عمق میدان است .
تغییرات پله ای که انجام میدهید در LRTimelapse قابل تصحیح است.
فکوس هم در حالت دستی باشد.
اینستاگرام | FaridKamranNia
درود
قبلا یک بار در این خصوص به یکی از کاربران پاسخ دادم و جوابم هم اگر یادم باشه با جواب جناب کامرانیان یکی بود!
همانطور که ایشان اشاره کرده اند تغییر دیافراگم و ISO بدلیل ایجاد تغییر در تصویر خروجی امکان پذیر نخواهد بود و در نتیجه تنها راهی که باقی می ماند استفاده از سرعت شاتر و تنظیم آن هست!
مطمئنا در مد دستی یا Manual می شود به این نتایج رسید (حتی فوکوس دستی)
اما بعنوان یک تجربه جدید شاید بشود با استفاده از فیلتر های مربعی و یا فیلتر های VND هم برای این کار استفاده کرد. فیلار های Nissn که در سری VND معمولا درصد بالایی دارند و یا فیلتر های مربعی کوکین که دارای درجه های متفاوتی هستند (مثلا استفاده از 3 فیلتر ND.8) برای این کار قابل امتحان خواهد بود. البته در نظر باید بگیرید که ممکنه افت کیفیتی را در تصویر احساس کنید.
ارادتمند
من فکر می کنم نورسنجی نقطه ای روی آسمان (که عموما قسمت مهم است) و تنظیم EV برای خروجی مطلوب برای زمین و آسمان راه حل قضیه باشد. با این ترفند شما همیشه اکسپوز مناسب را برای آسمان دارید. اگر زمین هم خیلی مهم است باید از براکتینگ استفاده کنید که تعداد عکس ها و زمان پراسس بعدی را به شدت افزایش خواهد داد.