دوست عزیز عذر خواهی می کنم.لینک درستش اینه videomach
سلام
سوگ صومعه تایم لپسی است متشکل از 11000 فریم که طی 9 روز از عزاداری ایام محرم گرفته شده و حجم کل فایل ها در نهایت 300GB شد .
عکس ها درLightroom ادیت و به دلیل محیا نبودن وسایل حرکتی ، حرکات به صورت نرم افزاری در After Effects انجام شده .
البته بعد از گرفتن متوجه این موضوع شدم که بهتر بود در قسمت هایی از فیلم استفاده کنم.
لطفا نظراتتون رو دریغ نکنید که تو کاری های بعدی اشتباهتمو تکرار نکنم.
ممنون از وقتی که می گذارید.
Youtube.jpg
ویدئو 720P
Vimeo
لینک در آپارات
نسخه آپارات 360P است.
ویرایش توسط F.KamranNia : Monday 23 December 2013 در ساعت 21:40
جناب کامران نیا، کار بسیار عالی و بی مانندی بود. (بدون اغراق ، دوستان فروم میدانند که من زبان تیزی دارم که معمولا در نقدها کمتر به تعریف میرود )
در قسمت موسیقی متن فقط پیشنهاد دارم از ابتدا ضرب تند تری داشته باشد شاید بهتر باشد... از قسمت حرکت ابرها ضرب آن شروع میشود که بنظرم حرکت تند افراد قبل از ان با موسیقی متن همخوانی ندارد.
سپاس
از لطفی که داشتید ممنونم.
راستش از ابتدا قرار نبود من صداگذاری و موسیقی رو به تنهایی انجام بدم، و یکی از دوستان قرار بر همکاری داشتند که به دلیل مشکلات شرایط مهیا نشد.من هم بسیار در کار با صدا و موسیقی
ضعف دارم، دچار سردرگمی میشم . این نکنه های هم که فرمودید زمان تدوین بهش رسیدم که باید مقداری از حرکت آدم ها فیلم می گرفتم. بعضی از دوستان حتی پیشنهاد حرک آهسته تر از حالت عادی را دادند.
ولی امکانش بعد از گرفتن عکس ها نبود و این ایرادی هست که قبول دارم.
باز هم ممنون از شما .
جناب F.KamranNia واقعا کار زیبا و قابل تقدیری بود ... موفق باشید .
محمدهادی نوری
ویدیو تایم لپس Ancient از راه شیری
1.jpeg
خوشبختانه سایت فرامنشوری نیست و راحت میشه این ویدئو زیبا رو نگاه کرد
به نقل از " فتولینک " سایت عکاسی
اولین تجربه time lapse
البته بدون و ریموت و magic lantern و ..... مجبور بودم به صورت حدسی هد 5 ثانیه خودم شات بزنم واسه همین پرش داره و البته نورسنجی رو هم تغییر دادم وسط کار
https://www.youtube.com/watch?v=QhgNPdPWJ84
دومين تجربه time lapse
Stockholm
درود و وقت بخیر .
با مطالعه ی پست های ابتدایی این تاپیک و مقاله استاد روشن مشتاق به کار شدم و پیش رفتم که به مشکلی بر خوردم .
هنگام خروجی گرفتن در پنجره ی رندر ویدئو اصلا فرمت ویدئویی وجود ندارد !
3545857.jpg
حدس میزنم مشکل از اینجا باشه !
مثل اینکه Adobe encoder یه نرم افزار جداگانه اس که من ندارمش ! هر چند که تو مجموعه نرم افزاری لرد نیافتمش !
00564.jpg
به کل ممنون میشم اگه منو از این سر درگمی در بیارید .
عکاسی ، ذهن و دیده و دل را در یک راستا قرار می دهد.