از اساتید عزیز سوالی داشتم : بهترین نرم افزار برای پردازش فایلهای RAWنیکون چه نرم افزاری هست؟ بعضی از دوستان گفتند خود نرم افزار نیکون ولی متاسفانه سرعتش خیلی پایینه و کلا محدودیت برای سینک زیاد داره
از راهنمایی تان سپاسگزارم
از اساتید عزیز سوالی داشتم : بهترین نرم افزار برای پردازش فایلهای RAWنیکون چه نرم افزاری هست؟ بعضی از دوستان گفتند خود نرم افزار نیکون ولی متاسفانه سرعتش خیلی پایینه و کلا محدودیت برای سینک زیاد داره
از راهنمایی تان سپاسگزارم
Adobe photoshop Lightroom نرم افزار بسیار قدرتمند و کاربردی هست در ویرایش فایل خام .
خود فتوشاپ هم پلاگینی بنام ACR داره (Adobe Camera Raw) که قادر به ویرایش فایل خام هست .
===========================================
دوستان
چند وقتی هست که برای ساخت تایم لپس با افتر افکت در حال کشتی گیری هستم !!!
تا Import کردن و ساختن کامپ پیش رفتم!!!!
از یه آموزش ویدئویی هم طریقه ی اعمال افکت ها رو هم کم و بیش یاد گرفتم .
اما وقتی اکسپورت میکنم عکسها با فاصله ی زمانی طولانی (حدودا 1الی 2 ثانیه) نمایش داده میشن و زمان ویدئو هم خیلی طولانی شده !
چطور باید این فاصله رو کم کرد؟
Untitled-1.jpg
عکاسی ، ذهن و دیده و دل را در یک راستا قرار می دهد.
بعد از import عکسها انها را انتخاب کنید و روی عکسها کلیک راست کنید. از منوی باز شده گزینه new composition from selection را انتخاب کنید. و تنظیمات زمان هر فریم را به صورت زیر وارد کنید.
composition.jpg
بعد فایل خروجی را بسازید. به همین سادگی!
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
درود
در افتر افکت چطوری میشه فایل ساخته شده رو با فرمت های ویدئویی ذخیره یا اکسپورت کرد؟
File>Export>add to render queue و تنظیمات دلخواهتان را انجام دهید
اینستاگرام | FaridKamranNia
میشه اینطور حساب کرد سرعت شاتر رو 500 تقسیم بر اندازه نقطه کانونی مثلا اگر لنز 24میلیمتر استفاده میکنین 500تقسیم بر 24 میشه 20.8 که شما باید 20 ثانیه در نظر بگیرین البته این برای فول فریم هست برای APS-C باید فاصله کانونی رو ضربدر 1.5 بکنین بعد 500 رو به حاصل ضرب تقسیم کنین
ایزو رو هم 3200 در نظر بگیرید
درود
کلا کالبد شکافی کردید؟!
حداقل متن اصلی را مطالعه بفرمایید تا ببینید داستان از چه قرار بوده!!
صحبت سر روش عکاسی از ستارگان نبود! این موضوع را بنده قبلا به تفصیل در تاپیک عکاسی نجومی توضیح داده بودم!!!!
اما در خصوصفرمایش شما، فرمول کامل تری هست که از حاصل ضرب 1000 در cos میل ستاره ها در مخرج بدست میاد!
اما در مورد ISO
دلیل اینکه ISO افزایش باید پیدا کنه بخاطر محدودیت هاست!
این محدودیت بخشی به خاطر نیاز به ثبات ستارگان و بخشی به بسته بودن دیافراگم بر می گرده!!
اگر لنز با F/1 باشه شاید ISO 3200 نه تنها خوب نباشه بلکه موجب Over Expose شدن تصاویر بشه!
از طرفی بالابردن ISO مشکل افزایش نویز و در نتیجه تخریب تصویر را به همراه خواهد داشت.
به همین دلیل از مقره هایی مثل پلاری و یا از روش PiggyBack برای عکاسی از کهکشان با ISO پایین استفاده می شود.
ارادتمند
جدیدترین تایم لپس من
تقدیم به دوستان
https://vimeo.com/129524776
Nikon D7000 + Nikkor 18-105 + Nikkor 50 f1.8 D + Tokina 11-16 f2.8 + Nikon SB-700
تایم لپس با موبایل که خیلی راحتتره، حیف اون همه شات که با دوربین نازنین برای یه ویدئو زده بشه
اینم یه نمونه با موبایل که خودم گرفتم لینک