QuickTime را نصب کنید.
Qiuck Time player version 7.7.4 نصب شد اما کماکان همان مشکل رو دارم.
:(
عکاسی ، ذهن و دیده و دل را در یک راستا قرار می دهد.
توی پک کامل Adobe هست و میتونید به راحتی اونو نصب کنید. با بعضی از نرم افزارهای ادوبی هم بصورت پیش فرض نصب میشهمثل اینکه Adobe encoder یه نرم افزار جداگانه اس که من ندارمش ! هر چند که تو مجموعه نرم افزاری لرد نیافتمش !
Media Encoder همراه با نرمافزار های ویرایش تصویر (Prelude , Premiere , After Effects و ...) نصب می شود.
اینستاگرام | FaridKamranNia
با استفاده از منوپاد و تکان دادن دوربین و منوپاد تایم لپس هایی درست کرده اند که دوربین در آن تکان می خورد و حرکت می کند.نام این حرکت را Hyperlapse گذاشته اند.در ویدیوی زیر این تکنیک برای تایم لپس هایی که از ساختمان ها گرفته شده بسیار جالب به نظر می رسد.البته به نظر تراز کردن دوربین و منوپاد یا سه پایه بخشی از سختی این تکنیک است.هر گونه حرکت حساب نشده به شدت خود را نشان می دهد.
How to do Hyperlapse Photography
ویرایش توسط Alias_239 : Tuesday 26 August 2014 در ساعت 00:34 دلیل: املاء و اضافه کردن یک جمله
حسینی
سلام
دوستان کسی نرم افزار مخصوص ساختن تایم لپس میشناسه که بشه راحت باش تایم لپس با افکت های مختلف ساخت؟
خودم یه نرم افزار دانلود کردم به اسم LRTimelapse ولی روی سیستمم کار نکرد.
تاحالا با نرم افزار quick time کار میکردم ولی متاسفانه هیچ آپشنی نداره!
D810 -- 24-120 -- Tamron 15-30 -- Tamron 150-600 -- 20 f/2.8 -- 70-300 VR -- 35 f/1.8 -- Tamron 19-35علیرضا اخلاقی
LRTimelapse به صورت یک پلاگین با Lightroom عمل میکند و بسیار کاربردی است. آموزش های تصویری در سایت خود برنامه موجود هستند.
اینستاگرام | FaridKamranNia
Plz change topic name to time lapse
محمد ذبیح مند | مقالات سایت عکاسی | لینک مقالات سایت
این LR timelaps هم بدون لایسنس بیشتر از 400 فریم قبول نمیکنه!
از دوستان کرک LR Timelaps رو کسی سراغ داره ؟
تو اینترنت هر چه دنبالش گشتم به جایی نرسیدم!
عکاسی ، ذهن و دیده و دل را در یک راستا قرار می دهد.
منم دنبال کرک این برنامه میگردم اگه کسی داره ممنون میشم به منم کمک کنه
SONY A7R III, Canon 700D,GoPro Hero 7 Black, Tamron 24-70mm F2.8 & 70-300mm, Samyang Cine 35mm F1.4 & Cine 14mm F2.8, Canon 18-55 STM, Helios 58mm, Jupiter 200mm, Revenon 135mm F2.8