سلام
در هفته قبل من هم قیمتهای دوبی را چک کردم اکثرا بالاتر بود.
مخصوصا در نمایندگی کنون.
فلاش 580 حدود 700 و لنز 100 ماکرو حدود 1.250 !!
اما در فروشگا ها با چانه زنی در مواردی قیمتهای کمی مناسب تر از ایران را نیز میشد پیدا کرد.
لنز 100 ماکرو در سیتی سنتر با قیمت حدود 1.060 توسط دوست من خریداری شد.
لنز 50-500 لرزشگیر دار سیگما هم با قیمت حدود 1.650 در همان فروشگاه موجود بود.
به نظر من از داخل خرید کردن مزایایی مثل گارانتی رو داره
کسی خبر داره دوربین تو مالزی ارزون تر از ایران هست یا نه؟!
من اقوامم اونجا هست گفتم واسم بپرسه اما چون اطلاع از دوربین نداشت نتونست کمکم کنم
چون اکثر فروشگاه های اونجا به دو لنز و گیفت (هدیه) های مختلف میفروشن
ولی من منظررم بادی و لنز کیتش هست...
نظر من روی d3100 . d90 و یا 550 d است
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
راستی تو دبی چی؟!!
این چند مدل چه قیمتن؟
درود
شرق اسیا از جمله همان مالزی که فرموید قیمت کمتری دارند
و گرنه هیچ کجای دیگر قیمش از ایران بهتر نیست. همه جا گرانتر هستند
خصوصا اروپا که افتضاح هست. الان قیمت اون لنز پست قبلی.. در دبی خیلی افتضاح هست.
ضما یادتان باشد در ایران گارنتی و وارنتی خلاصه خدمات اصلی دوربین بی مصرف هست و غیر قابل استفاده هست
پس سعی کنید بدون این خدمات بخرید که برای شما ارزانتر هم تمام شود.
موفق باشید
انوش
با سلام.کسی خبر داره دوربین تو مالزی ارزون تر از ایران هست یا نه؟!
من اقوامم اونجا هست گفتم واسم بپرسه اما چون اطلاع از دوربین نداشت نتونست کمکم کنم
چون اکثر فروشگاه های اونجا به دو لنز و گیفت (هدیه) های مختلف میفروشن
ولی من منظررم بادی و لنز کیتش هست...
نظر من روی d3100 . d90 و یا 550 d است
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
راستی تو دبی چی؟!!
این چند مدل چه قیمتن؟
توی ارسالهای قبلی در این مورد خیلی بحث شده.
و معایب و مزایای احتمالیش رو هم دوستان فرمودن.
تو دوبی که شرکت گرند استور نمایندگی نیکون و سیگما هستش یک ماه قبل من دی 90 رو با لنز کیت 1440 قیمت گرفتم.
اما 200 متر پائین تر یه فروشگاه خیلی کوچیکتر همون رو با یه گارانتی دیگه 1100 میداد.
مثلا لنز سیگما 20-10 رو من از همون فروشگاه 500 درهم (146000 ) ارزونتر از نمایندگی اصلی خریدم. اونم با گارانتی اما فقط در دوبی. و نمیدونم تو ایران گارانتی دوبی رو یا گارانتی بین المللی رو هم قبول دارند یا خیر ؟
ارسال من با انوش گرامی همزمان شد.
ببخشید.
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
سلام
در سفري که در هفته هاي گذشته داشتم ، چند روزي در کوآلالامپور بودم . به توجه به اينکه شنيده بودم قيمت تجهيزات عکاسي در مالزي پايين تر از ايران است ، به صورت اتفاقي به چند فروشگاه تجهيزات عکاسي هم رفتم . قيمتها در بسياري از موارد از ايران بيشتر بود يا در بهترين حالت ها برابر . فرصت نکردم ليست قيمت و يا عکس بگيرم ، اما به ياد دارم که قيمت 50 ميلي متر ، f 1.8 کنن ، 350 رينگيت بود که حدودا معادل 122500 تومان ما مي شود که خريدش منطقي به نظر نمي رسيد .
70 - 200 ، f 4 IS کنن را هم همان جا حساب کردم بيشتر از قيمت داخل بود که الان مبلغ دقيقش را به خاطر ندارم .
همين و ديگر هيچ !!!
احمد شيخالاسلامي
جناب شیخ الاسلامی عزیز
به من هم گفته بودن که توی آلمان تجهیزات ارزونتره
اما فلاش sb600 رو قیمت گرفتم 289 یورو... اگه یورو رو بر فرض 1000 هم بگیریم که نیست و تا 1200 خبر داشتم.
تنیجه میگیریم همین ایران بخریم خیلی به نفعه. اینجا تا 260 هم گیرم اومده. !
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/