خبر خوب!
قیمت دلار در بازار آزاد به زیر 1690 رسید.
بابت آف تاپیک عذر میخوام. ولی من که امیدوار شدم...
فقط خرید لوازم جانبی مثل فیلتر و امثالهم اونجا به صرفه هستش. دوربین از ایران گرونتره.از دوستان کسی تجربه خرید تجهیزات عکاسی از تایلند رو داشتن ؟
یا اطلاعاتی در مورد قیمت ها ؟
خودم اونجا دی 90 نیکون رو از ایران 150 تومن گرونتر قیمت گرفتم.
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
یعنی با این وضعیت، بالاخره عبارتِ «خرید از آنور به صرفتر از این ور است» مصداق پیدا میکند؟
چون دلار به قیمت ما قبل سابقش هم که برگرده خیلی باید صبور بود تا تأثیرش را روی کالاها، مخصوصاً کالاهای لوکس مانند تجهیزات عکاسی دیده شود.
با شیب تند گران میشود اما با شیب کند (در حد تیم ملی مالدیو!) به قیمتهای سابقش بر میگردد.
.
با پایین رفتن قیمت دلار دوستان خیلی با انصاف فروشنده احتمالاً خواهند گفت ما اجناس را با دلار 2000 تومان خریده ایم و نمی توانیم ارزانتر بفروشیم. همانطور که با بالا رفتن قیمت دلار اجناسی را که با دلار 1050 تومان خریده بودند به قیمت دلار 2000 تومان فروختند و استدلال کردند که الان اگر با قیمت دلار 1050 بفروشند نمی توانند دوباره جنس را تهیه کنند!
سلام
یکی از دوستان بنده در ژاپن هست یک سایتی داد که گویا اونر معتبره برای آشنایی با قیمتهای اونجا..... تو این سایت خرید 60D با لنز کیت 18-135 با احتساب قیمت روز و آزاد ین ژاپن حدود 2100 در میاد در حالیکه همین دوربین رو دو روز پیش یکی از دوستان 2800 خرید.
حالا سوال اینه که با توجه به این اختلاف قیمت هوا تومنی که خودش برای امثال بنده رقمی هست و اینکه این دوست ما دانشجویی بیش نیست و کلا تعطیله فقط سفارش میگیره و دوربین رو میاره آیا این ریسک و خرید معقول هست یا نه؟؟
خراب رفاقت آنم که جان دهد در بهر دوست ... خط و خال لغو بر در نهاده و بی آرزوست