سلام
یعنی کسی نبود واقعا این سئوالای من رو جواب بده
سلام
یعنی کسی نبود واقعا این سئوالای من رو جواب بده
برادر نیکونگرش و آفومار و الرمس و امثالهم معلومه که خوبن! ایده آل گارانتی نیست خدمات هستش! شما برای ایده ال هزینه ای نمیدی تقریبا فقط برای بیمه داری هزینه میدی. ولی اون شرکتهایی که میبینید گارانتی اصلی هستند و اجناس رو با قیمت بالاتری عرضه میکنند که شامل خدمات اضافی و واردات قانونی و غیره میشه و شما نمیتونید قیاس بزنید. اگر دوربینی رو بدون گارانتی (همون ایده آل) میدن 1تومن وقتی بخواد از نیکونگرش بخرید باید حدود 1300 هزینه کنید. اونی که میگه ایده آل از گارانتی اصلی بهتره شاید در مورد قیمت داره صحبت میکنه نه گارانتی!
با عرض معذرت،ولی من نظرم اینه که از جای معتبر با کمی هزینه بالاتر بگیرید ولی ریسک خرید از مغازه های جمهوری رو نکنید.
بابت گارانتی هم بشخصه دوربین قبلیم گارانتی آفومار بود ولی موقع بروز مشکل اینقدر بد برخورد و بی مسئولیت بودند که تصمیم گرفتم به هیچ کسی پیشنهاد آفومار رو ندم ولی دوربین فعلیم رو از سایت معتبر گرفتم با گارنتی ایده آل.مراجعه کردم واسه تعمیرات و سرویس .دقیقا برعکس آفومار.وقعا راضیم از ایده آل.ضمنا هیچ گارانتی رسمی هم در ایران وجود نداره وبهترین جا واسه ما،جایی هست که تعمیرات و پشتیبانی و مسئولیت پذیری خوبی داشته باشد.
Ehsan ParsaniaCanon EOS 70D +Eos m3+ Lens EF 70-200 F/2.8 IS II +Lens EF-s 18-135 STM + EF 85mm F/1.8 USM + EF 50mm F/1.8 STM + Sunpak 5000AF TTL Flash + Manfrotto MK190XPRO4+MHXPRO 3Way
دوست عزیز! مدام تاکید میکنید با گارانتی ایده ال خریدین! ایده ال گارانتی نیست! یه برچسب ائه! بودن و نبودن این برچسب تو ارائه خدمات تعمیرگاه مرکزی تاثری نخواهد داشت! به هر مغازه ای مراجعه کنید به تعداد نا متناهی از این برچسب زیر میزشون دارن!
و در ضمن من جایی نگفتم از جمهوری چیزی بخرید! جایی نگفتم اصلا با گارانتی بخرید! شما میگید فلان گارانتی بده؟ لطف کنید هر مغازه ای تو تهران یا شهرستان خواستید برید و 3 دوربین مشابه رو برای فروش ببرید! بگید یکی گارانتی نیکونگرش هستش و یکی ایده ال و یکی بدون برچسب گارانتی! اگر مغازه بابت برچسب ایده ال 1ریال به شما داد حرف شما درسته! و اگر بابت گارانتینیکونگرش عدد بالاتری به شما نداد هم باز حرف شما درسته!
Ehsan ParsaniaCanon EOS 70D +Eos m3+ Lens EF 70-200 F/2.8 IS II +Lens EF-s 18-135 STM + EF 85mm F/1.8 USM + EF 50mm F/1.8 STM + Sunpak 5000AF TTL Flash + Manfrotto MK190XPRO4+MHXPRO 3Way
بنده با اینکه کاننی هستم و گارانتی ایده آل رو به نسبت یک چشمی در شهر کور ها می دانم و بهتر از بقیه هست به نظرم
اما در مورد اینکه واقعا نیکون یا کانن در ایران نماینده رسمی دارند کمی تحقیق کردم.
بله نیکونگرش نماینده رسمی نیکون در ایران هست
در سایت نیکون سرچ کنید مشاهده می کنید
Nikon | Search Results
دوستان اینقد گفتین از جای معتبر خرید کنید که خیلی دلهره گرفتم.
میشه چند جای معتبر رو در پیام خصوصی معرفی کنید؟