دوست گرامی طبق تحقیقاتی که من کردم قبلا اسم نیکونگرش داخل سایت نیکون بود ولی چون نیکون ایران رو تحریم کرد نمایندگی نیکونگرش رو از دست داد این رو از کسی شنیدم
ولی در مورد کنون بله شرکت ایده آل بر خلاف خیلی ها اصلا نمایندگی فروش دوربین کنون تو ایران نیست ایشون طبق مدارکی که من دیدم فقط بحث خدمات رو داره اونم نه نمایندگی مجاز
بهترین و مطمئن ترین گارانتی همون آفومار هست که هم سابقه بیشتری داره هم طبق دفترچه ای که داخل بسته بندی دوربین هاش هست اسم شرکت خودش و پارس الرمس و 2 دوتا شرکت دیگه جزو نمایندگی های اصلی فروش هستند 2 تا دوربین 2 تا دیگه ماشین های اداری کنون هستند
ایده آل 99 درصد دوربین هاش به صورت قاچاق وارد ایران میشه بعد تو مغازه ها برچسب پلمپ میخوره در صورتی که آفوماراز داخل شرکت که توزیع میشه با برچسب پلمپ هست و مورد دیگه که من مشاهده کردم بسته بندی دوربین های آفومار و ایده آل با هم تفاوت داشت من اخیرا دوربین مارک 4 کنون گرفتم از آفومار ولی سری قبل مارک 3 ایدهع آل داشتم کلا این دو تا با هم زمین تا آسمون فرق دارن به این صورت که آفومار طبق گفته خودشون از نمایندگی کنون خاورمیانه به صورت رسمی وارد میکنه حتی موارد داخل بسته بندی هم با مدل ایده آلی تفاوت داره یکیش برچسب خدمات خاورمیانه هست که شما تو هر کدوم از کشور های عضو که تو دفترچه خورده دوربین رو ببری رایگان خدمات رو به شما میدن در واقع خدمات شما بین المللی هست