[QUOTE=mokhtari58;200556]با این قیمتهاش و سایر مواردش که قبلا ذکر شد تحویل رایگانش چه اهمیتی میتونه داشته باشه ؟[/QUOTE
البته من هم اعتقاد دارم که سایت هایی که کار فروش اینترنتی انجام میدن از لحاظ قیمت و کیفیت ارائه خدمات شرایط مطلوبی ندارن،اما تحویل کالا حتی با دریافت هزینه ارسال برا کسایی مثل من که تو شهرستان هستند و به هر دلیلی نتونن برای خرید به تهران بیان مهمه.هرچند هنوز هم خرید حضوری مطمئن تره
دوست عزيزالبته من هم اعتقاد دارم که سایت هایی که کار فروش اینترنتی انجام میدن از لحاظ قیمت و کیفیت ارائه خدمات شرایط مطلوبی ندارن،اما تحویل کالا حتی با دریافت هزینه ارسال برا کسایی مثل من که تو شهرستان هستند و به هر دلیلی نتونن برای خرید به تهران بیان مهمه.هرچند هنوز هم خرید حضوری مطمئن تره
حتماً توي هر شهري يه عكاسي (يا فروشگاه تجهيزات عكاسي) هست كه مي تونه سفارش قبول كنه و براتون از نمايندگي طرف قراردادش خريد كنه و حدود قيمت رو هم كه ميشه با تلفن يا از سايت ها استخراج كرد.
فكر مي كنم اينطوري مطمئن تر باشه.
کلاً خرید اینترنتی تجهیزات را به عنوان آخرین راه مد نظر داشته باشید.
.
سلام
به نظر دوستان با توجه به اینکه قیمت 7d + 15 -85 افومار 2510 و نورنگار 2550 کدام شرکت بهتره؟
ممنون
لنز که باز بشه دیگه اون کارایی سابق رو ممکنه نداشته باشه. من میگم بیمه ش کن یه ماه بعد بزن بشکون!! 90 درصد پولشو بگیر!
من هم 100 ماکرو خودمو با 20 هزار تومن بیمه کردم . در هر نوع حادثه ای بیمه یا یک لنز نو میده یا اینکه 90 % هزینه رو پرداخت میکنه :)
گارانتی هیچ کار مثبتی انجام نمیده!
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson