سلام دوستان
بدنه دوربین دی تری اس نیکون با گارانتی روز نیکونگرش بقیمت 5،400 از فروشگاهی در رشت !!! بطور آکبند خریداری شد .
پایینترین قیمتی که در تهران سراغ داشتم 5،430 بود که البته برای بنده هزینه های رفت و آمد رو هم باید بهش اضافه میکردم .
خدا به دست اندرکارن سایت عکاسی خیر عطا فرماید ، چرا که در همین فروم و از طریق پیغام خصوصی با این فروشگاه آشنا شدم و در وقت و هزینه صرفه جویی شد .
با سلام
دوستان عزیز این سایت را لطفا ببینید:
http://www.bccamera.com/index.php?ma...ort=20a&page=1
دوربین D7000 با Nikon D7000 with AF-S DX 18-105mm VR & AF-S 55-200 VR Lens
یعنی با دو لنز 1700$ l
من دسترسی به این مغازه رو دارم و می تونم برم ازش بخرم نظر دوستان چیه؟
ممنون
سلام دوست عزیز
با توجه به اینکه این فروشگاه در کاناداست و مالیات خرید در این کشور 13% می باشد قیمت نهایی 1921$ می شود. قیمت این پک در ایران با گارانتی 2040 تومان می شود. اگر به این زودیها ایران نمی آیید از همان جا خرید کنید در غیر این صورت اگر موضوع گارانتی برایتان مهم می باشد به نظر من از ایران بخرید بهتر است.
موفق باشید
علیرضا زارع
سلام . امروز بدنه دی 7000 به قیمت 1470 بدون لوازم جانبی خریداری شد . اون قیمتی که دوستمون 1440 گرفته رو نتونستم بگیرم و پایین تر از این نمیدادن مگر با لوازم جانبی دیگه
سلام
يك تجربه ي 120 دلاري (شانس آوردم بيشتر نبود) در اين زمينه دارم و اون اينكه از سايتهايي كه آدرس و شماره تلفن ندارند خريد نكنيد كه به راحتي آب خوردن پولتان را مي خورند. من نمي دانم اگر عضو اين سايت شويد و لاگ اين كنيد مشخصات حقوقي شان را مي توانيد ببينيد يا نه ولي همين كه شماره و آدرس ندارند مشكوك اند.
پي نوشت: در قسمت Store Location آدرس و تلفن دارند. ترجيحا حضوري مراجعه كنيد.
فرهاد حسيني
دوستان سلام
من یه تازه واردم و میخوام مدل D3100 رو برای شروع عکاسی خریداری کنم. ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایین از کجا (مغازه) خریداری کنم (پیام خصوصی) و به همراه این دوربین چه چیزای دیگه ای باید خریداری کنم نظیر محافظ لنز، مموری، کیف؟ البته برای شروع. کل هزینه هم نمیخوام بیشتر از 1000 بشه
ممنون
اینکه از کجا خرید کنید رو دوستانی که آشنایی بیشتری دارن کمکتون می کنن اما همراه دوربین هیچی نخرید. تعدادی از فروشنده ها کیف و مموری و اینجور چیزا رو از نوع غیر مرغوب و با قیمت بسیار بالا به مشتری دوربین میدن و سود زیادی هم از این راه می برند.
کیف و مموری و محافط لنز رو جدا تهیه کنید و خصوصا پیش از خرید فیلتر محافظ لنز و مموری, به تاپیک هایی که در این فروم ایجاد شده مراجعه کنید. خیلی مهمه که هر نوع مموری ای روی دوربین نذارید. و اگر هم محافظ نا مرغوب روی لنز ببندید کیفیت عکستون پایین میاد. برای خرید این موارد وسواس بیشتری به خرج بدید بعدا پشیمون نمیشید.
و یه توصیه دوستانه: قبل از خرید دوربین هم به فروشنده نگید که لوازم جانبی رو نمی خواید چون میفهمه که دستش رو خوندین و قیمت دوربین رو ممکنه که بیشتر بهتون بگه.
ج.ابراهیمی
امروز d7000 از پاساز حافظ خریدم
d7000+18-105======1770
البته باگارانتی ایده ال