متوجه منظور شما شدم دوست خوبم.منظورم قیمت دی 3100 بود که هنوز تو ایران بالاست که با وارد شدن دی5100 احتمالا ارزونتر بشه
الهی اممین
خواستم حدود قیمت 5100 رو اعلام کرده باشم. ( یه جوری میگم انگار خودم رئیس شرکت نیکون هستم ! )
متوجه منظور شما شدم دوست خوبم.منظورم قیمت دی 3100 بود که هنوز تو ایران بالاست که با وارد شدن دی5100 احتمالا ارزونتر بشه
الهی اممین
خواستم حدود قیمت 5100 رو اعلام کرده باشم. ( یه جوری میگم انگار خودم رئیس شرکت نیکون هستم ! )
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
با سلام
روز چهارشنبه D7000 (body) + 18-105 رو 1780 و 24-10 رو 1150 از پایتخت خریدم... البته گارانتی خود مغازه بود نه ایده آل ...!! نمایندگی ایده آل نبود ولی کلی کارت گارانتی و بیمه ایده آل داشت که میگفت اگه بخوای 3 درصد میگیرم بیمه میکنم...!!!! با شرکت ایده آل چک کردم که گفتن اون فروشگاه اصلا نماینده ما نیست و ما بهش خدمات نمیدیم..!!!!!!
به نظرتون امکانش هست مشکلی برام پیش بیاد..؟!
سلام.
من یه عضو خیلی جدیدم که از قضا می خواد SLR بخره...و همواره نیازمند یاری سبزتان هستم.: دی
امروز توی سایت atlasemarket.com قیمت d5100 رو 1200 دیدم و از قضا تنها سایتی بود که یک قیمت به تومان برای d5100 عنوان کرده بود البته با 2 سال گارانتی ایده ال... و لجم گرفت چون با این قیمت نمی ارزه.
درد من تنهايي نيست بلكه مرگ ملتي است كه گدايي را قناعت و بي عرضه گي را صبر و با تبسمي بر لب اين حماقت را حكمت خدا ميدانند
دوستان سلام ،من میخواستم قبل از عید دوربین بگیرم که به پیشنهاد دوستان عکاس که گفته بودند اون موقع گرونه نگرفتم،ازون جایی که داره روز به روز گرونتر میشه تا دیرنشده باید بخرم.کسی از آخرین قیمت d7000خبر داره؟
توی سایتای مختلف قیمتها متفاوته!از طرفی آیا گارانتی اصلی و هزینه اضافی دادن بابتش ارزش داره؟
و یه سوال دیگه اینکه نیکون هم مثل کنون ژاپن اصلش گیر میاد؟
درود
نیکون اصل و غیر اصل ندارد
یک کمپانی چند ملیتی هست ( به دلیل داشتن شعباتی در کشوری به جز مقر اصلی.)
دوربین های فول فریم نیکون ذر ژاپن تولید می شوند
و دوربین های کراپدار نیکون D300s و مدلهای پاینتر از آن ، در کارخانه نیکون در تایلند ساخته میشوند.
و از نظر ساخت کمترین مزیتی هم نسبت به هم ندارند
راجب به این موضوع بارها صحبت شده است
موفق باشید
انوش
اگه دوربینتون مشکل فنی ای موقع خرید نداشته باشه اصلا گارانتی نیاز نداره.
دوم اینکه هیچکدوم از این شرکت ها نماینه درست حسابی برای تجهیزات نیستند
و پولی که میخوای الان بدی برای گارانتی و هیچ خدماتی نگیری نگه دار اگه یه روز مشکلی پیدا شد ببرش تعمیرگاه مرکزی تو ساختمون آلومنیوم...
سلام
یکی از بستگان من در خارج از کشور دوربین d3100 + لنز 18-55 +55 -300 که قیمتش عادی میشد 799 یورو از نیکون گرفت 689 یورو فکر کنم زیر 1تومن ما بشه خدای من