دوست عزیز...به هیچعنوان اهمیتی ندید و به هیچوجه چیزی رو پر نکنید و تحت هیچ شرایطی روی کلیدهایی که برای ثبت نام بهتون نشون میده کلیک نکنید... اینها تماما کلاهبرداری و شیادی و فریبکاری است و شاید ویروس و بدافزار ...در خوشبینانه ترین حالت هم سرکاری !!! روزانه 100 تا از این مسیجها در سایتهای مختلف برام میاد.. از برنده شدن آیفون گرفته تا بلیط سفر به اورانوس و خرید 99% سهام رئال مادرید و غیره !! اصلا ذهنتون رو درگیر نکنید و فراموشش کنید..
من اگه بلیط بخت آزمایی هم بخرم و واقعا برنده بشم و همون شرکت باهام تماس بگیره و و و ... باز هم باور نمیکنم و هیجان زده نمیشم ! چه رسد به همچین پیامی !!
مبر ز موی سپیدم گمان به عمر دراز
جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی ...
"حامد "
والا منم هیچ وقت اهمیت نمیدادم و بعضی روز ها تا ده دوازده تا از این پیاما میگرفتم که خیلی راحت مشخص میشد الکی هستن، ولی این یکی تا حدودی طبیعی تر کار شده بود و منطقی بود
از طرفی من هم اطلاعاتی نمیدادم که بشه ازشون سو استفاده کرد چندین جیمیل بدون استفاده ساختم که ازشون برای ثبت نام داخل بعضی انمجمن ها که گاهی اوقات نیاز میشه استفاده میکنم و همین طوری روزی چند صد تا اسپم بهشون میاد و هیچ چیز خاصی ندارن که بشه ازش سو استفاده کرد و...
خودم هم زیر یکی دو درصد احتمال میدادم که صحیح باشه ولی همین دو درصد هم ارزش انجام این مراحل بدون دردسر رو داشت
البته در نهایت چه این وعده ها راست بود چه دروغ حین انجام مراحل اینترنتم به مدت یک ساعت قطع شد و لینکش غیر قابل استفاده شد
.
.
.
.
خیلی عذر میخوام که بحث تایپیک رو منحرف کردم
احتمالا مدیران به زودی همه صحبت هام رو منتقل کنن به تایپیک پست های بی ربط
درود
دوست عزیز اصولا وقتی با فیلتر شکن برید این پیام ها میاد
مبدا و منبع این وعده ها از آفریقای جنوبی اومده
و صرفا کلاه براداری هست. به این صورت که به قربانی میگن شما برنده شدید و ... بعد میگن کمی هزینه های وکیل هست و به همین ترتیب به مقاصدشون میرسن
البته به کاربرایهر کشوری از این پیشنهادات نمیدن
صرفا وقتی با فیلتر شکن برین و فکر کنن کشوری مثل آمریکا هستین از این پیشنهادات میاد.
منم تا حالا کلی تبلت و گوشی آیفون و پول نقد از همین ها بردم :|
Canon G16 , MeFoto A1350Q1 Tripod
درود
دوستان با توجه به اینکه ویزا کارت آزاد شده و تقریبا راحت قابل تهیه هستش
به نظر شما از سایت علی اکسپرس بخوام وسیله ای بگیرم، چه نکاتی رو باید توجه کنم؟
دوستانی که خرید کردن، لطفا نحوه سفارش، پرداخت، تحویل رو یه توضیح مختصر بدن
اگر غلط املایی یا مشکلی وجود داره به بزرگواریتون ببخشید...با گوشی لاگ این شدم
موفق باشید
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
شما تونستید ویزا بگیرید به صورت رسمی؟
متاسفانه علی اکسپرس حدود سه ماهه که ایران رو تحریم کرده و از ارسال کالا به ایران خودداری میکنه. در واقع به سفارش هایی که مقصد اونا ایران باشه اجازه پرداخت نمیده حالا با ویزا یا هر حساب دیگه. سایتهای ایبی و آمازون هم که فعلا بر روال سابق چیزی به ایران ارسال نمیکنن مگه اینکه از طریق واسطه بشه چیزی خرید. پس در واقع مشکل ما برای خرید ارسال به ایرانه نه پرداخت پول.
nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105
سلام مصطفی جان
عجب
ما دریا میریم باید یه ظرف آب با خودمون ببریم
پس مستقیما راحی وجود نداره برای خرید از این سایت ها؟
یه طرف درست میشه، یه طرف دیگه خراب میشه
داستان داریم ما با این لوازم جانبی
ریل ماکرو به شدت گرونه اینجا و چاره ای جز خرید از سایت های خارجی ندیدیم که اگر با واسطه بخوایم خرید کنیم که همون قیمت ایران در میاد تقریبا
راهی نداره ارزون تر در بیاد؟
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
چرا فقط ای بی و علی اکسپرس؟ سایتهای دیگری هم هستند که میتوانید خرید کنید.
در سایت ای بی و علی بابا، شما با خود فروشنده تماس بگیرید برایتان ارسال میکند. منتها در ایران شما هیچ کدام از سرویسهای خدمات مشتری را ندارید، فعلا!
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
کارتهای شتاب تا چندی دیگر به سویفت متصل میشوند و پس از ان اجازه خریداز هرسایت غیر ایرانی مطابق باخریدهایی که تاکنون از سایتهای ایرانی داشته ایم برقرار خواهدشد. وبه الطبع اجازه ارسال کالا به ایران حداقل برای سایتهای غیر امریکایی برقرارخواهدشد.(ازانجاکه تحریمهای امریکایی ارتباطی با مسائل هسته ای نداشته اند احتمالا تحریمهای شرکتهای امریکایی به قوت خود باقی خواهدماند-گرچه زمزمه های زیادی دررابطه با اغاز کار شرکتهای امریکایی مثل اپل,GM,شرکتهای نفتی و... دربازار ایران هم به گوش میرسد ,که اگر درست باشد یعنی اجازه فعالیت خدمات اینترنتی هم صادرخواهدشد)
جهت راهنمایی دوستان سایت ها و شرکت های معتبری هستند که این خریدها را براتون انجام میدن و دست مزد میگیرند با سرچ گوگل میتونید پیدا کنید
اگر اطلاعات و آشنایی با نحوه خرید ندارید حتما از این واسطه ها استفاده کنید در سایت پرشین تولز هم افراد باسابقه ای هستند که این کارها را میکنند