چرا از امریکا خرید میکنید؟
چرا از فروشنهدها چینی علی بابا یا ای بی نه؟
گرچه تحریم اصلی از انور ابها نیست! مشکلات گمرک و وروکالای در داخل دست و پا را بیشتر میبندد.
چرا از امریکا خرید میکنید؟
چرا از فروشنهدها چینی علی بابا یا ای بی نه؟
گرچه تحریم اصلی از انور ابها نیست! مشکلات گمرک و وروکالای در داخل دست و پا را بیشتر میبندد.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
سلام جناب دانش پایه
والا هنوز هیچ خریدی انجام نشده اصلا مورد خرید نیست بلکه میسر شدن امکان خرید به طور رسمی و بدون دنگ و فنگ های همیشگی حالا آمازون یا ای بی یا علی اکسپرس و...
در مورد آمازون و آمریکا مورد اول اطمینان به فروشگاه آمازون ( از نظر شخصی تو قیاس با ای بی ) و بعد قیمت دلار و سطح قیمت یکسان چون آمازون برای اروپا برای هرکشور بر اساس قوانین همون کشور قیمت میده مثلا همون کالای 56 دلاری که عرض کردم تو آلمان نزدیک 65 یورو بود به خاطر قوانین گمرکی کشور آلمان
فروشنده های علی بابا حقیقتش تا به حال علی بابا رو نگاه نکردم چون مربوط به چینه ولی علی اکسپرس که زیر مجموعه همون شرکته و برای ارسال کالا به خارج از چین کاربرد داره اصلا اون کالا رو نداره ( حالا بماند که اطمینان کردن به فروشنده های چینی به غیر کمی سخته ) در هر حال اینکه امکان خرید محیا باشه حالا یا آمازون یا ای بی یا هر سایت بین المللی خبر خوبیه
احتمالا تا چند وقت دیگه مستر و ویزا رو هم به طور رسمی میتونیم بگیریم
جالب تر اینه که من تا به حال فقط یکی دو مدل فیلتر دیدم که دوست داشتم از اونور تهیه کنم وگرنه بقیه قطعات رو با مبلغ مناسب داخل کشور هم میشه تهیه کرد
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
مطمئناً برای همه ما جذاب خواهد بود که بتونیم لوازم عکاسی مورد نیاز رو مستقیماً از یک فروشگاه معتبر خارجی یا حتی مستقیماً از شرکت سازنده خریداری کنیم. با توجه به صحبتهای دوستان ظاهراً اتفاقات خوبی داره میافته و طرف خارجی حرکتهای مثبتی انجام داده. باید منتظر باشیم ببینیم آیا از طرف ایران هم همین حرکتها انجام میشه یا نه! من که بعید میدونم !
از طرف دیگه با مقایسه قیمتهای اونجا و اینجا! و هزینه های پستی و ... شاید خرید خیلی از کالاها بصرفه نباشه. مگر در شرایطی که جنس دلخواه اینجا گیر نیاد
درهرحال امیدوارم اجناس اصلی و باکیفیت با قیمت عادلانه توی بازار خودمون پیدا بشه و بتونیم بدون دغدغه خرید کنیم.
بهنام ورشوساز
Canon EOS 600D , EF-S 18-55 IS II , EF 50 f/1.8 II , EF-S 55-250 IS STM , Hahnel Triad 40 Tripod
تا اونجا که من شنیدم زیر 80 دلار هزینه گمرکی نداره مدیر عامل شرکت پست هم اگه اشتباه نکنم اواخر مذاکرات یا اوایل به نتیجه رسیدن اعلام کرده بود که تا چند وقت دیگه امکان خرید از آمازو ن و ای بی برای داخل کشور امکان پذیر میشه
همین یک ماه پیش از طریق یه سایت ایرانی که گوشی و لوازم جانبی رو از چین مستقیم وارد میکنه یه ساعت برای دوستم خریدم که چون تو انبار داخلی موجود نبود از چین مستقیم فرستادن به آدرس خودمون هزینه پستیش شد 12000 تومن که خب زیاد نیست
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
سلام نیما جان
هزینه پستی از چین تا آدرس شما دوازده هزار تومن شد؟!
Fujifilm X-E3, 18-55mm F2.8-4
سلام آقای نوری
بله
کلا این سایت وارد کننده مستقیم از چین و دو نوع سفارش میگیره
مورد اول تو انبار داخلی موجودی دارن و شما خرید میکنید و میرسه دستتون
مورد دوم اینکه تو امبار موجود نباشه و مستقیم از چین ارسال بشه
تو مورد دوم رو یه سری از کالاها هزینه ای نمیگیره پست ولی برای ساعت و تبلت حدودی 15 تا 50 ( بسته به وزن ) و برای گوشی 20 تا 70 تومن یعنی نهایت 70 میاد رو قیمت ولی برای من انقدر نشد چون یه ساعت سبک وزن بود و موردی نداشت
ولی خب میشه برند هایی مثل اوپو یا شیائومی و وان پلاس و .... اینا که معروف هستن رو تهیه کرد
آدرس رو براتون خصوصی میفرستم چک کنید
سلام
بنده یک خرید از آمریکا میخام انجام بدم (با قیمت مناسب) ولی متاسفانه خودم نمیتونم.اگه کسی میتونه این خرید رو برام انجام بده یا میتونه به هر طریقی راهنمایی و مشاوره بده لطفا از طریق پیام خصوصی اطلاع بده تا جزییات رو خدمتشون توضیح بدم
این خرید برای من اهمیت داره لطفا اگه کسی کمکی از دستش بر میاد دریغ نکنه
سلام دوستان
به نقل از دیجیاتو :
امکان ارسال بدون واسطه مرسولات پستی به ایران برای اولین بار، با قراردادی میان یک شرکت ایرانی و چینی
"با انعقاد قرارداد مذکور، این نخستین بار است که ارسال مرسولات پستی به ایران، بدون نیاز به کشور واسط امکان پذیر شده است. بر اساس قرارداد یاد شده، عملیات حمل و نقل این خدمات با استفاده از ناوگان هواپیمایی ایران و با قیمت پایین تر نسبت به گذشته انجام خواهد شد."
"ازم به ذکر است همکاری مذکور می تواند یکی از نقاط مشکل ساز فعالیت شرکت های خرده فروشی آنلاین خارجی در بازار ایران را برطرف کند"
ویرایش توسط M.Mobin : Saturday 11 June 2016 در ساعت 21:10 دلیل: حذف لینک