من هم ميخواستم يك Transcend SDHC 8GB class6 بگيرم اما توصيه جناب قبادي كمي در من اثر كرد و تصميم گرفتم 2 تا 4 گيگ بگيرم... بيشتر از اين ديگه اثر نكرد كه مثلا 4 تا 2 گيگ يا 8 تا 1 گيگ بگيرم!!!راستی من همین هفته یه Transcend SDHC 4GB class6 از مرآت خریدم 28 تومن!
همين مدلي هم كه شما گرفتين ميخوام بگيرم اما اين يعني چي...
منظورم اينه كه ممكنه سرعت بيشتر از 6mb/s بشه؟؟؟ در چه صورتي؟؟؟class6 یعنی این کارت حداقل سرعت 6mb/s را در حین استفاده تضمین می کند
توي سايت مرآت، براي sd 4GB سه گزينه وجود داره...
SD 4GB - normal speed
SD 4GB 133x
SDHC -High Capacity 4GB class6
اگر قرار باشه class6 بيشتر از 40X نباشه يا براي بيش از 40X بودنش شرايط خاصي بخواد از ليست خريد من پاك ميشه!
حالا 2 سوال از دوستان دارم...
'1- گزينه 1 و 2 چرا از نوع sdhc نيستند؟؟؟ sdhc بودن با sd بودن "دقيقا" چه تفاوتي دارد؟ آخرش sd بگيرم يا sdhc؟؟؟
'2- "normal speed" در گزينه اول يعني چه اسپيدي!؟ چند x ؟
خوب جواب همه ی سوالاتتون در لینكی كه جناب روشن گذاشتند پیدا می شه ولی حواستون باشه كه فقط دوربین های جدید ( معرفی شده حداكثر در حدود 2 سال گذشته) قابلیت استفاده از SDHC رو دارند واگر در مشخصات دوربینتون ذكر نشده باشه نمی تونید SDHC بخرید.
قانونا قرار نبود SD بالاتر از 2 گیگ تولید شود و همه ی تولید كنندگان موافقتنامه ای رو امضا كرده بودند كه 4 گیگ به بالا رو فقط SDHC تولید كنند ولی عملا 4 گیگ SD هم تولید می شود.
فرهاد حسيني
سلام
البته در مشخصات S3 IS هم هیچ اسمی از SD-HC برده نشده و فقط SD و MMC رو مجاز ذكر كرده, ولی من كه SD-HC 4GB گذاشتم و هیچ مشكلی هم پیش نیامد و هم فیلمبرداری و هم عكسبرداری عادی بود
(چون بعضیها میگن اگر ظرفیت كارت از حد مجاز دوربین بیشتر باشه, مثلا" برای دوربین حداكثر 999 عكس تعریف شده باشه, ولی ظرفیت كارت 2000 عكس باشه, دوربین هنگ میكنه یا همون 999 تا رو میشناسه و .....).
اینهم یكی دیگه از قابلیتهای S3 IS كه از زمان خودش جلوتر بوده!!!! :biggrin:
سلام
وحید جان از این چیز ها در بازار الكترونیك زیاده. بهش می گن Non Ducumented Features و دلیلش اینه كه گاهی برخی امكانات رو به وسیله ای اضافه می كنند كه هنوز جواب پس نداده و اونو در مشخصات ذكر نمی كنند. S3is از نظر زمانی درست در زمانی دراومد كه SDHC داشت مراحل نهاییش رو طی می كرد كه اعلام بشه و احتمالن به همین دلیل بدون اعلام در مشخصات، در S3 امكانش دیده شده.
فرهاد حسيني
اگر كسی قیمت كارت SanDisk Extreme III SDHC 8GB را داره لطف كنه بگه و اگر كارت پیشنهادی دیگری با همین ظرفیت را می دانید نیز ممنون میشوم بگید.
انقدر بی معرفت بودید كه جواب من را ندادید اخر هم transcend sdhc 8gh c6 خریدم.
البته بی معرفتی و با معرفتی فقط در این نیست که عده ای حلقه به گوش برای شما و سایر عزیزان قیمت ها را بپرسند و برند ها را زیر و رو کنند و راهنمایی کنند و پیشنهاد بدهند.
اگر کسی راهنمایی و یا پیشنهاد و یا کمکی به شما می کند بگذارید بر روی لطف و بزرگواری و شخصیت اش و نه وظیفه اش...
به تازگی باب شده که راهنمایی کردن و کمک کردن و مشاوره کردن به یک وظیفه تبدیل شده است و نه یک لطف!
لطفا بیشتر دقت کنید جناب با معرفت...
در ضمن انتخاب خوبی بوده و بهتر از آن هم نمی توانستید گیر بیاورید و به نسبت قیمت و مشخصات بهترین انتخاب است.مدل های گران دیگری هم وجود دارد که زیاد به صرفه نیست مثل مدل های سان دیسک و لکسار که از نظر قیمت زیاد به صرفه نیستند.....
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson