بنده هم M5 را از گرانفروش ترین فروشنده تجهیزات عکاسی در تهران خریدم 18 تومن که ظاهرا این قلم را خیلی گران نداده.فرهاد عزیز این پست شما باعث شد که بنده هم یک رم ریدر Transcend بخرم اما مدل جدیدتر M5 با همون قیمت 16 تومن.
ممنون
ولی مطلبی را خدمت دوستان عرض کنم که این ریدر چهارمین کارت ریدری است که من در طی این 3 سال خریدم.
اصلا ریدرهای ارزان ارزش خرید را ندارد چون بعد از مدتی یا از کار می افتد یا دچار سکته های مقطعی میشود.
سه تای قبلی دوتا را از ایران خریدم از همین چینی های به درد نخور و سومی را هم از فرانسه که اونهم به درد نخور در امد.
خلاصه دو سه هفته ایست که Transcend M5 را گرفتم که فکر میکنم انتخاب مناسبی است.
جناب غفاری بنده این رمریدر را از یکی از مغازه های پایتخت خریدم که قیمت رو میگفت همون 18 تومن. بعد من با چونه زدن به قیمت 17 تومن خریدمش. بعد از این که خواستم از پایتخت بیام بیرون تو همون تجهیزات عکاسی نبش پایتخت قیمت گرفتم گفت 16 تومن! من هم زورم اومد هزار تومن اضافه بدم اینطور شد که برگشتم و بهش موضوع رو گفتم و هزار تومن رو ازش گرفتم البته این بازگشت من به اون مغازه یه خوبی دیگه هم داشت و اون این بود که کارت گارانتی رو فراموش کرده بودم ازش بگیرم که اونم ازش گرفتم :)
سلام دوستان
بیشترین حجم رم موجود در بازار چقدره ؟ Sd منظورمه
قیمتش ؟
سرعتس ؟
مارکش ؟
ممنون میشم
سلام
تا 32 گیگ هم Sdhc هست که البته من در تهران بزرگتر از 8 گیگ ندیده ام (ترنسند 8 گیگ کلاس 6 حدود 55000 تومان).
البته اول باید ببینید دوربینتان تا چه اندازه ای رو ساپورت می کنه و دوم اینکه استفاده از مموری های با حجم بالا اصلا منطقی نیست . استفاده از مموری های 2 و حداکثر 4 گیگی به تعداد بیشتر منطقی تره.
ضمنا 32 گیگ با برند های مختلف بین 300 تا 500 دلاره که خریدش منطقی نیست.
فرهاد حسيني
خیلی ممنون آقا فرهاد
راستش من میخوام یه 450d بخرم واسه همون میخواستم بدونم
البته خودم یه 2 گیگ و یه 4 گیگ دارم ولی بازم بعضی وقتها کم میاد
مثلا وقتی که میخواد بره سفری یا جایی
در هر صورت ممنونم
راستی 450d که هنوز از 900 تومن پایین نیومده ؟ ( البته ببخشید اینجا جاش نیست )
Transcend CF 1GB 133x -قيمت : ۱۴۰,۰۰۰ ریال
Transcend CF 2GB 133x قيمت : ۱۶۰,۰۰۰ ریال
Transcend CF 4GB 133x قيمت : ۲۷۰,۰۰۰ ریال
Transcend CF 8GB 133x قيمت : ۵۳۰,۰۰۰ ریال
Sandisk Ex III CF 8 GB 133x قيمت : ۷۵۰,۰۰۰ ریال
Sandisk Ultra II CF 4GB قيمت : ۳۷۰,۰۰۰ ریال
Sandisk Ex III CF 16GB 133x قيمت : ۲,۷۰۰,۰۰۰ ریال
Sandisk Ultra II CF 1GB قيمت : ۲۰۰,۰۰۰ ریال
Sandisk Ex III CF 12GB 133x قيمت : ۲۵۰,۰۰۰۰ ریال
سلام
بابا قربون CF و SD :)
يه Memory Stick Due سوني 4 گيگ امروز خريدم 38 تومان
تازه روي جعبه اش نوشته :
Packed in IRAN ........
فرهاد حسيني
اگر ممکنه یک جای معتبر برای خرید CF sandisk معرفی کنید.
دوست عزيز اعلام نام فروشگاه ها خلاف مقررات سايت است ولي چون تعداد جاهايي كه اين كارتها رو دارند محدود است همه رو نام مي برم كه تبليغ نشود :
كارت هاي سن ديسك رو مي توانيد از تجهيزات حرفه اي، نورنگار، عكسباران، روزنه، پيكسل و فروشگاه هاي كنن شماره 1 تا 5 بخريد.
توصيه مي كنم از خريد از ناصر خسرو بپرهيزيد.