سلام.
چون اولین پستم در این فروم هست، ابتدا از معرفی خودم شروع میکنم. بنده سعید شهریاری هستم و مدت حدوداً 8 سال (منهای یک سالو نیم سربازی!) دارم در زمینه انیمیشن و جلوه های ویژه بصری کار میکنم.
آشناییم با دورببن : بخاطر اینکه توان خرید زیادی نداشتم/ندارم، تابحال با استفاده از دوربین fujifilm s2000HD که به نسبت قیمت پایینش کیفیت و کارایی نسبتاً خوبی داره ، تصاویر مورد نیازم رو ضبط میکردم ولی هیچوقت تصاویر این دوربین رو بطور مستقیم توی کارهام استفاده نمیکردم (که منجر به فاجعه بشه!!) بلکه از اونها الگو میگرفتم. (دوستانی که در این زمینه فعالیت کردن میدونن منظورم چی هست)
چون این دوربین امکان تعویض لنز نداشت، هیچگونه آشنایی با لنز ها و کارکردهایشان ندارم. لطفاً در این باره اطلاعاتم را Update کنید
در حال حاضر هم تصمیم دارم با کمک چندتا از همکارام یکسری کارهای موزیک ویدیو برای تعدادی از اساتید موسیقی (نه هر کسی که از مادرش قهر کرده باشه!) بسازیم. و بخاطر همین هم قصد خرید تجهیزات فیلم برداری دارم و مزاحم شما دوستان خوبم شدم.
این امکانات مد نظرم هست: (اونهایی که کم رنگ هستند، برام زیاد مهم نیستند)
1- هزینه ای که برای اینکار در نظر گرفتم چیزی در حدود 1.5 الی 2 تومن هست. (برای دوربین و لنز)
2- کیفیت فیلم در حدی باشه که بشه ازش توی صحنه های کروماکی (حذف کردن پرده سبز) استفاده کرد.
3- ترجیحاً بشود صحنه های خارجی و غیره کروماکی را هم ضبط کرد.
4-
هیچ اعوجاج و مهو شدگی (که در دوربین های دیجیتال مرسوم است) در فیلم دیده نشود.
5-
فوکوس دستی داشته باشد.
6- فرمت ذخیره سازی و Bitrate (حجم اطلاعات ذخیره شده در هر فریم) مناسبی داشته باشد تا کیفیت تصویر حفظ شود.
7- امکان انتقال و ویرایش تصویر توی نرم افزار ویرایش فیلم، بصورت زنده داشته باشه.
8- سرعت شاتر بالایی داشته باشد (برای Slow motion کردن فیلم)
نظر خودم روی Canon EOS 60D هست. لنز هم چیزی مد نظرم نیست! (چون تابحال با لنز سرو کاری نداشتم و اطلاعاتی در این باره ندارم)