نوشته اصلی توسط
sajjadi335
با سلام به همه دوستان
شاید سوالم کمی تکراری باشه، اما سعی می کنم همه خواسته هام رو شفاف مطرح کنم، تا بدون اگر و اما بتونین لطف کنین و کمکم کنین.
1- من علاقمند به عکاسی هستم. از اولین دوربینی که به دست گرفتم که سری A کنون بود تا بعد که برای خودم S95 گرفتم، همیشه اولین نکته برام این بود که بشه manual کار کرد و دوم این که کیفیت عکس خوب بشه گرفت.
2- من هرگز قرار نیست عکاس حرفه ای بشم. نه زمانش رو دارم، نه انرژی اش رو و نه پولش رو.
3- بنابراین عکاسی برام یک علاقه است، که در حد علاقه بودنش براش هزینه می کنم. در حال حاضر هزینه ای که می تونم براش فکر کنم بین 1 تا 2 میلیونه - هر چه کمتر بهتر. و این هزینه رو که بکنم تا سالها قصد ندارم هزینه زیاد دیگه ای انجام بدم.
4- خودم رو با S95 راضی می کردم تا این که اخیرا فوکوسش مشکل دار شده. اما حالا که به فکر تعویضم، می خوام صحیح انتخاب کنم. بین S95 و G12 اون موقع به خاطر محدودیت جیب و هزینه این گزینه رو انتخاب کردم و البته به ultracompact بودنش هم علاقه داشتم.
5- استفاده من از دوربین عبارت خواهد بود با: استفاده در طبیعت گردی (macro و منظره هر دو مهم هستن) + استفاده روزمره.
6- مشکلاتم با دوربین قبلی و البته محاسن مهمش برام عبارات بودند از:
- منفی: مناظر طبیعی واقعا اون طور که می خواستم قابل عکس برداری نبودند.
- منفی: تو نور کم کیفیت عکس به شکل فاحش پایین میاد
- منفی: زوم 3.8x واقعا کمه.
- مثبت: خیلی حمل و نقلش راحته. تو طبیعت گردی این خیلی مهمه.
- مثبت: سرعت عکاسی باهاش بالاست. من شکار لحظه رو دوست دارم.
پس خلاصه کنم، دنبال یک دوریین جمع و جور با کیفیت خوب می خوام برای عکاسی طبیعت هستم که بتونم تو روزمره هم ازش استفاده کنم، خیلی به فکر ارتقا نیستم، بودجه ام هم محدود به زیر 2 میلیونه. و این که به کار با دوربین و عکاسی علاقه دارم و از ور رفتن با دوربین نمی ترسم.
در واقع با این توصیفات، بگین slr، mirrorless یا compact با کیفیت، کدوم بهتره و این که مارک و مدل هم اگه پیشنهاد بدین خوبه. (البته شاید خرید من تا 6 ماه دیگه رخ بده و عجله ای برای این کار ندارم)