سلام
بعد از دوسال استفاده از دوربینهای فوجی فیلم(x-e1,x-e2,x-t1) خواستم تجربیاتمو در مورد این بدنه ها به اشتراک بذارم شاید در تصمیم گیری دوستان مفید باشه:
نقاظ قوتش :
جدا از بحث جثه و زیبایی
1- داینامیک رنج بالا 2- جنس عکسش ظوریه که انگار برای عکاسی از انسان ظراحی شده 3- فک کنم بهترین فایل jpgمتعلق به فوجی باشه
4- کمتر پیش میاد نورسنجی و فوکوس مشکل داشته باشه 5- کلی روش برای فوکوس دستی ارایه میده بطوری که با لنز های منوال هیچ مشکلی نخواهد بود
5-چشمی الکترونیکی بسیار کارامد و سریع و با کیفیت ،خیلی ذوست دارم این چشمی رو در دی اس ال ار ها هم وجود داشته باشه
6- سرعت فوکوسشم با چند تا لنزی که من روشون استفاده کردم انصافا کمتر از دی اس ال ار نبوده .
و...
نقاط ضعف:
1-خب خیلی ها مثل خودم اول بخاطر عملکرد نویزی مشابه فول فریم دنبال این برند میرن که اصلا اینطور نیست و اون چیزی که تو ریویو ها دیده میشه هم علت داره
علتش این هست که فوجی حساسیت سنسورش مثل سایر دوربین ها نامگذاری نشده یا درجه بندی نشده(عبارت بهتری نتونستم پیدا کنم) یعنی ایزو 200 فوجی به اندازه ایزو 100 سایر برندها تو شرایط یکسان سرعت شاتر میده ، برای مثال در مقایسه کانن 6دی با فوجی x-t1 ، بهتره ایزو 3200بدنه 6دی رو با ایزو 6400فوجی x-t1 مقایسه بشه،حتی تو ریویو های اکثر بدنه های فوجی در
dpreview هم به این مساله اشاره شده:
2-بدنه های فوجی که من داشتم دیتل مناسب ندارن و اون شارپنس هم نرم افزاری هست که با فتوشاپ هم میشه بدست اورد
3-فایل های خامی هم که بدنه های فوجی میده مثل فایل jpgش هست قدرت مانور چندانی نداره برخلاف برند کانن و نیکون که خیلی کارا میشه با فایل خامش انجام داد
از اینرو این بدنه رو برا عکاسی منظره اصلا پیشنهاد نمیکنم
نتیجه گیری: دوربینای فوجی بنظرم طراحی شدن برا عکاسی خیابانی و عکاسی از انسان و همینظور یک دوربین مسافرتی فوق العاده هست ولی بدرد عکاسی منظره و شب و ماکرو خیلی نمیخوره .
ارادت