لنز 1650 تو بعضی فواصل کانونی و دیافراگمها خیلی خوبه و برعکسش هم صادقه.
ولی در کل برای خیلیها کاملا راضی کنندس.
اگر برای خونه میخواهید نگاهی هم به 5100 داشته باشید.صفحه تاچ این مدل میتونه خیلی مفید باشه...
سلام
در کنار لنز کیت میتوانید سونی 50 اف 1.8 را برای پرتره تهیه کنید. اگر امکان تهیه اجناس از خارج کشور را هم دارید به سیگما 60 اف 2.8 هم میتوانید فکر کنید.
برای جایگزینی لنز های کیت هم این گزینه ها موجودند ولی هیچکدام ارزان نیستند: زایس 70-16 اف 4 و سونی 105-18 اف 4
SONY A6000 + 18-55
خیلی ممنون.بله تقریبا هر 6 ماه میتونم خرید بکنم از کانادا و بعضی مواقع آمریکا.
یه چیز دیگه که به فکرم رسید اینه که بعدا برای اینکه نخوام لنز های گرون سونی بخرم میتونم یه آداپتور مانت کنون بخرم از 50 دلار هست خوبش 100 دلاره و به راحتی لنز های کنون رو استفاده کنم.
فکر میکنم برای من این دوربین بهتر از DSLR هست با این تفاصیر.
سلام
ببینید دوست عزیز من بعد از خرید دوربین بدون آینه
olympus om-d e-m5
تجربیات خودم رو در اختیارتون میذارم چون احساس میکنم شرایط مشابهی داریم.
1- به فکر استفاده از لنز های کانن و دیگر شرکت ها با تبدیل روی دوربین نباشید. این کار فقط برای کسانی از قبل لنز های کانن رو دارند کاربردی هست. چون تا جایی که من اطلاع دارم فکوس خودکار رو از دست میدین.
2- اگه به خارج از کشور دسترسی دارید پس از لحاظ تجهیزات خیالتون راحته. اما اگه ندارید کار براتون خیلی سخت میشه.
3- مطمئن باشید بدون آینه ها در برابر dslr های هم رده خودشون کاملا در یک سطح هستند. اگر اندازه رو در نظر نگیریم که باعث برتری بدون آینه ها میشه.
سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3
سلام تبدیلش که هست ولی ظاهرا اتوفوکوس نداره و فقط امکان تنظیم دیافراگم رو ایجاد میکنه
SONY A6000 + 18-55
سلام دوستان
من جهت خرید یک دوربین پشتیبان در کنار تجهیزاتم به فکر تهیه یک دوربین میرورلس فول فریم هستم.
انتخاب من بطور قطع یکی از سری های sony alpha 7 هست .
حالا با توجه به اینکه لنزهای من نیکون و مانت نیکون هست میخواستم بپرسم در صورت تهیه یک بدنه از سریهای آلفا ( بیشتر آلفا 7 مارک 2 مدنظرم هست ) چه تبدیلی بخرم که تمامی لنزهایم رو ساپورت کند ؟؟
و آیا تبدیلی هست که اتوفکوس لنزها را حفظ کند ؟؟ البته باید باشد چون فیلمی در یوتیوب دیدم که تبدیل بر روی آلفا سون اتوفکوس را حفظ کرده بود .
لطفا یک تبدیل خوب معرفی فرمایید قیمتش مهم نیست
متشکرم