سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3
متن خبر :
« بهترین دوربین جهان متعلق به کدام گوشی هوشمند است؟
سونی اکسپریا زد5 لقب بهترین دوربین در بین گوشیهای موجود جهان را به خود اختصاص داد.
تیم DxoMark که با آزمایشهای تخصصی به دوربین گوشیهای حال حاضر جهان امتیاز فنی میدهد، در تازهترین گزارش خود نوشت پس از انجام آزمایشهای مختلف متوجه شده که دوربین زد5 سونی لقب شماره یک گوشیها را به خود گرفت. این گوشی بهترین اتوفوکوس را نیز دارد.جالب اینجاست که نکسوس 6 پی که این هفته رونمایی شد در آزمایش مذکور رتبه سوم جهانی را کسب کرد.
در آزمایش عکسبرداری امتیاز 88 و در بخش فیلمبرداری امتیاز 86 و درمجموع 87 را دریافت کرد که در جدول زیر مشاهده میکنید.
وایت بالانس بسیار خوب، رندر کردن رنگ در شرایط مختلف، فلش باکیفیت و نشان دادن جزییات ریز تصویری در شرایط پرنوری و کم نوری، نویز پایین در کم نوری از ویژگیهای مثبت عکسبرداری زد5 است و آسمان سوختگی درصحنههای بالای دینامیکی، ضعف در گوشه و کنار تصویر با فلش در برخی اوقات از ویژگیهای منفی است که این گوشی دارد اما درمجموع بهترین امتیاز را دریافت کرده است.
گفتنی است بر اساس ردهبندی تیم DxoMark برترین گوشیها ازلحاظ دوربین به شرح زیر هستند:
شماره 1- سونی اکسپریا زد5
شماره 2 - سامسونگ اس 6 اج
شماره 3 - گوگل نکسوس 6 پی
شماره 4 - ال جی جی 4
شماره 5 - سامسونگ نوت 4
شماره 6 - موتو ایکس استایل
شماره 7 - سونی اکسپریا زد 3 پلاس
گفتنی است تیم مذکور هنوز آیفون 6 اس و 6 اس پلاس را مورد آزمایش قرار نداده است تا رتبه گوشیهای جدید اپل را در جدول خود مشخص کند.»
image.jpeg
پس از مدتی از خرید گوشی موبایلم(samsung s6) احساس می کنم کیفیت تصاویر نسبت به روزهای اول به شکل محسوسی کمتر شده است. این مورد را هم در عکسهای دوربین سلفی و هم برای دوربین پشت گوشی می بینم. کاهش کیفیت از نظر شارپنسْ کنتراست و همچنین دیده شدن هاله و کشیدگی در مقابل نورها در شب دیده می شود. آیا تجربه مشابهی توسط دوستان عکاس دیده شده است؟ چه دلایلی برای این کاهش وجود دارد؟
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
درود
یک دلیل می تواند نرم افزاری باشد
یعنی وجود اختلال در برنامه هدایت کننده دوربین گوشی
برای این مورد بهتر است نرم افزار دیگری را تست نمایید
بک دلیل دیگر این است که ممکن است به بخش قرارگیری لنز
دوربین ضربه محکمی وارد شده و جابه جایی اپتیکی رخ داده باشد.
و در نهایت تجربه من در مورد این دوربین ها این است که شیشه خروجی لنز پس از مدتی امکان خراش
دارد و باعث مات شدن یا مشکل دار شدن عکس ها می شود.
ویرایش توسط davoud maani : Sunday 21 August 2016 در ساعت 21:57
داود معانی
درود
یکی از دوستام، یک گوشی همراه میخواد بخره که مسلما مهمترین فاکتور براش عکاسیه.
گزینه مد نظرش Sony Xperia Z5 Premium بود که با یک ایراد خیلی بد از گزینه هاش حذف شد اونم دسترسی نداشتن به Shutter Speed و Aperture.
حالا به دنبال گزینه جایگزین هستیم.
احتمالا دوستانی که نوت 7 یا Samsung S7 Edge میخوان پیشنهاد بدن، بله. وسوسه انگیزن خصوصا نوت 7.
ممنون از نظرات و راهنمایی ها
سلام امیر جان
من تا به حا در مورد تغییر دیاف تو موبایل موردی ندیدم تو نمونه دیگه مگه هست ؟ درمورد سرعت شاتر هم شاید خود نرم افزار اصلی دوربین نداشته باشه ولی با نصب نرم افزاری مثل کمرا اف وی پلاس این موارد کاملا در دسترسه
اس 7 رو من دوتا برای دوستام خریدم و هر روز باهاشون در ارتباطم و کاملا راضی هستن در مورد نوت 7 دو مورد هست 1.قیمت کاذب 2.مشکل باتری ( که این خیلی نگران کننده هست و تمام نوت ها از سطح بازار جمع آوری شدن و نمونه های فروخته شده هم دارن تعویض میشن ) پس اگه از فروشنده مطمئن هستن خرید بزننن
در کل به خاطر پکیج کامل و امکانات کاربردی و طراحی زیبا و قیمت متعادل من انتخابم اس 7 معمولیست ( اخه تو ادج همش توهم میزنم این میفته زود میشکنه و هی دستم میخوره به لبه )
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
درود نیما عزیز
تغییر دیاف کاملا درست میگی. حواسم نبود. برای دوستم از dpreview که نگاه کردیم این مورد نوشته بود و اصلا حواسم نبود که نمونه دیگه ای هم در کار نیست یا من خبر ندارم!
در مورد نوت 7، اره مورد آتش گرفتنشو دیدم. البته خوندم که خط تولید رو دارن دوباره درست میکنن و مواردی که تازه قراره به بازار بیاد این مشکل ندارن.
در مورد ادج هم کاملا باهات موافقم که اون لبه، یک جورایی دلهره آوره و انتخابه دوستم بوده.
من خودم به شخصه، جی 4 ال جی رو خیلی میپسندم. هم قیمتش عالیه هم دوربینش. ولی افسوس ( یا خوشبختانه ) هر روز پرچمدار های جدید میان و امثال دوست من، چشمشون دنبال جدیدترین هاست و فاکتور نیاز، کمتر مورد توجه قرار میگیره.
دوربین های گوشی دار!؟!؟!
G5 , V10
جی۴ اصلا پیشنهاد نمیشه متاسفانه این گوشی دارای مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری متعددی هستش و فقط کافیه یکی از این مشکلات گریبان گیر شما بشه!