مشكل اينجاست كه فشرده ترين و كوچكترين كامپكتها هم همچنان نسبت به اين گوشي ها بزرگترند و همه آنها را از فاصله دور به عنوان دوربين تشخيص مي دهند. مورد ديگر هميشه همراه داشتن دوربين است كه با گوشيها امكان پذير است. بالاتر بودن عمر باتري نكته مثبت ديگر در مقايسه با كامپكتها است. موارد ديگر: مقاومت بالاتر در مقابل ضربه، گرد و غبار و ... .
اين چند روز همچنان مشغول خواندن بررسي هاي گوشي ها و ديدن نمونه عكسها و مقايسه ها بودم. در نهايت يك گوشي خيلي من را درگير خودش كرد. لوميا 1020 با سنسور "1/1.5 يا همان 2/3اينچي كه از خيلي از كامپكتها(كامپكتهاي با سنسور "1/2.3 مثل سري sx يا IXUS كنون) بزرگتر است. دوربين اين گوشي حرفهاي زيادي براي گفتن دارد و همچنان با گذشت 1.5 سال پيشتاز گوشي ها است.
يكي از جذابيتهايي كه اين گوشي در حال حاضر دارد قيمت كاهش يافته آن نسبت به زماني معرفي مي باشد. قيمت روز آن حدود 1400-1300تومان مي باشد كه نسبت به قيمت آن در سال پيش كه بالاي 2 ميليون بود، افت خوبي داشته است.
بزرگترين نقطه ضعف اين دوربين زمان روشن شدن آن(5.5ثانيه) و همچنين زمان shot to shot آن است كه با توجه به رزلوشن 5 يا 38 مگاپيكسلي 3 الي 5 ثانيه است.
با توجه به اينكه تجربه كار با windows phone را دارم اگر قرار باشد بالاي 1 ميليون خرج نمايم اين گزينه خيلـــــــي براي من وسوسه كننده است.
نمونه هايي از عكاسي و فيلمبرداري نيمه حرفه اي با 1020:
Nokia Lumia partners with Red Bull Photography - Nokia
PV-06072014-BMX-H2O-NOKIA-MAKINGOF-0020c.jpg
*عكس بالا با 1020 گرفته شده است
بررسي كامل از dpreview:
Introduction: Do you need 41 megapixels? Our Nokia Lumia 1020 camera review: Connect
بررسي قابليت فايلهاي raw در 1020 + نمونه عكسهاي با فرمت DNG توسط dpreview:
Image Detail & Noise: Shooting Raw with the Nokia Lumia 1020: Connect
بررسي ephotozine:
Nokia Lumia 1020 PureView SmartPhone Review
بررسي photographyblog با تعداد زيادي نمونه عكس:
Nokia Lumia 1020 Review | PhotographyBLOG
مقايسه با دوربين گوشي هاي ديگر:
Camera shootout: Six enter, only one leaves - GSMArena.com
Apple iPhone 5s vs. LG G2 vs. Nokia Lumia 1020: War of the worlds - GSMArena.com
Six-way camera shootout: Smartphone roulette - GSMArena.com
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
دوستان به نظر شما ویندوز فون بودنLumina 1020 ضعف محسوب نمیشود؟
آیا محدودیت نرم افزاری وجود ندارد؟
استفاده از دوربين گوشي مزايايي هم دارد، ولي مسلما اگر بخواهيم نقاط قوت و ضعف را برشمريم كامپكت ها با اختلاف قابل توجهي برتر خواهند بود. شايد روزي تحولاتي در ساخت گوشي ها صورت گيرد كه نقاط ضعف دوربين گوشي ها را در زمينه عكسبرداري مرتفع سازد (سنسور همين نوكيايي كه نام برديد نمونه خوبي از پيشرفت در اين زمينه است). در آن صورت دوربين گوشي ها مي توانند رقيبي براي رده كامپكت هاي مبتدي باشند.
نتيجتا اگر خروجي قوي تر مد نظر باشد كامپكت برنده است، ولي اگر ويژگي خاصي مثل راحتي حمل براي عكاس آنقدر اولويت بالايي داشته باشد كه حاضر باشد خروجي برتر را فداي آن كند، دوربين گوشي قابل انتخاب است. به هر صورت من هم اميدوارم پيشرفت دوربين گوشي ها ادامه يابد، تا جايي كه بازار كامپكت ها را تهديد نمايد ولي هنوز چنين امري محقق نشده است.
با سلام خدمت جناب شهبازی
به عنوان استفاده کننده از این سیستم عامل چند تا نکته رو لازم دیدم بگم
اول اینکه اگه صرفا جهت عکاسی مد نظر باشد خود نرم افزارهای موجود در وینفون به اندازه کافی کامل هستند
اگر سوال در مورد ویرایش آنها است باز هم نرم افزارهای بسیار خوبی در وینفون موجود است.
اگر سوال در مورد نرم افزارهای عرف سایر سیستم عامل هاست که تقریبا اکثرا نسخه وینفونی هم دارند مثل وایبر واتس اپ کیک، فیس... وک، تویتر، اینستا و حتی بازی های معروف مثل آسفالت، تمپل ران، ساب وی و......
نرم افزارهایی مثل آفیس هم که بسیار کامل اینجا موجود هست. و همچنین سیستم نقشه فوق العاده دوستداشتنی نوکیا
تنها ایراد نرم افزارهای ایرانی هست مثل نرم افزارهای بانک ها و یا نرم افزارهای نوظهور که گاها فقط با یک سیستم عامل شروع میکنند و بعد به سیستم عامل های دیگه وارد میشن
بنده تقریبا به جز نبودن نرم افزارهای بانک ها هیچ مشکلی ندارم.
البته همزمان از آندروید هم استفاده میکنم. و قبول دارم تنوع و کیفیت نرم افزارها در آونجا بسیار بیشتر هست اما اینطور هم نیست که توی وینفون دچار افسردگی بشید.
----------------
راستی 1020 هم کم جلب توجه نمیکنه ها.... من خودم صرفا به همین دلیل 925 گرفتم. برآمدگی پشتش کار کردن باهاش به عنوان موبایل رو سخت میکنه.
بهتون 1520 رو بیشتر پیشنهاد میدم درسته کیفیت دوربین کمتری داره اما قیافه اش معقوله توی سیستم آندروید هم که دوستمون پیشنهاد خوبی دادند g2 دوربین خوبی داره البته سونی هم هست اما اونقدر که سر و صدا داره واسه تبلیغات کیفیت نداره. در حد همون g2
---------
انقد گفتم 1520 خودم دلم خواست...... کسی این 925 ما رو نمی خواد
ویرایش توسط kindlinessangel : Friday 31 October 2014 در ساعت 19:35
سلام جناب رضائی
اتفاقا چنین اتفاقی افتاده است. لینک
آمار کامپکت ها.jpg
دوستان تا 1،300،000 پیشنهادشون چیه؟ مسلما تاکیدم روی دوربین هست. طی چند روز تحقیق، گزینه لومیا 1020 ایده آل به نظر میرسه. سیستم عاملش هم برام جذابه. البته در مورد نرم افزارهای تخصصی عکاسیش اطلاعات کاملی ندارم. ممنون