درود خدمت امیر آقا عزیز
لومیا 1020 دوربین بسیار خوبی داره ولی من شنیدم به دلیل قدرت بالای دوربین آن در برخی موارد پردازنده اون در رندر کردن تصاویر به مشکل برمیخوره البته خیلی مشکل حادی نیست.
در مورد نرم افزارهای عکاسی و به طور کلی نرم افزارها، فراوانی نرم افزار برای این سیستم عامل حدودا یک سوم نرم افزار در ios و android است.
خود گوشی نرم افزار pro cam اختصاصی نوکیا رو داره که امکانات کاملی نسبت به نرم افزار دوربین وین فون به صورت استاندارد داره که امکاناتی کامل از جمله تنظیم سرعت شاتر،ایزو،فوکوس و... را در اختیار قرار میده.
وقتی با pro cam عکس میگیرید با رزولوشن 38 و دیگری 5 مگاپیکسل ذخیره میشود که باعث میشه برای ذخیره کردن آن کمی زمان ببرد.ولی میتونید تغییر بدید
بنده خودم ویندوز فون و تقریبا تمامی نرم افزارهایی معروفی که در دو سیستم عامل دیگر هست در این سیستم عاملم موجود هست
پیشنهاد بنده هم در آندروید s5 یا نوت 3 هست
باز هم سوال باشه در خدمتم
موفق باشید
سید سجاد میری
من با لومیا 1520 عکاسی کردم. بی شک بهترین دوربین موبایل، و بهترین نرم افزار ارجینال گوشی برای این سری گوشی هاست. دیگه 1020 که جای خودش رو دارد.
(به طور مثال در منوی اپلیکیشن خود لومیا،شما می توانید به صورت دستی مقادیر، ایزو تا 6400 اگر اشتباه نکنم، فوکوس، سرعت شاتر را تا حتی 4 ثانیه! تغییر دهید. که به نظرم خیره کننده است.)
با درود خدمت شما آقای شهبازی عزیز(ببخشید دیر پاسخ میدم)
همونطور که گفتم تقریبا 80 درصد نرم افزارهای معروف ios وandroid توی ویندوزفون استور موجوده که روز به روز به تعدادشون افزوده میشه.از لحاظ سبک بودن سیستم عامل هم هونطور که میدونید سبک تر از اندروید هست و با لگ بسیار کمتری مواجه میشید.در خصوص این گوشی همونطور که گفتم تو پردازش عکس ها البته نه همیشه ولی ممکنه لگ پیش بیاد.در نرم افزارها بعضی از اپ ها هنوز به طور کلی برای این سیستم عامل بهینه نشده که روز به روز در حال پیشرفت و بهتر شدن هست.
در خصوص هنگ کرن و ... من حتی با لومیا 520 هم کار کردم کندی ای احساس نمیشد و تعداد هسته های cpu برای وینفون و آی او اس ملاک نیست بر عکس اندروید
به نظرم اگر میخواید این گوشی رو بخرید و مشکل بودجه ندارید منتظر مدل جدید آن که احتمالا 1030 خواهد بود بمونید چون پردازشگرش s805 یا s810 خواهد بود و موارد ارتقا یافته دیگر که تا چند ماه دیگر احتمالا معرفی میشه
باز هم سوالی بود در خدمتم
موفق باید
سید سجاد میری
پيشنهاد dpreview براي خريد بهترين دوربين در گوشيهاي هوشمند:
lumia1520.jpg
DPReview recommends: Best smartphone cameras: Connect
- عكاسي عمومي: Iphone 6 plus
- عكاسي RAW و ويرايش كردن: Nexus 6
- دوربين با قابليتهاي متنوع: Galaxy S5
- كنترل دستي: Lumia 1520
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"