با سلام. به نظر من که مدت هاست با موبایل عکاسی می کنم و نرم افزارهای مختلفی را هم بررسی و تست کرده ام، موارد زیر برای خود من لا اقل نتیجه بخش بوده:
همه ما تقریبا در کنار عکاسی با موبایل به طور حتم تجربه عکاسی با دوربین های DSLR و زیرگروه های آن (و یا به طور کلی هر دوربین عکاسی دیگری) را داشته ایم. بنا براین می توان گفت مقوله عکاسی با موبایل از جنس عکاسی با یک دوربین حرفه ای نیست؛ هرچند خروجی آن می تواند از نقطه نظر عکاسی واجد ارزش بیشتری باشد. من در ابتدای کار با موبایل درگیر نرم افزارهای محتلف چه اپ خود گوشی و یا اپ های دیگر شدم و نهایتاً دو یا سه نرم افزار واقعاً کلیدی که اتفاقاً مورد وثوق اهالی فن رسانه های دنیا هستند را انتخاب و به طور روتین با آن ها کار می کنم. گوشی مورد استفاده من آیفون 5 است که نیارهای عکاسی موبایلی مرا به چند دلیل برآورده می کند. مهترینش جمع و جوری و اتصال راحت به یک تک پایه حرفه ای است. به هرحال عکاسی موبایل مثل خود موبایل واجد یک نگرش مینی مال به پدیده عکاسی است و این نکته را نباید از نظر دور کرد و انتظارات را بایستی در نظر داشت. مثلاٌ دو سه نرم افزار هست با نام های: facetune, snapseed, dramatic, analogfilm که در کمترین زمان عکس را به حالت دلخواه ادیت می کنند و امکانات خیره کننده ای دارند. ولی اگر بخواهم گوشی موبایلم را به قصد یک ارتقای همه جانبه و با نگاهی عکاسانه آپگرید کنم، بدون شک دو گزینه من آیفون 6 پلاس و لومیا 1520 است.