یه بدی جی 11 نسبت به اس90 اینه که وزنش زیادتر از اونه.
یه جایی خوندم مثل یه آجر میمونه.خودم هم وقتی تو دستم گرفتم بر این باور رسیدم:biggrin:
یه بدی جی 11 نسبت به اس90 اینه که وزنش زیادتر از اونه.
یه جایی خوندم مثل یه آجر میمونه.خودم هم وقتی تو دستم گرفتم بر این باور رسیدم:biggrin:
نمي دونم شايد چون من به مجموعه ي وزن DSLR و لنز سنگين 105-24 و فلاش سنگين 580 عادت كرده ام (هر چند هميشه شاكي ام) به نظرم G11 مثل پر كاهه ولي واقعيتش اينه كه 375 گرم حتا براي ضعيف ترين افراد هم وزن زيادي محسوب نمي شه.
جهت اطلاعتون يك قالب آجر ابعادي مساوي 5*10*20 سانتيمتر دارد كه با احتساب وزن مخصوص 1850 كيلوگرم بر متر مكعب وزني حدود 1.85 كيلوگرم (نزديك 5 برابر وزن G11) دارد :biggrin:
فرهاد حسيني
سلام اقا فرهاد
برای اطلاع شما عرض کنم
یک اجر به خاطر ابعاد بزرگتری که داره فشارش رو دست زیاد احساس نمیشه گرچه وزنش زیادتر از دوربین مورد بحث داشته باشه.
اما جی 11 به خاطر کم بودن سطحی که نیروی وزنش به دست وارد میکنه ،فردی که اونو بلند میکنه رو بیشتر خسته میکنه
تازه نباید ارگونومی و فاکتور راحتی تو دست قرار گرفتن رو فراموش کرد .دست براحتی روی اس ال ار قرار میگیره و خسته نمیشه اما در مورد این جی 11 کمی سخته.البته نه اون قدر سخت که ادم رو از خرید پشیمون کنه.
شاد باشید...
درود بر همگی
خب دوستان با توجه به اینکه اکثریت قریب به اتفاق روی دوربین " اجر ۱۱ " توافق دارند من هم همین دوربین رو برای خرید انتخاب کردم ( G11 :biggrin:)
فقط یه مساله دیگه می مونه اونهم اینکه من تا حالا خودم دوربین نخریدم
اگه میشه به من بگید موقع خرید به چه نکاتی باید دقت کنم ؟
ایا باید دوربین رو تست کنم ؟
اگه باید تست کنم چه چیزهایی رو باید بهشون توجه کنم ؟
سپاس فراوان
من تجربه های خودمو از یکبار دوربین خریدن می گم.
اول اینکه بغیر از دوربین هیچ وسیله جانبی رو از فروشنده نخرید.چون سرتون کلاه میره. موقع قیمت گرفتن هم به شما 2 نوع قیمت میدن .یکی پایینتر که مجبورید همه وسیله های جانبی مثل حافظه و کیف و... رو بهمراه دوربین به قیمت بالاتر بخرید.نوع دوم قیمت بالاتر میدن (بدون درنظر گرفتن اینکه کدام شرکت گارانتی میکنه ) منتها بدون وسایل جانبی.که من اینطوری ترجیح میدم. البته ممکنه بدون وسایل جانبی هم با قیمت خوب پیدا کنید.
اگر گارانتی دار بگیرید مثل گارانتی ایدئال خیلی بنظرم نیاز نیست وسواس بخرج بدید.همون تستهای ساده مثل عکس گرفتن و زوم کردن چک کردن در باتری و دکمه ها و فلش کفایت میکنه.قبل از پرداخت پول معمولا باید دوربین رو از جعبه پلمپ شده با علامت شرکت گارانتی کننده دربیاره جلوی روی شما و خودش یک تست کوچک بکنه.بعد پول رو بدید
ممکنه پول اضافه ای برای بیمه بگیرند که برای ایدئال 2.5 درصد قیمت دوربین میشه.بیشتر بهش ندید.یک کارت گارانتی باید به شما بده(بشرطیکه ایدئال باشه) به اضافه کارت سرویس دوره ای وهیچ چیز دیگری ازش نخرید و بیایید بیرون و سر فرصت برید دنبال وسایل دیگه.از مغازه ی انتهای پاساژ بزرگمهر سمت چپ هم ترجیحا نخرید. چون همه اینا که گفتم برعکسش برام اتفاق افتاد.به حرف فروشنده اصلا توجه نکنید.هرچی که گفت.اگر شک کردی نخر و بیا اینجا سوال کن...
canon sx120+slik+naneu pro military ops delta
اگه نو میخرید که احتیاج به تست خاصی یست.اون خرید دست دومه که تست لازم داره.
اگه مطمین شدی برو بخر و شک نکن.
اتفاقا تست همیشه لازمه ،وقتی g10 جدید اومده بود تو بازار بایکی دوستان عکاس رفتیم g10 خریدیم و موقع تست کردن دوستم متوجه شد که دوربین پیکسل سوخته داره و به فروشنده گفت و همون جا یک پک دیگه رو باز کرد تست زد و خریدیماگه نو میخرید که احتیاج به تست خاصی یست.اون خرید دست دومه که تست لازم داره.
اگه مطمین شدی برو بخر و شک نکن.
سلام
ريويويي از Sony W310 :
از كيفيت تصاوير و جاي بد كليد زوم انتقاد شده.کد:http://www.photographybay.com/2010/06/08/sony-cyber-shot-w310-review/
فرهاد حسيني
با سلام حضور همه اساتید
من یه دوربین میخوام بخرم هر چی بیشتر میگردم بیشتر گیج میشم و انتخابهای متعددی جلوی روم قرار میگیره..............
از هر جا هم که راهنمایی خواستم درست جواب ندادند .حالا شما یه دوربین با وسایل حداکثر 450 چی پیشنهاد میکنید ؟
اولویتها اولا عکس و فیلم خوب دوما زوم نسبتا زیاد سوما تنظیمات اتوماتیک و دستی ..............
از دوستان واقعا خواهشمندم منو راهنمایی کنند . پیشاپیش از همه شما کمال تشکر را دارم .