سلام دوستان یکی از بچه ها میخواد دوربین سونی w310 بگیره بنظرتون چطوره وکیفیت عکساش بنسبت قیمتش خوبه؟ توی این رنج قیمت آیا گزینه های بهتری هم داره؟
سلام دوستان یکی از بچه ها میخواد دوربین سونی w310 بگیره بنظرتون چطوره وکیفیت عکساش بنسبت قیمتش خوبه؟ توی این رنج قیمت آیا گزینه های بهتری هم داره؟
من قصد دارم برای کاربری خانگی و بیشتر عکاسی تو فضای باز (مسافرت) یک دوربین با حدود قیمت 350 تا 450 بگیرم نظر خودم روی P90 یا p100 نیکن بود چون از نظر مشخصات فنی که خونده بودم بهتر از SX20 یا g11 کنون تشخیص دادمش نیمدونم شاید اشتباه کرده باشم . اما با چیز هایی که تو سایت شما و چند جای دیگه خوندم به این نتیچه رسیدم که مثل این که سری P نیکن با وایت اند بالانس مشکل داره حتا با تنظیم دستی من هم تو عکاسی حرفه ای نیستم میخواستم بدونم شما با اون رنج قیمت چه مارک و مدلی رو پیشنهاد میدین
چیز هایی میخواهم داشته باشه اینها هستند :
عکاسی تو شب خوبی داشته باشه
ویزورش فقط چشمی نباشه مثل دوربین های حرفه ای ، مثل این معمولی ها بشه از صفحه نمایش هم به عنوان ویزور استفاده کرد(با عینک نمیشه از ویزور چشمی خوب استفاده کرد)
لرزه گیر دستش خوب باشه (دستام ویبره داره)
تو حالا اسپرت بشه از فلاش استفاده کرد
عکاسی پانوراما داشته باشه
کیفیت فیلم برداریش برام مهم نیست (چون دارم دوربین عکاسی میخرم نه فیلم برداری)
حداقل تا چاپ برای سایز 30*40 و شاید بزرگ تر مشکلی نداشته باشه (نخندین خانوادگی دوست داریم عکسامون رو تخته شاستی چاپ بشه از آلبوم خوشمون نمیاد)
و یک سری مشخصات عمومی دیگه که حداقل در حد خوب باشه
ممنون میشم راهنمایم کنید
ویرایش توسط amir5981 : Thursday 15 July 2010 در ساعت 22:00
اگر قدرت زوم زیاد بالا نمی خواهید G11 بهترین گزینه است با کیفیت بسیار خوب ، شک نکنید.
با سلام از اين سه مدل كدوم رو ترجيح ميديد؟
w390 سوني
كانن sx200 , 210
هر كدوم چه ويژگيهايي برتري نسبت به هم دارند
در رنج قيمت سوني w390 پيشنهاد ميديد
به نظر من دوربين كانن مدل SX1 (البته اگر الان در بازار موجود باشه) هم مدل مناسبتري هست نسبت به SX20 و از كيفيت عكس بهتري بر خورداره
www.dpreview.com/reviews/canonsx1is
CANON EOS 30D
CANON EF 100 F2.8 L MACRO IS -CANON EF 16-35 F4 L IS - EF-S 18-55 IS - SPEEDLITE 430EX
[COLOR="Gray"] BG-E2 Grip-
اول از دوستانی که راهنمایی کردند تشکر میکنم
امروز رفتم جمهوری ببینم جنس موجود در بازار چی هست و فروشنده های چی میگن
اول این که خود فروشنده ها هم بجز یکی که فقط نیکن کار میکرد از سری P رازی نبودند یک سریشون داشتند ولی حتا پیشنهاد هم نمیدادند
G11 با گارانتی ایده ال قیمتش بود 510 تومان با گارانتی آفوما همراه با بیمه 550 تومان
SX20 با گارانتی ایده آل 395 تومان الی 410 تومان
SX1 هم پیشنهاد دادند که فکر میکنم قیمتش بود حدود 440 تومان
یکی از فروشنده ها که یک مقدار باهاش آشنا بودم S90 کانن رو پیشنهاد داد و گفت مدل کوچک شده G11 و رو کاغذ تفاوتشون تو ال سی دی ثابت و ایزو 1600 رو پشتیبانی میکرد زوم کمتر و این که روش فلاش نصب نمی شد و قیمتش حدود 340 تومان بود و دیگه این که به طور کلی از G10 خوب تعریف نکرد و لی G9 داشت که قیمت داد 430 تومان
یکی دیگه از پیشنهاد ها اولمپیوس SP 800 بود که خود پیشنهاد دهنده هم موجود نداشت ولی گفت اگر پیدا کنی گزینه خوبی هست و دیگه این که L110 نیکن
یک جمع بندی کلی میکنم خودم از G11 نصبت به SX20 به خاطر وزن کمتر ، سنسور قوی تر ، ایزو بالاتر و این که فکر میکنم لرزه گیر دستش قوی تره بیشتر خوشم آمد
مدهایی که پیشنهاد شده ولی اون دوتا قبلی رو فکر میکنم بهتر باشند
G9 کانن
S90 کانن
SX1 کانن
مدلهایی که به من پیشنهاد شده و چیزی دربارشون نمیدونم
L110 نیکن
sp 800 اولمپیوس
دوستان و اساتید فن درباره این مدها و یا اگر مدل دیگه ای به ذهنشون میرسه باز هم لطف کنید و اعلام نظر کنید ممنونتون میشم
سلام به دوستان
با توجه به راهنمایی که دوستان کردند بنده دیروز یک عدد G11 با قیمت 520 تومان با گارانتی ایده آل گرفتم
حالا هم امید وارم بتونم باخوندن مطالب و مقالات این سایت و راهنمایی شما دوستان عکسهای بهتری بندازم باز هم از دوستانی کع لطف کردند و راهنمایی کردند ممنونم
دوست عزیز اشتباه از من بود قیمت این دوربین حدود 390 بود با گارانتی ایده آل
سلام،
چند وقتی هستش که بفکر خریدن دوربین همراه هستم که توی جیب جابشه و همیشه همراهم باشه.
با توجه به ظهور و عرضه دوربینهای همراه با کمیتهای حتی 12 مگاپبکسلی و استفاده از لنزهای شرکتهای معروفی مثل کارلزایس و ... توی این وسایل! (که دیگه نمیشه بهشون تلفن همراه گفت) میخواستم بدونم از دوستان که در این زمینه تجربیاتی دارند یا لینک مفیدی میشناسند راهنمایی کنند.
انتظار من از این وسیله همراه کیفیت خوب عکس و فیلم برداری برای مواقعی که دوربینم همراهم نیست و امکانات جانبی که بدرد عکاسیم بخوره مثل موقعید یاب GPS و امکان دسترسی به اینترنت هستش.
چند تا سیات ایرانی و غربی رو هم دیدم ولی اینها بیشتر در مورد قسمت تلفنش صحبت کردند و از دیدگاه عکاسی چیزی برای گفتن تقربن ندارند.
تا چند وقت پیش نوکیا N82 رو با توجه به مشخصات خوب دوربینش بهم معرفی کرده بودند ولی با توجه به قدیمی شدن اون میخواستم ببینم چه موردهای مناسبی میشه در این بازار شلوغ پیدا کرد.
(مسخواستم یک Topic جدید برای راهنمایی خرید دوربین همراه باز کنم ولی با توجه به مشورت با یکی از مدیران سایت متوجه شدم که این مسئله خودش یک فروم میخواد چند برابر فروم عکاسی ، در نتیجه مشخصاتا صرفا دوربین رو اینجا پرسیدم)
بدرود