این سری coolpix یعنی چی ؟ معنی خاصی داره ؟
این سری coolpix یعنی چی ؟ معنی خاصی داره ؟
من در این باره اطلاعی ندارم،اساتید محترم کمک کنند.؟!
همه چیز عالیه.
ارادتمند-علی حمزه
ممنون از راهنمایی مفیدت.
من راجب کامپکت ها تحقیق زیادی نکردم و ... اطلاعات زیادی ندارم
بازم ممنون.
همه چیز عالیه.
ارادتمند-علی حمزه
سلام..
بلاخره بعد از کلی جستو جو و کسب کلی اطالاعات این دوربین کانن که تقریبا کامل هست رو پیدا کردم : Canon IXUS 240HS
قیمتی حدود 450 داره ...
به نظر شما دوربین خوبی هست ؟
ملاک من برا انتخابش :
1 - جدید بودن
2 - پردازنده digic 5
3- داشتن لرزش گیر
تو این رنج قیمت گوشی خوبی هست ؟ یا بهتر از اینم اومده و جدیدتر ؟؟؟؟؟
اگر خوبه که برم بگیرم .. ممنون
انتخاب خوبیه.درواقع در این قیمت می شه گفت عالیه (البته من از نیکون در این قیمت چیز خاصی ندارم پیشنهاد بدم) اما توجه داشته باشید مقداری از قیمت را صرف wifi یا لمسی بودن صفحه نمایش می کنید که ممکنه بشه ازش صرف نظر کرد.شاید هم کاربردی باشه چون راحت تر عکسا رو به موبایل و تبلت و اینترنت انتقال می دید.
پردازنده digic5 نقطه ی قوت خوبی هست و عدد f که از 2.7 شروع می شه هم خیلی خوبه.امیدوارم لحظات خوبی رو باهاش داشته باشی.
البته shuter lag خیلی مناسبی نداره.
یه مقایسه
240hs.jpg
آقا باز یه دوستام گفت نگیر ... میگه این ixus 240 لنزش cmous هست ... میگه ixus 132 بگیر که هم جدیدتره هم CCD هست ... یا POWERSHOT A2600 بکیر که ارزونتره..
بازم موندم بین 3 تا .... تورو خدا بگین کدوم ؟؟؟؟؟؟ قیمتاش هم اینه : IXUS 240 = 445 IXUS 132 = 370 POWERSHOTA2600=350
کدوم بگیرم ؟ تقریبا یه قیمت هستن..
برام اصلا صفحه لمسی و وای فای مهم نیست...
از لینک زیر برتری های هر دوربین رو بر اون یکی ببین (در این سایت 8 دلیل برتری برای 132و 18 دلیل برتری برای 240 آورده) .این که کدوم موارد براتون مهمه با خودتون.فقط توجه کنید لزوما تمام اطلاعات این سایت ممکنه کاملا درست نباشه.موارد مهم رو از سایت ای دیگه هم تحقیق کن.
مقایسه IXUS 240 و IXUS 132
نکته ای که در یکی از پست های این تاپیک جا انداختم این بود که سری Lumix پاناسونیک فقط سری کامپکت رو شامل نمی شه و مثلا lumix GH3 یک دوربین بدون آینه با لنز قابل تعویض هست.عدم دقت رو ببخشید.