-
پاسخ: برای شروع عکاسی و خرید دوربین به راهنمایی احتیاج دارم
نقل قول:
وست عزیز من به شما 350و Canon EOS 300D رو پیشنهاد میکنم
با لنز کیت 18/55
قیمت هم فکر میکنم بین 500 تا 600 تومان باشه
مهمترین چیز بزرگتر بودن سنسور 300 دی نسبت به9G وتوانایی های دیگر دوربین های SLR
لنز 18*55 هم برای شما که مایل به عکاسی واید هستید مناسبه و اگر یه روز هم خواستید عکس تله بگیرید فقط نیاز به یه لنز داری
در حال حاظر EOS 400D که مدل جدید این 2 دوربین هست به سختی گیر میاد. 350D و 300D که جای خود. بعید میدونم پیدا بشن. البته اگر قصد تهیه دوربین دست دوم دارید بحثی جداست. من هم صحبت پی صحبت پویان عزیز پیشنهادم یک SLR هست. اگر میتونید بودجه رو زیاد تر کنید canon EOS 400D میتونه گزینه خوبی باشه
-
سلام
اگر احنمال می دهید که بعدا به سراغ عکاسی نیمه حرفه ای خواهید رفت خرید دوربینهای لایک یا کامپکت توصیه نمی شه.
برای دوربینهای اس ال آر هم یه فکری در مورد سونی آلفا 200 بکن. قیمتش خیلی خوبه البته هنوز توی ایران نیومده. نویزش هم شنیدم که خیلی کمتره. شنیدم با لنز کیتش (18-70) حدود 500 یا کمی بیشتر خواهد بود.
توی Entry level به نظرم بی نظیره
-
خرید دوربین
سلام من امروز عضو شدم
يك راهنمايى ميخواستم براى خريد دوربين نيكون
با10 مكابيكسل و live view
ايا نيكون بهتر از كنون و سو نى هست؟
مرسى
-
پاسخ: خرید دوربین
ورود شما را به این جمع(به نمایندگی تمام دوستان )تبریک میگم
اول از همه چه سری دوربینی می خواهیدCOMPACT ,DSLR like ,DSLR
آیا ملاک برای شما فقط 10 مگاپکسل و liveview هست
و برای چه کارهای می خواهید
اگر توضیح بیشتر بدهید بنده و دوستان دیگر می توانند کمک کنند
در مورد مارک هم بستگی به کارایی و بودیجه شما دارد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amoolian
ايا نيكون بهتر از كنون و سو نى هست؟
مرسى
اگر یکی قطعاً بهتر از بقیه بود که جز همان یکی، بقیه در کارخانه را تخته می کردند! شما باید دنبال "بهترین" با توجه به بودجه و نیازمندیهای خودتان باشید.
-
خیلی ممنون از راهنمایییهای همه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sam_moghadam
در . البته اگر قصد تهیه دوربین دست دوم دارید بحثی جداست. من هم صحبت پی صحبت پویان عزیز پیشنهادم یک SLR هست. اگر میتونید بودجه رو زیاد تر کنید canon EOS 400D میتونه گزینه خوبی باشه
اگه بخوام یه دوربین دست دوم بخرم چطور؟ دوربینهای کارکرده چه ایرادایی ممکنه پیدا کنن؟ مخصوصا ایرادایی ه طول بکشه تا بشه متوجهشون شد یا فقط یه حرفهای متوجهشون بشه؟یعنی به نظرتون من می تونم یه دوربین ارکده سالم رو با خیال راحت بخرم یا حتما باید یه از یه عکاس حرفهای کمک بگیرم؟
عمر این دوربینها چقدره؟چند تا عکس؟
-
پاسخ: راهنمایی خرید دوربین میخواهم لطفا
ببین دوست عزیز بستگی داره شما دوربین رو از کجا وچه کسی بخری
از یه خانم دکتر که همه چیز رو تمیز و مرتب نگه می داره یا از یه عکاس دور حرمی (عکاسای دور حرم امام رضا)
من خودم دوربین های دست دوم زیادی رو از سایت eby.de خریدم واز همشون راضیم چون همه مشخصات دوربین رو ذکر میکنند حتی اگر کوچک ترین خط یا خالی رو دوربین افتاده باشه ولی توی ایران یا ...... اگه شما از مغازه بخری اینقدر تعریف میکنه که آدم فکر میکنه دست دوم از نو بهتره
به نظر من که اگر امکانش هست نو بخرید و اگر هم دست دوم خریدید از کاسبان حرفه ای نخرید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Herat-picture
ورود شما را به این جمع(به نمایندگی تمام دوستان )تبریک میگم
اول از همه چه سری دوربینی می خواهیدCOMPACT ,DSLR like ,DSLR
آیا ملاک برای شما فقط 10 مگاپکسل و liveview هست
و برای چه کارهای می خواهید
اگر توضیح بیشتر بدهید بنده و دوستان دیگر می توانند کمک کنند
در مورد مارک هم بستگی به کارایی و بودیجه شما دارد
DSLR
البته استادم sony alpha 100 و nikon d200 رو بيشنهاد كرده
من بيشتر براى برتره ميخوام ولى صرفا براى اين كار نميخوام
دوس دارم live view داشته باشه
مرسى از راهنماييتون
من ميتونم انكليسى تايب كنم؟جون فارسى برام سخته؟
ممنون
-
نقل قول:
من ميتونم انكليسى تايب كنم؟جون فارسى برام سخته؟
ضمن خوش امد به شما همانگونه که قوانین فروم (نقل در زیر) را مطالعه کرده اید فارسی نگاری هم بخشی از ان است.
نقل قول:
عضويت در سايت منوط به پذيرفتن شرايط زير است:
متعهد می شوم
• با عضويت در تالار گفتگو نهايت دقت و توجه در نظرات ارسالی را داشته و مسووليت مطالبم را بپذيرم و مطابق با قوانين سايت فعاليت کنم.
• از ايجاد تاپيک تکراری و نابجا خودداری کنم.
• در نظر دهي، ارائه راهنمايی و نقد فنی_تخصصی را هدف خود قرار دهم و از نظرات تكراری و بی محتوا خودداری کنم.
• از نوشتن نظرات توهين آميز يا طرح مباحثی كه باعث رنجش ساير اعضا شود خودداری کنم.
• از درج مطلب به زبان انگليسی و يا هر زبان ديگری خودداری کنم.
• اصول نگارش پارسی و تایپ درست را همواره رعايت کنم.
ممنوعيت موارد زير را می پذيرم
• درج مطالب جدل برانگیز که سايت را از آرامش و تعادل یک محیط فنی، تخصصی خارج کند.
• هرگونه تبليغ فروشگاه، سايت و ... با هدف تجاری و یا بدون در برداشتن اطلاعات مفید برای اعضا
• نمايش عكس يا ارائه هر مطلبي که بنوعی عدم رعایت قانون مالکیت معنوی (copyright) محسوب شود.
• درج مطالبی که به نحوی توهین یا ورود به حریم شخصی سایر افراد محسوب شود.
• بحثهایی که بصورت دو طرفه و جدال لفظی و شخصی باشد.
-
نقل قول:
من بيشتر براى برتره ميخوام ولى صرفا براى اين كار نميخوام دوس دارم live view داشته باشه
ببینید amoolian عزیز در عکاسی پرتره مهم ترین واساسی ترین چیز داشتن یه لنز خوب هست
حالا شما منظورتون از پرتره چیه پرتره داخل استدیو یا همینطوری برای خودتون در حد سرگرمی
چون پرتره خوب مستلزم داشتن لنز خوب است
در مورد Liveview فکر میکنم برای عکاسی پرتره ویزور دوربین بهتر جواب میده حالا داشتنش عیب نداره ولی ملاک قرار دادنش عیب داره
دوربین های نیکون فکر کنم برای عکس های پرتره طیف رنگی لطیفی داره(گر چه من خودم اهل ولایت کانون هستم) از دوستانی که با نیکون کار میکنند خواهشمندم که از تجربیات خودشون در مورد عکس پرتره با دوربین های نیکون مارو هم بی نصیب نذارند
باز هم میگم داشتن یه لنز خوب مهم تر
-
دوربین برای عکاسی دکوراسیون داخلی
سلام دوستان
من کارم طراحی و اجرای دکوراسیونه
حالا یه دوربین می خوام برای این کار - نمی دونم چی بخرم ( canon-nikon)
حدود 600000 می خوام هزینه کنم
ممنون از راهنماییتون
-
مرسى از راهنماييتون
براى اتليه ميخوام .تصميم كرفتم كنون بكيرم
بين 450دى و 40دى الان موندم
جه لنزى بكيرم بهتره ؟ لنز 28-200 خوبه؟هم تو اتليه هم براى بيرون؟
مرسى
-
پاسخ: دوربین برای عکاسی دکوراسیون داخلی
canon & nikon هر دو مارک های خوبی هستند
با این هزینه فکر کنم شما canon EOS 400D با لنز کیت18-55 رو میتونید بخرید
برای کارهای معماری و عکاسی داخلی شما نیاز به لنز واید دارید ولنز این دوربین هم فکر کنم مناسبه
و اگر انتخاب دیگری باشه از سری DSLR like هست
ولی اگر پول بیشتر هزینه کنید دوربین بهتری میتونید بخرید
-
دوربین 450 و 40 تفاوت چندانی نداره ولی تفاوت قیمت داره
برتری D40 داشتن حساسیت 3200 نسبت به 1600 و دسترسی آسان به منو ها در موقع عکس گرفتن
برتری D450 رزولوشن 12 نسبت به 10 و حد اقل دویست تا سیصد هزار تومان تفاوت قیمت
در مورد لنز هم فکر نمیکنم این لنز مناسب باشه در عکاسی پرتره فکر نمیکنم از رنج 50( برای عکس سر تاپا) ولنز 135 (برای پرتره صورت) بهترین انتخاب باشه
نه رنج 28 به درد استدیو می خوره و نه 200
فکر کنم 28-135EF بهتر باشه
البته بستگی داره شما چند هزینه میکونید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Herat-picture
دوربین 450 و 40 تفاوت چندانی نداره ولی تفاوت قیمت داره
برتری D40 داشتن حساسیت 3200 نسبت به 1600 و دسترسی آسان به منو ها در موقع عکس گرفتن
برتری D450 رزولوشن 12 نسبت به 10 و حد اقل دویست تا سیصد هزار تومان تفاوت قیمت
در مورد لنز هم فکر نمیکنم این لنز مناسب باشه در عکاسی پرتره فکر نمیکنم از رنج 50( برای عکس سر تاپا) ولنز 135 (برای پرتره صورت) بهترین انتخاب باشه
نه رنج 28 به درد استدیو می خوره و نه 200
فکر کنم 28-135EF بهتر باشه
البته بستگی داره شما چند هزینه میکونید
از دوستان میخوام همه جوانب رو در نظر بگیرند و به همه چیز مسلط باشند بعد راهنمایی کنند! به نظرم مهم ترین معیار انتخاب دوربین پولی هست که بابتش می دیم. در ضمن 450 دی و 40 دی در دو کلاس کاملا متفاوت هستند و نباید آنها را با هم مقایسه کرد. پس از انتخاب بدنه به اننتخاب لنز میرسیم که مبحثی گسترده است اما با مشخص کردن هدف (کاری که شما انجام دادید) میشه راحت تر تصمیم گرفت که بدون هیچ توضیح اضافی نظرتون رو به لینک زیر جلب میکنم که با توجه به بودجه تان میتوانید انتخاب ایده آلی داشته باشید...
http://www.akkasee.com/articles/12609/
موفق باشید.
-
سلام
بنده هم با كمال ادب و احترام از دوستان خواهش مي كنم فقط در صورتي كه اطلاعات كافي دارند راهنمايي بفرمايند.
در مورد تفاوتهاي 40D و 450D زياد صحبت شده و براي هريك تاپيك جداگانه ي مفصلي در بخش Canon داريم كه مي توانيد به آنها مراجعه فرماييد.
براي لنز مناسب براي پرتره هم توصيه مي كنم علاوه بر آدرسي كه دوستمون فرمودند تاپيك زير را هم بخوانيد :
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=6330
-
من اينقدر دوربينارو با هم مقايسه كردم كيج شدم منتظره 1بيشنهادم كه 450 دى رو بكيرم يا 40 دى:::confused2:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amoolian
من اينقدر دوربينارو با هم مقايسه كردم كيج شدم منتظره 1بيشنهادم كه 450 دى رو بكيرم يا 40 دى:::confused2:::
سلام
ببينيد بدنه ي اين دو دوربين حدود 200 هزارتومان اختلاف قيمت دارند و قطع يقين بدانيد كه 40D ارزش اين اختلاف را دارد اما شما اگر بخواهيد فقط در آتليه از دوربين استفاده كنيد برتري هاي 40D نسبت به 450D خيلي به كار شما نخواهد آمد و اين اختلاف قيمت را مي توانيد به بودجه اي كه براي لنز يا فلاش و ... در نظر گرفته ايد اضافه كنيد پس توصيه ي من به شما 450D است.
-
من بيشتر براى برتره ميخوام هم تو اتليه هم بيرون ولى صرفا براى اين كار نميخوام
لنز 28 135 مناسبه؟
ممنون از راهنماييتون
(من فونت فارسى ندارم ببخشيد اكه بعضى كلمات درست نوشته نميشه)
-
من یه سوال درباره سنسورهای دوربین دارم
سنسورهای CCD, CMOS چه فرقی با هم دارن؟ تفاوتشون واقعا موقع استفاده مشخصه؟
من دیروز توی سایت Digiitalpreview یا یه همچین چیزی بس که این مدت سایتهای عکاسی رو رفتم همرو قاطی کردم :::big grin2:::) به این نتیجه رسیدم که cmos سرعت بیشتری برای انتقال دادهها به بافر، مصرف کمتر و نویز کمتری داره. یعنی اونجا گفته بود که چون هر پیکسل تراشهی جداانهای داره نویز هر پیکسل به طور جداگانه تصحیح می شه.(منم به این نتیجه رسیدم که این احتمالا باعث تا حالت بلور و محو شدن جزییات عکس کمتر بشه )
اما نمیدونم اینا واقعا در نتیجه کار هم تاثیر میذاره یا نه.
به علاوه اینکه تو اون مقاله گفته بود که رنگها به طور کلی توی CCD بهتر بازسازی میشن اما کانن مدعیه که این ایرادو رفع کرده.
حالا میخواستم از دوستانی که هر دوتای اینارو مقایسه کردن نظرشون چیه؟
من دیروز توی سایت نرنگار تبلیغ نیکون D40 رو با کیت دیدم قیمتشم هم زیاد اختلافی با 400D نداشت.به نظر غیر حرفهای من مهمترین فرقشون توی نوع تراشهشون بود.
یه سوال مهمتر:
دوربین رو از کجا بخرم؟ گارانتیهای دوربین تو ایران به درد میخورن؟خدماتی ارایه میدن؟
( من نمیتونم پستی رو که خودم زدم، پاک کنم؟)
-
نقل قول:
سنسورهای CCD, CMOS چه فرقی با هم دارن؟ تفاوتشون واقعا موقع استفاده مشخصه؟
http://akkasee.com/forum/showthread.php?t=5776
نقل قول:
من نمیتونم پستی رو که خودم زدم، پاک کنم؟
خیر.
-
خرید دوربین
سلام خدمت دوستان عزیز
فکر می کنم این مثل سوال من رو خیلی ها تو فروم پرسیده باشند. ولی باید من رو ببخشید. خرید دوربین واسه آدم های مبتدی مثل من خیلی سخت شده.
راستش تصمیم دارم یک دوربین دیجیتال خوب بخرم. قیمتش مهم نیست. منظورم از این دوربین های P&S هستش نه این دوربین های خیلی حرفه ای.
چند تا مدل دیدم، ولی واقعاً نمی دونم کدوم بهتره. اگر ممکنه بین این 4 مدل راهنماییم کنید. اگر بهتر از این مدل ها چیزی رو پیشنهاد دارین، باز ممنون میشم.
Canon IXUS 970
Canon IXUS 960
Sony DSC-W300
Sony DSC-T300
-
سلام
تا 350 چه دوربینی بخرم
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amoolian
سلام
به نظر من 40D خیلی خیلی بهتره ( شاید مقایسه این دوتا یه کم ناعادلانه هستش) .
-
سلام به همة دوستان! من توي صفحة دوم نوشته بودم كه راهنمايي ميخوام براي خريد دوربين. بعد از يكي دو سال!!! امروز يه 450 دي كتنن خريدم. نخنديد. بالاخره خريدن يه دوربين گرون كار آسوني نيست. حالا مونده يه لنز 150 سيگما براي ماكروگرافي حشرات و گلها. كسي نظري يا راهنمايي نداره؟:confused:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamranagah
سلام به همة دوستان! من توي صفحة دوم نوشته بودم كه راهنمايي ميخوام براي خريد دوربين. بعد از يكي دو سال!!! امروز يه 450 دي كتنن خريدم. نخنديد. بالاخره خريدن يه دوربين گرون كار آسوني نيست. حالا مونده يه لنز 150 سيگما براي ماكروگرافي حشرات و گلها. كسي نظري يا راهنمايي نداره؟:confused:
:cry:
سلام
مبارك باشه، لنز بسيار خوبي است، نمونه كارهاي زيباي آقاي ناظم رعايا را ميتوانيد در تاپيك ماکروگرافی ببينيد كه با همين لنز گرفتند، البته قصد ندارم منكر هنر و تكنيك ايشان شوم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
مبارك باشه، لنز بسيار خوبي است، نمونه كارهاي زيباي آقاي ناظم رعايا را ميتوانيد در تاپيك
ماکروگرافی ببينيد كه با همين لنز گرفتند، البته قصد ندارم منكر هنر و تكنيك ايشان شوم.
ممنونم از لطفتون و معرفي عكسهاي ايشون. ولي منظورتون از اين كه قصد نداريد منكر هنر و تكنيك ايشون بشيد چي بود؟ مگه خداي نكرده به قصد بد معرفيش كردين؟!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamranagah
ممنونم از لطفتون و معرفي عكسهاي ايشون. ولي منظورتون از اين كه قصد نداريد منكر هنر و تكنيك ايشون بشيد چي بود؟ مگه خداي نكرده به قصد بد معرفيش كردين؟!!
منظورم اين بود كه اين عكسهاي زيبا، فقط به دليل كيفيت بالاي لنز و ...نيست، هنر و تكنيك عكاس هم در آن دخيل بوده؛ همين.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamranagah
منظورشون اين بود كه زيبايي عكس ها بيشتر به هنر و تكنيك جناب ناظم رعايا بر مي گردد وگرنه مثلا امثال farhad44 با سيگما 150 كه سهل است با بهترين لنزهاي دنيا هم شايد قادر به گرفتن چنين عكس هايي نباشند.
پي نوشت : ببخشيد مشهدي جان خط رو خط شديم :::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
مبارك باشه، لنز بسيار خوبي است، نمونه كارهاي زيباي آقاي ناظم رعايا را ميتوانيد در تاپيك
ماکروگرافی ببينيد كه با همين لنز گرفتند، البته قصد ندارم منكر هنر و تكنيك ايشان شوم.
راستي ميتونين بگين كه كانن 450 دي حافظة 8 گيگ رو هم پشتيباني ميكنه يا نه؟ ممنون ميشم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamranagah
راستي ميتونين بگين كه كانن 450 دي حافظة 8 گيگ رو هم پشتيباني ميكنه يا نه؟ ممنون ميشم.
بله
SD-HC 8 GB
-
سلام
فوری
من میخوام یه دوربین بخرم تا حدود 300000 تومان.
به نظرم sx100 مناسبه
فقط یه مشکلی دارم میخواستم دوستان منو راهنمایی کنن
نداشتن باطری لیتیوم برای این دوربین با توجه به زوم بالا (و احتمالا استفاده از آن ) و کلا مصرف این دوربین مشکل ایجاد نمیکنه
و آیا یه باطری قلمی خوب میتونه پاسخ گوی نیاز این دوربین باشه
دوستان لطف کنن در صورت امکان سریع پاسخ بدن من تا ساعت 3 بعد از ظهر وقت دارم
ضمنا از سایر پیشنهاد های شما تو این رنج قیمت ممنون میشم
دوربین برای کار خونگی است
-
با سلام خدمت همه دوستان و اساتید گرامی
بنده در حال حاضر یک دوربین fuji s9600 دارم و از آن نیز راضی هستم.ولی اکنون شرایطی برایم به وجود آمده که میخواهم در زیر آب نیز عکسبرداری کنم و به همین دلیل باید دوربینم را تعویض کنم.دوربینی می خواهم که تا حد امکان مشخصات دوربین فعلی را داشته باشد ولی بتوان با آن زیر آب نیز عکسبرداری کرد و قیمت آن نیز 600 تا 700 هزار تومان باشد.اگر این کار با استفاده از باکس مخصوص زیر آب باشد نیز مانعی ندارد.
توضیح اینکه دوربینهای المپیوسی که دیده ام و برای عکسبرداری زیر آب بوده اند با وجود اینکه قیمت بالایی داشته اند ولی مشخصات چشمگیری نداشته اند.از طرف دیگر دوربینی مانند Sony T700 نیز که باکس مربوط به عکسبرداری زیر آب آن موجود است جزو دوربینهای شبه SLR نیست و مرا اقناع نمیکند.
اساتید و دوستان عزیز اگر مرا راهنمایی کنند بسیار سپاسگذار خواهم شد.
-
راهنماي خريد SLR
سلام
اول از هر چيز بگم من جواب نهايي اين پست رو تا پنجشنبه صبح يعني فردا صبح مي خوام.
من مي خوام يك دوربين SLR بگيرم و پنجشنبه هم قراره يكي از فاميلا بره دوبي.
SLR رو دوبي گرفتن بهتره يا ايران؟ چرا؟
چي بگيرم حالا؟
من تا حدود 600 تومن بودجه دارم. ولي برام زياد مهم نيست. مهم راضي كردن دَديه.
من بين Sony A200 و Nikon D60 و Canon 350D موندم. نظر شما چيه؟
من يك آماتورم كه تا حالا با Slr كار نكردم.
مي خوام لرزشگير داشته باشه.
سيستم عكاسيAutoش هم خوب باشه.
مي خوام راحت باشه ديگه.
فقط سريع جواب بدين.
-
پاسخ: راهنماي خريد SLR
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
artara74
سلام
اول از هر چيز بگم من جواب نهايي اين پست رو تا پنجشنبه صبح يعني فردا صبح مي خوام.
من مي خوام يك دوربين SLR بگيرم و پنجشنبه هم قراره يكي از فاميلا بره دوبي.
SLR رو دوبي گرفتن بهتره يا ايران؟ چرا؟
چي بگيرم حالا؟
من تا حدود 600 تومن بودجه دارم. ولي برام زياد مهم نيست. مهم راضي كردن دَديه.
من بين Sony A200 و Nikon D60 و Canon 350D موندم. نظر شما چيه؟
من يك آماتورم كه تا حالا با Slr كار نكردم.
مي خوام لرزشگير داشته باشه.
سيستم عكاسيAutoش هم خوب باشه.
مي خوام راحت باشه ديگه.
فقط سريع جواب بدين.
از ايران، چون دوبي گرانتره و گارانتي هم نداره.
اگه فقط يك كلمه جواب ميخواين : يا A200 يا D60 (من خودم D60 رو ترجيح ميدم).
-
چقدر به گفته های آقای راكول اعتماد كنیم؟
سالام دوستان عزیز
می خواستم در مورد اضهارات ایشان در مورد دوربینهای نیکون به خصوص d40 به عنوان دوربین شروع و بدنه دوم نظر شما عزیزان را نیز بدونم جون دوربین بنده تازگی مورد سرقت واقع شده خریدش را چطور می بینید؟
-
راهنمايي انتخاب دوربین برای طبیعت و منظره
با سلام خدمت اعضاگرامي
من حدود 5-4 ماهي ميشه دارم فروم رو مي خونم ولي باز هم التماس دعا دارم:::big grin:::
در مورد dslr كانون، نيكون و حتي سيگما زياد شنيدم :::confused2:::
از دوستان همفكري ميخوام
(فقط وفقط طبيعت كار مي كنم)
-
پاسخ: راهنمايي انتخاب دوربین برای طبیعت و منظره
با سلام مجدد
دوستان منتظر همفكري شماهستم ؟:confused:
-
سلام: با توجه به در خواست راهنمایی برای خرید SLR برای طبیعت و منظره به گمانم بیشتر روی لنز و رنج و کیفیت ها و قیمت هایی که قادر به پرداخت آن هستید و نوع ویرایش های منقاوت و و و و و فکوس کنید. باید دید نظر دوستان دیگر چیست. حداکثر هزینه هایی که میتوانید پرداخت کنید یا بصورت یکجا یا طی چند مرحله را بگویید پاسخ دقیقتری از دوستان میگیرید. ( فکر میکنم یک الی 2 تاپیک مشابه بود که صحبت هایی شده است اگر لینک آنرا پیدا کردم برایتان میگذارم ) اگر چه ممکن است آن تاپیک ها به دلیل قدمتشان که ممکن است مربوط به پارسال یا بیشتر باشد زیاد جذابیت نداشته باشد ولی به دلیل بحث روی موارد مورد اشاره در مورد دوربین ها شما را با نگرش های متفاوتی روبرو خواهد کرد... شاید در نهایت قانع شدید که یک اس3 هنوز هم کفایت کننده کارتان خواهد بود!
پاینده باشید
-
سلام دوست گرامی
من هم عکاسی طبیعت انجام میدهم و دوربین EOS 350D CANON دارم به نظرم دوربین خوب و قیمت مناسبی هم دارد
البته دوربین EOS 30D هم به نظرم دوربین خوبی است ، شما تا چه مبلغی را درنظر دارید برای خرید دوربین ؟
-
با تشكر از دوستان
من فعلا بيشتر تو برند دو دل هستم:confused:
چيزي حدود 700 تا 800 البته بيشتر روي بدنه ، انشا ا... تو فكر يه لنز وايد هم هستم كه در اينده اي نزديك:::big grin:::
-
معمولا خروجی دوربین های کامپکت برای منظره خیلی خوب ایت و پروسس کمتری را هم می طلبد . همین S3 که داری عالی است . اما اگه تو هم مثل من یک مدت شب ها خواب SLR می بینی همانطور که دوستمان هم گفت بیشتر به لنز خوب فکر کن تا بدنه . 30D دوربین خوبی است . از اون بهتر لنز سیگما 10 - 20 بعلاوه یک فیلتر پولاریزه .
موفق باشی
-
تا سقف 500 هزار تومن دوربین می خوام ....خیلی عجله دارم ...... لطفا کمک کنید
سلام
اول اینکه می دونم این سوال خیلی تکراریه اما کار من کمی عجله ای است و مدل ها آنقدر زیاد است که مجبور شدم مستقیما از دوستان کمک بگیرم
من به عکاسی علاقه مندم و بیشتر هم هدفم برای خرید دوربین یه جور تجربه ی فضای بصری و کارهای تجربی است و خب هم در عکاسی و هم در دوربین شناسی آماتورم
چیز خاصی هم در ذهنم نیست . فقط تا حد ممکن تنظیمات کیفی اش دستی باشد و خودش اتومات کاری نکند و همچنین قابلت عکاسی در نور کم را هم داشته باشد ...... در مورد لنز هم شدیدا نیازمند راهنمایی هستم ......ببخشید من خیلی عجله دارم ( چون می خواهم دوربین را از عربستان بخرم ...... راستی قیمتش فرقی هم دارد ؟ ) وچند روزی بیشتر فرصت ندارم ....... اگر کمکم کنید ممنون می شوم
قربان همگی
یاحق
-
پاسخ: تا سقف 500 هزار تومن دوربین می خوام ....خیلی عجله دارم ...... لطفا کمک کنید
سلام
به هيچ وجه دوربين از عربستان نخريد. نه تنها ارزانتر نيست بلكه مشكلات بعدي هم خواهيد داشت و معمولا اجناس بنجل را مي برند آنجا و به قول خودمان آب مي كنند. به خصوص در موسم حج ( كه اينروزها ماشا الله سالي 12 ماه حج عمره هست) به هيچ وجه اونجا خريد نكنيد.
خوب اگر به توصيه ي اين پير مرد گوش بدهيد، عجله داشتنتان هم بي مورد مي شود. انشا الله برگرديد تا سر صبر بگوييم چه بخريد !
-
پاسخ: تا سقف 500 هزار تومن دوربین می خوام ....خیلی عجله دارم ...... لطفا کمک کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
به هيچ وجه دوربين از عربستان نخريد. نه تنها ارزانتر نيست بلكه مشكلات بعدي هم خواهيد داشت و معمولا اجناس بنجل را مي برند آنجا و به قول خودمان آب مي كنند. به خصوص در موسم حج ( كه اينروزها ماشا الله سالي 12 ماه حج عمره هست) به هيچ وجه اونجا خريد نكنيد.
خوب اگر به توصيه ي اين پير مرد گوش بدهيد، عجله داشتنتان هم بي مورد مي شود. انشا الله برگرديد تا سر صبر بگوييم چه بخريد !
واقعا ممنون از توصیتون ...... چشم . راستش کسی که قرار بود بره عربستان یکی از دوستانم بود نه خودم . حالا هم تصمیم گرفتم از اینجا بگیرم و البته هنوز به همون به اطلاعی هستم ......حتی نمی دانم باید از کجا شروع کرد ......سونی و مدل های آلفا ؟ کانن و سری آ و اس یا ؟؟؟؟
اگر دوستان کمک کنند واقعا ممنون می شم
-
سلام دوست عزیز
من هم با نظر اون دمستمون موافقم.از عربستان دوربین نخرین چون اگه مشکلی براش در گرفت،دستون به هیچ کجا بند نیست.
و اما بهتون پیشنهاد میکنم دوربین Canon PowerShot ISS5 بخرین،من با همین دوربین عکاسی رو شروع کردم و علاقه ی منو به عکاسی صدچندان کرد.قیمتش حدودای 340000 تا 370000 تومان هست.واقعا دوربین عالی هست،میتونم بگم مرز دوربینهای حرفه ای هست با غیر حرفه ای.
-
سلام
به نظر من با توجه به بودجتون و توضيحاتتون بهتره به فكر DSLR Like باشيد تا DSLR .
ارزانترين DSLR هاي جديد (اگر دوربينهايي كه ديگر توليد نمي شوند مثل كنن EOS 350D و ... را فاكتور بگيريم) هم از بودجه ي شما گرانترند .
توصيه مي كنم تاپيك زير رو بخونيد :
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=7122
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pooriaghadiri
سلام دوست عزیز
من هم با نظر اون دمستمون موافقم.از عربستان دوربین نخرین چون اگه مشکلی براش در گرفت،دستون به هیچ کجا بند نیست.
و اما بهتون پیشنهاد میکنم دوربین Canon PowerShot ISS5 بخرین،من با همین دوربین عکاسی رو شروع کردم و علاقه ی منو به عکاسی صدچندان کرد.قیمتش حدودای 340000 تا 370000 تومان هست.واقعا دوربین عالی هست،میتونم بگم مرز دوربینهای حرفه ای هست با غیر حرفه ای.
ممنون بابت پیشنهادتون .....میشه لطف کنید مشخصات این مدل رو توضیح بدید ؟ در مقایسه با دوربین های دیگه چه طوره ؟ چه نوع لنز هایی می خوره ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
به نظر من با توجه به بودجتون و توضيحاتتون بهتره به فكر DSLR Like باشيد تا DSLR .
ارزانترين DSLR هاي جديد (اگر دوربينهايي كه ديگر توليد نمي شوند مثل كنن EOS 350D و ... را فاكتور بگيريم) هم از بودجه ي شما گرانترند .
توصيه مي كنم تاپيك زير رو بخونيد :
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=7122
ممنون بابت لینکتون ...... راستش چیز زیادی دستگیرم نشد ...... آیا دوربین هایی که ازشون صحبت شده بود در حد بودجه ی من است ؟ راستی شما پیشنهاد خاصی ندارید ؟
باز هم ممنون
-
سلام دوستان
می خواستم نظر دوستان را درباره ی دوربین canon EOS 350D بدانم . آیا در آن رنج قیمت دوربین خوبی است ؟ اصلا مشخصاتش را ممکن است کسی بنویسند ؟ اگر این کار را بکنید خیلی ممنون می شوم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghost dog
سلام دوستان
می خواستم نظر دوستان را درباره ی دوربین canon EOS 350D بدانم . آیا در آن رنج قیمت دوربین خوبی است ؟ اصلا مشخصاتش را ممکن است کسی بنویسند ؟ اگر این کار را بکنید خیلی ممنون می شوم
سلام
بله، بسيار دوربين خوبي است، ولي ممكن است دوستاني كه فقط به دنبال مدلهاي روز هستند آن را قديمي و ...بدانند.
کد:
http://www.dpreview.com/reviews/canoneos350d/
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
بله، بسيار دوربين خوبي است، ولي ممكن است دوستاني كه فقط به دنبال مدلهاي روز هستند آن را قديمي و ...بدانند.
کد:
http://www.dpreview.com/reviews/canoneos350d/
ممنون دوست عزیز . راستی نمی دانید قیمت این دوربین ( ترجیحا در مشهد ) چقدر است ؟ و اینکه گزینه های بهتری هم تا آن سقف وجود دارد یا نه ؟ ( البته قدیمی و یا جدید بودن برای من مهم نیست )
باز هم ممنون
-
350D. همین که دیدم نوشتی 500 تومن گفتم 350D. خودم همین چند ماه قبل گرفتمش. اصلا برام مهم نبود اون یکی جدیدتره. اون یکی باحالتره. تازه یکی از دوستام هی می گفت به درد تو نمی خوره دوربین "حرفه ای" نرو سراغش. S5 IS بگیر خیلی باحاله تازه داری عکس می گیری می تونی تو LCD ببینی عکستو. چه باحال.
ولی جدی میگم. 350D بسیار ماه است. قدیمی هم نیست. دقیقا هم اون حدوداس با کیت لنزش.
-
پاسخ: خريد دوربين غير حرفه اي
یکی از دوستانم از Olympus stylus 1030 SW خوشش اومده و می خواد بخره ... نظر دوستان در مورد این دوربین چیه ؟ و در این رده آیا پیشنهاد بهتری دارید ؟ ممنون
-
پاسخ: لطفا براي خريد دوربين راهنماييم كنيد.
سلام
نميدونم جاش درسته يا نه !
دوستان يه دوربين( Canon IXUS i7 zoom (sd40 دست دوم خورده به تورم .
فكر كنم ديگه تو بازار نباشه .
لطفا كمك كنيد چه قيمت بخرم خوبه؟:confused:
ممنون
کد:
http://www.canon.co.uk/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital_Camera/IXUS/Digital_IXUS_I7_zoom/index.asp
-
دوربین های ixus آنقدر ها گران قیمت نیستند که نتوانید نو و نه دست دوم اونها رو که هر سال مدل پیشرفته تر اون ها به بازار میاد رو نخرید !!!!
من فکر کنم بدون در نظر گرفتن دوربین نامبرده بهتر است اندازه مبلغی رو که برای خرید دوربین کنار گذاشتید ذکر کنید شاید راهنمایی های بیشتری بشود کرد :cool:
-
عزيز برادر من خودم دوربين دارم
اين دوربينو بخاطر جمع و جوري و سبكيش ميخوام بخرم.( بعنوان يه دوربين دم دستي كه هميشه تو جيبم باشه)
فروشنده هم آشناست.
هر قيمتي بگم قبول ميكنه ولي ميخوام قيمت منصفانه بهش بدم.
و ضمنا
براي من هزينه هر چه كمتر بهتر.
حدود قيمت ميخوام؟
-
اگه می خواید حتما همین دوربین رو بگیرید فکر کنم تا 90 - 100 تومان خوب باشه(البته اگه واقعا چهره مناسبی داره و خوب نگهداری شده) بالاتر نگیرید:::yess:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
K_NMT
اما رفيق...دوربيني كه انتخاب كردي تقريبا سبك و جمع و جور بودن رو با حدود 1 كيلوگرم وزن نداره!
كيوان عزيز، فكر ميكنم F100fd را با S100fd اشتباهي گرفتي :redface:
http://a.img-dpreview.com/news/0801/...00d-3q-001.jpg
کد:
http://www.dpreview.com/news/0801/08012407fujif100fd.asp
به نظر من دوربين خيلي خوبيه، رنج مناسب 140-28 ،لرزشگير، تنوع بالاي كارت حافظه، استيل زيبا و ايزو و رزولوشن بالا ، اگر قيمتش هم مناسب باشد كه هلو است!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
K_NMT
سلام بر كوهنورد عزيز
راستش من شخصا با مجموعه اي از لوازم SLR كوهنوردي كرده ام، اما اقرار مي كنم در مواردي، كارم را سخت كرده اند...مخصوصا وقتي حتي 200 گرم وزن اضافه، همچون لنگري آدم رو به زمين ميخكوب مي كنه!
اما رفيق...دوربيني كه انتخاب كردي تقريبا سبك و جمع و جور بودن رو با حدود 1 كيلوگرم وزن نداره!
پيشنهاد من، Canon G10 و Nikon P80 است كه دومي سوپر زوم هست و هر دو وايد خوبي دارن (28 و 27 ميليمتر)...ولي...با توجه به نياز مبرم به باتري هاي يدكي زياد در سفرهاي طبيعت گردي و كوهنوردي، اين دو دوربين امكان استفاده از باتري قلمي رو (كه يدكيش به راحتي و ارزان پيدا مي شه) ندارن و از باتريهاي ليتيوم-يون استفاده مي كنن.اين ديگه بستگي به اين داره كه سفرهاي كوهنوردي شما معمولا چند روزه باشه.
فعلا...
سلام دوست گرامي و عزيز
من هم با آقاوحيد موافقم شما احتمالا F100fd را با S100fd را اشتباه گرفتيد.در مورد Nokion P80 با توجه به قيمت و زوم آن و با توجه به اينكه نسبت به SLR-Lها ي هم رده خود ظاهري جمو جورتر دارد گزينه خوبي است ولي من در بيان فاكترهايم در انتخاب دوربين اشاره اي به زوم نكردم به اين دليل كه دوربينهاي سوپر زوم معمولا بزرگ و حجيم مي باشند با اينكه ذاتا علاقه زيادي به زوم بالا در دوربين عكاسي دارم زيرا گاهي در هنگام كوهنوردي در دل طبيعت سوژه هاي بسيار زيبا ولي در فواصل دور يافت مي شود كه دسترسي به آن غير ممكن يا مشكل مي باشد كه اين قبيل دوربين ها راه گشا مي باشند.از طرفي بنده به شخصه عادت دارم وقتي وارد طبيعت مي شوم در طي سفر از زمينو زمان عكس بگيرم و داشتن يك دوربين جمو جور و كار آمد هم از جهت سبكي و هم حمل آسان مي تواندحائزاهميت باشد.
در مورد G10 ,اگر بخواهم چنين هزينه اي كنم قيد سنگيني دوربين را خواهم زد و آن را فداي كيفيت مي كنم و با كمي هزينه بيشتر يك دوربين SLR تهيه مي كنم و همچنين در فرومG10 ساير دوستان نسبت به اين دوربين زياد خوشبين نبودن به خاطر همون بحس مگاپيكسل بالا و حسگر كوچك.
و در مورد باتري ,خوب اين هم فاكتر مهمي مي باشد , بصرفه هست در دوربينهاي با باتري ليتيوم-يون,باتري يدكي تهيه كرد؟
از راهنمايي شما دوست گرامي بسيار سپاسگزارم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mashhadi vahid
به نظر من دوربين خيلي خوبيه، رنج مناسب 140-28 ،لرزشگير، تنوع بالاي كارت حافظه، استيل زيبا و ايزو و رزولوشن بالا ، اگر قيمتش هم مناسب باشد كه هلو است!
سلام دوست گرامي .سپاسگزارم از بيان راهنمايتان. فقط در مود فيلم برداري زوم ندارد.
قيمت:330000 تومان گارانتی شرکت آهونگار
-
یک نگاهی هم به پاناسونیک LX3 بندازید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ME
یک نگاهی هم به پاناسونیک LX3 بندازید
سلام دوست گرامي. دوربين كار آمدي است جزييات در ايزوهاي بالا بر خلاف ساير مدل panasonic از نويز كمتري برخوردار است عكس برداري با فرمت RAW بدنه سبك و جموجور ... ولي در حال حاضر قيمت بالايي دارد :(
480000 تومان
-
برای شرایط زیر چه دوربینی رو پیشنهاد میکنید ؟
1- اکثر عکس های که قرار هست با این دوربین گرفته بشه ، از فاصله نزدیک یا خیلی نزدیک به سوژه (حالت ماکرو ) هست . این مورد برای من بسیار اهمیت داره
2- سقف بودجه 270 هزار تومان ( تجهیزات جانبی از قبیل شارژر ، سه پایه و ... رو دارم این هزینه کاملا برای خرید دوربین هستش ) :(
ممنون میشم راهنمایی کنید http://www.imageurlhost.com/images/h...lqlsnhl53u.gif
-
راهنمایی
سلام
من قصد خرید دوربین دارم.در حال حاضر با توجه به خواسته ها و نیازهام بین 2مدل کانن EOS1000D - G10 تردید دارم البته این نکته رو هم بگم که تا پیش از این عکاسی زیاد انجام دادم ولی نه با دوربین های حرفه ای و نیمه حرفه ای.
ممنون می شم اگر راهنماییم کنید که کدام یکی از این 2گزینه مناسب تر هستند؟
-
پاسخ: راهنمایی
راستش شما اصلا" به انتظاراتتون اشاره اي نكردين و نه من بلكه هيچكدام از دوستان با تجربه هم تا از خواسته هاي شما اطلاع نداشته باشند نمي توانند به شما مشورت بدهند.توصيه ميكنم به طور شفاف نيازها,بودجه,و سطح اتظاراتتون رو بيان كنيد.
-
پاسخ: راهنمایی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soha
سلام
من قصد خرید دوربین دارم.در حال حاضر با توجه به خواسته ها و نیازهام بین 2مدل کانن EOS1000D - G10 تردید دارم البته این نکته رو هم بگم که تا پیش از این عکاسی زیاد انجام دادم ولی نه با دوربین های حرفه ای و نیمه حرفه ای.
ممنون می شم اگر راهنماییم کنید که کدام یکی از این 2گزینه مناسب تر هستند؟
جواب سوال شما دشوار است چون در درجه اول این دو دوربین اصلا در یک کلاس نیستند و مثل این است که کسی سوال کند که بین خرید وانت نیسان و سواری ریو سردرگم باشد. طبیعی است که هر کدام توانایی ها و نقاط ضعف خودشان رادارند.
باید از خودتان بپرسید چقدر میخواهید هزینه کنید و این سوال شامل اینده هم میشود چون بعد از خرید دوربین اس ال ار تازه شروع خرجهای شما برای لنزهای بعدی و فلاش و... است.
چقدر قابلیت حمل دوربین برایتان مهم است؟
چه درصدی از عکسهای شما در نور کم است؟
به چه فاصله کانونی نیاز دارید؟ چقدر واید و چه اندازه تله؟
و دهها سوال دیگر.
توصیه ام این است که قبل از هزینه برای خرید سری به تاپیکهای گذشته فروم بزنید و مطالعه مقالات را به هیچ رو فراموش نکنید. فکر میکنم بعد از ان بهتر میتوانید تصمیم بگیرید.
-
راهنمایی برای خرید دوربین
باسلام خدمت همگی دوستان
من قصد خرید یک دوربین عکاسی آماتور تا حداکثر رنج قیمتی 600 تومان دارم
و اما خواسته های مناز خرید دوربین :
1- گرفتن عکس از مناظر و گاهی هم عکس برداری در شب ( در کل من از عکس گرفتن در شب رو بیشتر دوست دارم)
2- درکل قصد تعویض لنز یا خرید لنز را ندارم.
3- من حدود 3 سال پیش یک دوربین سونی مدل T5 خریدم . عکسهای خوبی هم باهاش گرفتم.ولی از محدودیت کار با این نوع دوربین ناراضی هستم مخصوصا با اون اتو فوکوس مسخرش و حساسیتش زیادش به لرزش دست .
خوب البته در نوع خودش خوب بود.ولی .......
4-در کل چیزی باشه برای کسی که تازه قصد شروع عکاسی رو داره.()
من دو روزی هست توی سایت میگردم این مدل ها رو پیدا کردم.
کانن EOS 350D , ESO100D
سونی A200
و یک مدل نیکون که الان یادم نمیاد
خوشهال میشم نظر دوستان رو بدونم.
اما یک چیز الان زمان مناسبی برای خرید دوربین هست یا صبر کنم تا بعد از عید ؟( از نظر قیمت و کاهش قیمت های جهانی)
باتشکر .منتظر جواب دوستان و اساتید محترم هستم
-
پاسخ: راهنمایی برای خرید دوربین
سلام
آقا عجب حافظه اي داري 2005 عضو شدي بعد از 3 , 4 سال هنوز يوزر و پاست يادته
در رابطه با سوال شما اعضاي فروم تو اين چند روزه اينقدر از اين دست سوالارو جواب دادن كه ديگه فكر نكنم حوصله پاسخ دادن داشته باشن.
تا اونجا كه من ياد گرفتم , در جواب به سواات شما :
1. من ترجيح ميدم با يه دوربين كم نويز تو شب عكس بگيرم.
2. اگر قصد تعويض يا خريد لنز نداريد , بهتر نيست به يك SLR Like فكر كنيد.
3. اين نشون ميده نياز به تنظيمات دستي در دوربين داريد.
4. eos1000d و a200 و احتمالا اون يكي دوربين نيكون هم d60 بوده كه شما يادتون نيومد. 350d هم به نظر برخي دوستان ديگه قديمي شده. اگر حوصله داشته باشيد و داخل فروم يه سرچ كوچولو هم انجام
دهيد به جواب ميرسيد.
5. در مورد سوال آخرتون هم من نظري ندارم. ولي نظر برخي دوستان اينه كه تو مدتي كه شما براي ارزان شدن
قيمتها صبر ميكنيد , فرصتهاي زيادي رو براي ياد گرفتن فنون عكاسي از دست ميدهيد.
اين از تجربيات دوستان است : با خريد SLR دير يا زود خود را براي خريد وسايل و لوازم و لنزهاي ديگر ( به عبارت ديگر ===> هزينه ) آماده خواهيد كرد.
مگر اينكه خيلي جان سخت باشيد كه از فكر آنها بگذريد .
به هر صورت در قدم اول اعضا از اهداف و نياز شما اطلاع حاصل ميكنند , سپس شما رو راهنمايي ميكنن .
پس بهتره تمام نياز هاتون رو بيان كنيد , چه بسا يك عدد SLR Like كار شما رو راه بندازه.