با سلام وتشکر
اگر دوربین دیگه ای مد نظرتون هست بهم معرفی کنید
اگر برای فیلم برداری نخواهی دوربنهای ارزانتر با کیفت عکس مثل sx710 وجود دارد (مثل Sx270 , یا sx280 ) ولی این دو دوربین اصلا برای فیلم بردای خوب نیستند . ولی اگه می خواهی فیلم برداری هم کنی همین sx710 دوربین خوبی است
سلام و عرض ادب به دوستان
بنده قصد خرید دوربین برای عکاسی از نوزاد و عکسهای خانوادگی دارم
بودجه هم حدود 600 هزار تومن هست.حالا 50 تومن اینور اونور مهم نیست
ممنون میشم راهنمایی کنید تا بتونم بهترین دوربین رو بخرم
بنده قصد خرید دوربین برای عکاسی از نوزاد و عکسهای خانوادگی دارم
بودجه هم حدود 600 هزار تومن هست.حالا 50 تومن اینور اونور مهم نیست
ممنون میشم راهنمایی کنید تا بتونم بهترین دوربین رو بخرم
یه نکته رو فقط اضافه کنم که کیفیت فیلم برداری برام اهمیتی نداره و مهمترین فاکتور فقط کیفیت عکس هست.حالا با این تفاسیر اگه دوربین دیگه ای هست معرفی کنید وگرنه همین sx 280 رو که پیشنهاد دادین بگیرم
بازم تشکر
ممنون از راهنمایی شما
یه نکته رو فقط اضافه کنم که کیفیت فیلم برداری برام اهمیتی نداره و مهمترین فاکتور فقط کیفیت عکس هست.حالا با این تفاسیر اگه دوربین دیگه ای هست معرفی کنید وگرنه همین sx 280 رو که پیشنهاد دادین بگیرم
بازم تشکر
برای مصارف پیشنهادی شما و در حد هزینه ای که توان پرداخت دارید کافیه.اگر میتونید بیشتر هزینه کنید میشه بهg1x و یا کیت eosm اشاره کرد.
قیمت اینایی که گفتین خیلی بالاس.710 رو دی جی کالا زده 830 تومن. بودجه من حدود 600 هست
لطفا یه دوربین خوب معرفی کنید.
پايينتر از اينها ميرسه به SX610 كه در محدوده قيمتي شما هم هست.
البته برندها و سري هاي ديگه رو پيشنهاد نميدم چون سري SX كانن رو از سري هايي ميدونم كه امتحان خودش رو پس داده. شايد گزينه هاي بهتري هم در اين محدوده قيمت موجود باشه، لذا از ساير دوستان هم حتما نظر بگيريد.
پايينتر از اينها ميرسه به SX610 كه در محدوده قيمتي شما هم هست.
البته برندها و سري هاي ديگه رو پيشنهاد نميدم چون سري SX كانن رو از سري هايي ميدونم كه امتحان خودش رو پس داده. شايد گزينه هاي بهتري هم در اين محدوده قيمت موجود باشه، لذا از ساير دوستان هم حتما نظر بگيريد.
sx610 ساخت چینه. مشکلی از لحاظ کیفیت در مقایسه با ژاپن نداره؟