-
پاسخ: راهنمایی خرید دوربین میخواهم لطفا
نقل قول:
میتونید 30 دی بگیرید كه از همه دوربین های بالا بهتره گرچه دیگه تولید نمیشه و 40 دی اجق وجق جاش اومده ولی هنوز در بازار هست و البته پر طرفدار
امروز
گمان میکنم باید در نظرتون در مورد ۴۰ دی تجدید نظر کنید و یا توضیحات کامل و با دلیلی در مورد اشکالات ۴۰ دی بیان کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arash
گمان میکنم باید در نظرتون در مورد ۴۰ دی تجدید نظر کنید و یا توضیحات کامل و با دلیلی در مورد اشکالات ۴۰ دی بیان کنید.
با سلام به آرش خان عزیز
من در مورد صحبتم تجدید نظر كردم و اون قسمت مربوط به 40 دی رو حذف كردم . در ضمن صحبتی در مورد اشكالات 40 دی نشد و دلیلی هم واسه توضیح دادن كه 40 دی یه دوربین موفق بوده یا نه نمیبینم چون قبلا در موردش بحث شد و خیلی ها متاسفانه مغرضانه و متعصبانه برخورد كردند و بیخودی شلوغش كردن پس جای هیچ بحثی نیست قربان
-
می خوام بین این دوربین های یکی رو انتخاب کنم
canon 400D
Nikon D 60
pentax K10D
Sumsung gx 10
sony A200
البته دو مورد اخر برادر دو قلوی هم دیگه هستند
دقیقا نمی دونم فرقشون تو چی موردی هست !
اما انگار سامسونگ باید خوش قیمت تر باشه !
خودم نظرم رو Nikon D 60 بود اما با دیدن دو مورد
پایینی و تعریفی که ازشون شده بود دو دل شدم!
در مورد سونی هم اطلاعات زیادی ندارم
ممنون میشم با دلیل من رو راهنمایی کنید !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kiuna
می خوام بین این دوربین های یکی رو انتخاب کنم
canon 400d
nikon d 60
pentax k10d
sumsung gx 10
sony a200
البته دو مورد اخر برادر دو قلوی هم دیگه هستند
دقیقا نمی دونم فرقشون تو چی موردی هست !
اما انگار سامسونگ باید خوش قیمت تر باشه !
خودم نظرم رو nikon d 60 بود اما با دیدن دو مورد
پایینی و تعریفی که ازشون شده بود دو دل شدم!
در مورد سونی هم اطلاعات زیادی ندارم
ممنون میشم با دلیل من رو راهنمایی کنید !
البته دو دوربین آخر هیچ ربطی به هم ندارند ( البته اگر منظور پنتاكس و سامسونگ نباشد )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaveh ghobadi
البته دو دوربین آخر هیچ ربطی به هم ندارند ( البته اگر منظور پنتاكس و سامسونگ نباشد )
ببشخید اشتباه شده ! منظورم پنتاکس و سامسونگ بود!
لطفا راهنمایی کنید در مورد این دوربین ها کدوم
رو انتخاب کنم
با تشکر
-
با توجه به اینکه شما نه کاربری رو مشخص کردی و نه بودجه و ... و اگه قرار باشه همینطوری و به صورت تستی یکی رو انتخاب کنیم ... به نظر من گزینه 6 یعنی 40d بهتره !
-
کاربری برای عکاسی پرتره ، طبیعت ، ماکرو می خوام
برای عکسهای خبری هم می خوام که قدرت فوکوس بالایی داشته باشه
هزینه هم با لنز تا 700 تومن !
40 دی هم قیمتش تو رنج من نمیگنجه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kiuna
فرموده اید دوربین را برای عکاسی پرتره، طبیعت، ماکرو و عکاسی خبری می خواهید...! احیاناً چیزی در عکاسی هست که شما از آن چشم پوشی کنید؟! فکر می کنم فراموش کردید که عکاسی در شب را هم در این بین بگنجانید lool
بی توجه به پیشنهاد های خود شما و با توجه به نیازمندی ها و بودجه پیشنهاد من یک SLR Like است و نه یک بدنه و لنز ضعیف که جدای ضعف، نیازمندی های شما را هم پوشش نخواهد داد. (توجه کنید که شما باید مموری و کیف و احتمالاً سه پایه و شاید باتری یدکی هم بخرید!)
اما اگر مصر به خرید از میان دوربین هایی هستید که نام برده اید پیشنهاد قطعی بنده A200 است که ارزنده تر از قیمتی است که عرضه می شود. دقت کنید که تاکید بنده دقیقاً روی این مساله است که "ارزش این دوربین بیش از قیمت آن است"... پیشنهاد بنده هم A200W است که با توجه به بودجه، پاسخگوی خیلی از نیازهای شما خواهد بود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kiuna
پیشنهاد من یك Canon S5is است.
با 700 تومان نمی توانید DSLR ای بخرید كه هم پرتره بگیرد هم مكرو و هم عكس طبیعت.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kiuna
دوربيني که من پيشنهاد ميکنم با لنز روي ان نميتواند براي ماکرو کمک چنداني به شما بکند. اما براي موارد ديگر در صورتي که خودتان هم در استفاده از DSLR مهارت داشته باشيد جوابگوي کارتان است:
نيکون D40x با يک لنز روي کيت قيمتي کمتر از ششصد تومان دارد. دقيقش را از نورنگار بپرسيد. ضمنا ميتوانيد همانجا لنز کيت را تعويض کنيد و لنز قويتري بگيريد.
از نقاط ضعف ان ميتوان به نداشتن فوکوس خودکار روي بدنه اشاره کرد. اما اگر لنز شما داراي فوکوس خودکار باشد (مثل لنز خود کيت) مشکلي نداريد. ضمنا قابليت براکتينگ نيز ندارد. قابليتي که در برخي از عکاسيهاي خبري مثل مصاحبهها ممکن است به کارتان بيايد.
اما کيفيت عکسهاي ان با رزولوشن 10 مگاپيکسل بسيار خوب است. شخصا هنگامي که اين دوربين جايزه تيپا را برد فهميدم که دوربين با ارزشي است و ان را خريدم. الان هم نزديک به يک سال فکر ميکنم ميشود که با ان عکس ميگيرم. براي اطلاعات بيشتر لينک زير را ببينيد:
http://a.img-dpreview.com/news/0703/nikond40x.jpg
لينک بيشتر:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
JiNi
فرموده اید دوربین را برای عکاسی پرتره، طبیعت، ماکرو و عکاسی خبری می خواهید...! احیاناً چیزی در عکاسی هست که شما از آن چشم پوشی کنید؟! فکر می کنم فراموش کردید که عکاسی در شب را هم در این بین بگنجانید lool
بی توجه به پیشنهاد های خود شما و با توجه به نیازمندی ها و بودجه پیشنهاد من یک SLR Like است و نه یک بدنه و لنز ضعیف که جدای ضعف، نیازمندی های شما را هم پوشش نخواهد داد. (توجه کنید که شما باید مموری و کیف و احتمالاً سه پایه و شاید باتری یدکی هم بخرید!)
اما اگر مصر به خرید از میان دوربین هایی هستید که نام برده اید پیشنهاد قطعی بنده A200 است که ارزنده تر از قیمتی است که عرضه می شود. دقت کنید که تاکید بنده دقیقاً روی این مساله است که "ارزش این دوربین بیش از قیمت آن است"... پیشنهاد بنده هم A200W است که با توجه به بودجه، پاسخگوی خیلی از نیازهای شما خواهد بود.
دلیل من برای انتخاب بین این گزینه ها این بود که پول بیشتری رو برای خرید لنز مناسب داشته باشم
چون به دفعات شنیدم که چیزی که در عکاسی مهم است لنز مناسب هست نه بدنه خیلی عالی
البته منکر تاثیر بدنه عالی نیستم اما دیدم که عکسهای
با دوربین های با بدنه ارزون قیمت slr
گرفته شده که از دوربین های با بدنه خیلی خوب بهتر بوده
به هر حال هدفم از خرید اس ال ار اینه که
بتونم از امکانات دوربین های این رده استفاده کنم چون من
با دوربین های کامپکت و slr like
کار کردم و از اونجایی که در اخر باید یک dslr بگیرم
خرید یک slr like حروم کردن پول هست
در مورد پیشنهادتون اگر امکان داره بیشتر توضیح بدید قیمت دقیق این دوربین چقدره
مدل A200W چه تفاوتی با مدل A200 داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
پیشنهاد من یك canon s5is است.
با 700 تومان نمی توانید dslr ای بخرید كه هم پرتره بگیرد هم مكرو و هم عكس طبیعت.
میشه بیشتر توضیح بدید
چرا نمیشه با این پول دوربینی با این قابلیت ها داشت
البته بدون در نظر گرفتن فاکتور لنز
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
امیر یاری
دوربيني که من پيشنهاد ميکنم با لنز روي ان نميتواند براي ماکرو کمک چنداني به شما بکند. اما براي موارد ديگر در صورتي که خودتان هم در استفاده از DSLR مهارت داشته باشيد جوابگوي کارتان است:
نيکون D40x با يک لنز روي کيت قيمتي کمتر از ششصد تومان دارد. دقيقش را از نورنگار بپرسيد. ضمنا ميتوانيد همانجا لنز کيت را تعويض کنيد و لنز قويتري بگيريد.
از نقاط ضعف ان ميتوان به نداشتن فوکوس خودکار روي بدنه اشاره کرد. اما اگر لنز شما داراي فوکوس خودکار باشد (مثل لنز خود کيت) مشکلي نداريد. ضمنا قابليت براکتينگ نيز ندارد. قابليتي که در برخي از عکاسيهاي خبري مثل مصاحبهها ممکن است به کارتان بيايد.
اما کيفيت عکسهاي ان با رزولوشن 10 مگاپيکسل بسيار خوب است. شخصا هنگامي که اين دوربين جايزه تيپا را برد فهميدم که دوربين با ارزشي است و ان را خريدم. الان هم نزديک به يک سال فکر ميکنم ميشود که با ان عکس ميگيرم. براي اطلاعات بيشتر لينک زير را ببينيد:
لينک بيشتر:
در مورد این دوربین تعریف زیادی شنیدم حتی بیشتر از dD60
تو بعضی ریویو ها امتیاز بیشتری هم گرفته
در مورد فوکوس خودکار یعنی وقتی خود لنز فوکوس خودکار داشته باشه مشکلی پیش نمیاد
یعنی نداشتن فوکوس خودکار بدنه تاثیری رو خروجی عکس نمیزاره
در مورد قابلیت براکتینگ بیشتر توضیح بدید دقیقا کاربردش چیه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kiuna
میشه بیشتر توضیح بدید
چرا نمیشه با این پول دوربینی با این قابلیت ها داشت
البته بدون در نظر گرفتن فاکتور لنز
منظورتون اينه كه بودجه ي 700 تومان رو براي بدنه فقط در نظر گرفته ايد ؟ چون منظور من همين بود. به عنوان مثال ارزانترين لنز مكرو 1:1 كمتر از 500-400 تومان نيست .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kiuna
دلیل من برای انتخاب بین این گزینه ها این بود که پول بیشتری رو برای خرید لنز مناسب داشته باشم
چون به دفعات شنیدم که چیزی که در عکاسی مهم است لنز مناسب هست نه بدنه خیلی عالی
البته منکر تاثیر بدنه عالی نیستم اما دیدم که عکسهای
به هر حال هدفم از خرید اس ال ار اینه که
بتونم از امکانات دوربین های این رده استفاده کنم چون من
با دوربین های کامپکت و slr like
کار کردم و از اونجایی که در اخر باید یک dslr بگیرم
خرید یک slr like حروم کردن پول هست
در مورد پیشنهادتون اگر امکان داره بیشتر توضیح بدید قیمت دقیق این دوربین چقدره
مدل a200w چه تفاوتی با مدل a200 داره
اگر اینبار درست متوجه شده باشم شما 700 تومان بودجه تنها برای برنده کنار گذاشته اید و اگر این فرض صحیح باشد پیشنهاد a200w را پس می گیرم چون تصور من این بود که کل بودجه شما برای بدنه و لنز 700 هزار تومان است و a200w هم با با لنزهایی که در اختیار شما می گذارد فاصله کانونی 18-300 میلیمتر را پوشش می دهد و البته لنزها عالی نیستند.
نقل قول:
مدل a200w چه تفاوتی با مدل a200 داره
اگر اشتباه نکنم کاوه قبادی در تاپیک مربوط به یکی از دوربین های سونی اخیراً تفاوت این پکیج ها را توضیح داده و می توانید به آن مراجعه کنید. اما در کل تفاوت در لنزکیت است و نه در بدنه.
چون هنوز مطمئن نیستم که بودجه شما چقدر است ترجیح می دهم فعلاً پیشنهاد ندهم.
پی نوشت:
نقل قول:
اما دیدم که عکسهای
1- عکاسی تنها ثبت عکس با کیفیت نیست! عکاسی خیلی معانی دیگری دارد که نمی دانم چرا اغلب ما متاسفانه تنها همین یک نکته را در نظر می گیریم 2- به هیچ وجه تاثیر سنسور دوربین در کیفیت خروجی کمتر از لنز مورد استفاده نیست 3- تنها یکی از وظایف بدنه ثبت عکس با کیفیت است و اگر شما به سرعت در عکاسی و خیلی ویژگی های دیگر نیاز داشته باشید این بدنه است که این ویزگی ها را برای شما فراهم خواهد کرد. به لیست امکانات یک بدنه و سرعت عملکردها دقت کنید...خواهید دید که هر ویژگی برای خیلی ها ضروری است و اینطور نیست که با خرید لنز بشود با آن امکانات دست پیدا کرد. 4- چطور دلتان می آید که میلیونها تومان لنز را روی بدنه 500 هزار تومانی سوار کنید؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
منظورتون اينه كه بودجه ي 700 تومان رو براي بدنه فقط در نظر گرفته ايد ؟ چون منظور من همين بود. به عنوان مثال ارزانترين لنز مكرو 1:1 كمتر از 500-400 تومان نيست .
خب من منظورم رو نتونستم خوب برسونم! حق با شماست با این پول نمیشه دوربینی داشت که
هم پرتره و هم ماکرو رو باهم عالی در بر بگیره من منظورم این بود که
به نسبت مدلهای دیگه بتونم با لنز کیت خودش تو این زمینه های بهتر باشه
من الان بیشتر می خوام روی بدنه سرمایه گذاری کنم چون لنز رو بعدا می تونم
ارتقا بدم اما برای بدنه شاید تا 5-6 سال نتونم ارتقا داشته باشم
و با توجه به اینکه نمی تونم تو فاصله کوتاه ارتقا بدم می خوام که
با این پول مناسبترین بدنه رو بگیرم چون
لنز رو می تونم بعدها با توجه به نیاز م انتخاب کنم
البته من می تونم تا 1 میلیون هم خرج کنم
اما مطمئن نیستم که ایا واقعا ارزشش رو داره که من تا این حد
پول بدنه با لنز کیت رو وسائل جانبی کنم؟
یا اینکه با 700- 750 دوربین رو بگیرم و بعدها با پس انداز بیشتر لنز مناسب بگیرم
-
سلام
خوب با اين اوصاف به نظر من بهترين انتخابتون Nikon D60 با لنز كیت و یا اگر 150 تومان اضافه كنید Canon 450D با لنز كیت ( 55-18 لرزشگیر دار) است.
عكاسی منظره و پرتره های نه چندان نزدیك رو می تونید بگیرید و بعد ها می تونید لنز مكرو . پرتره و ... رو نیز اضافه كنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
JiNi
اگر اینبار درست متوجه شده باشم شما 700 تومان بودجه تنها برای برنده کنار گذاشته اید و اگر این فرض صحیح باشد پیشنهاد a200w را پس می گیرم چون تصور من این بود که کل بودجه شما برای بدنه و لنز 700 هزار تومان است و a200w هم با با لنزهایی که در اختیار شما می گذارد فاصله کانونی 18-300 میلیمتر را پوشش می دهد و البته لنزها عالی نیستند.
اگر اشتباه نکنم کاوه قبادی در تاپیک مربوط به یکی از دوربین های سونی اخیراً تفاوت این پکیج ها را توضیح داده و می توانید به آن مراجعه کنید. اما در کل تفاوت در لنزکیت است و نه در بدنه.
چون هنوز مطمئن نیستم که بودجه شما چقدر است ترجیح می دهم فعلاً پیشنهاد ندهم.
پی نوشت:
1- عکاسی تنها ثبت عکس با کیفیت نیست! عکاسی خیلی معانی دیگری دارد که نمی دانم چرا اغلب ما متاسفانه تنها همین یک نکته را در نظر می گیریم 2- به هیچ وجه تاثیر سنسور دوربین در کیفیت خروجی کمتر از لنز مورد استفاده نیست 3- تنها یکی از وظایف بدنه ثبت عکس با کیفیت است و اگر شما به سرعت در عکاسی و خیلی ویژگی های دیگر نیاز داشته باشید این بدنه است که این ویزگی ها را برای شما فراهم خواهد کرد. به لیست امکانات یک بدنه و سرعت عملکردها دقت کنید...خواهید دید که هر ویژگی برای خیلی ها ضروری است و اینطور نیست که با خرید لنز بشود با آن امکانات دست پیدا کرد. 4- چطور دلتان می آید که میلیونها تومان لنز را روی بدنه 500 هزار تومانی سوار کنید؟!
من در حاضر بیشتر قصدم سرمایه گذاری روی بدنه همراه لنز کیت مناسب هست
هر چند می تونم تا 1 میلیون هم پول بزارم یعنی تمام بودجه ام رو خرج کنم
اما به نتیجه نرسیدم که ارزشش رو خواهد داشت ی نه
در مورد سونی اطلاعات کمی دارم! از اونجایی که سونی مثل دوربین های
کانن و نیکون همگیر نیست من رو با تردید مواجه کرده و در مورد لنزهاش هم
نمی دونم ایا به راحتی گیر میاد و قیمت اونها مناسب هست یا نه
اما اینطور که فهمیدم A200 همراه با تا لنز ارائه میشه
که بیشتر به خریدنش ترغیب میشم
تاپیک A200 رو خوندم اما تو تاپیک حرفی در مورد پکیج ها
و همین طورمدل A200W زده نشده بود
در موردdpreview.com من فکر می کنم یه جورایی به جانبداری از سونی تمایل داره
اول اینکه سونی A200 رو اولین انتخاب از نظر rate
قرار داه در مقابل کل دوربین های slr که ریویو شده
و همین طور در امتیاز دادن که در بی طرفیش شک می کنم
کد:
http://www.dpreview.com/reviews/sonydslra200/page31.asp
درمقایسه با پنتاکس k10D
کد:
http://www.dpreview.com/reviews/pentaxk10d/page25.asp
در مقایسه با سایتهای که مقایسه کردم به این نتیجه رسیدم
-
نقل قول:
- عکاسی تنها ثبت عکس با کیفیت نیست! عکاسی خیلی معانی دیگری دارد که نمی دانم چرا اغلب ما متاسفانه تنها همین یک نکته را در نظر می گیریم 2- به هیچ وجه تاثیر سنسور دوربین در کیفیت خروجی کمتر از لنز مورد استفاده نیست 3- تنها یکی از وظایف بدنه ثبت عکس با کیفیت است و اگر شما به سرعت در عکاسی و خیلی ویژگی های دیگر نیاز داشته باشید این بدنه است که این ویزگی ها را برای شما فراهم خواهد کرد. به لیست امکانات یک بدنه و سرعت عملکردها دقت کنید...خواهید دید که هر ویژگی برای خیلی ها ضروری است و اینطور نیست که با خرید لنز بشود با آن امکانات دست پیدا کرد. 4- چطور دلتان می آید که میلیونها تومان لنز را روی بدنه 500 هزار تومانی سوار کنید؟!
حرف شما رو قبول دارم! اما اکثر دوربین های همرده سنسور های مشابه دارند ! و در موارد جزئی با هم اختلاف دارن! قدرت سنسور چه مزایایی رو به عکاس میده ! قدرت فوکوس سریع وضوح و شفافیت !!!
برای خرید بدنه مناسب تا کجا باید پیش رفت ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
خوب با اين اوصاف به نظر من بهترين انتخابتون nikon d60 با لنز كیت و یا اگر 150 تومان اضافه كنید canon 450d با لنز كیت ( 55-18 لرزشگیر دار) است.
عكاسی منظره و پرتره های نه چندان نزدیك رو می تونید بگیرید و بعد ها می تونید لنز مكرو . پرتره و ... رو نیز اضافه كنید.
تشکر از پیشنهادتون اما بیشتر برای من مهمه که بدونم بین اون مدلهای که اول گفتم d60
رو پیشنهاد کردید با توجه به اینکه در خیلی از ریویو ها امتیازهایی که به d40x داده شده بیشتر از
d60 هست ؟
در مورد k10d پنتاکس که در خیلی از سایتها امتیاز های خوبی گرفته نظرتون چیه
در ریویو هایی که خوندم همه از این دوربین تعریف کردند
البته از قیمت لنزهاش خبر ندارم
یا سامسونگ که مشابه همین مدل پنتاکس هست
-
نقل قول:
حرف شما رو قبول دارم! اما اکثر دوربین های همرده سنسور های مشابه دارند ! و در موارد جزئی با هم اختلاف دارن!
آیا اختلاف سنسور D700 و D40X جزئی است؟ آیا 3 شات در ثانیه و 9 شات در ثانیه اختلاف جزئی محسوب می شود؟!و....
نقل قول:
برای خرید بدنه مناسب تا کجا باید پیش رفت ؟
به اندازه نیاز! اما نظر شخصی بنده که اصرار زیادی هم روی آن دارم این است که باید رابطه معقولی بین بدنه و لنز وجود داشته باشد. در ادامه بیشتر توضیح خواهم داد...
راستش پیشنهاد اصولی با توجه به سطح شما و بودجه ای که قرار است اختصاص بدهید و بی توجه به صحبت های اخیر همچنان A200 است با دو لنز. که ترجیحاً دو لنز را هم با یک 250-18 عوض کنید. می پرسید چرا؟ چون از دید من تنها تا حد معقولی باید برای دوربین های Entry Level خرج کرد. البته این بحث را دیدم قبلاً همکار عزیزم کرده و ظاهراً مخالفانی دارد اما من هم دلایل خودم را دارم. دوربین های Entry Level همانطور که از نامشان بر می اید برای ورود به دنیای SLR طراحی شده اند و کیفیت و ویژگی هایشان هم خیلی حرفه ای نیست و اگر کسی با یک Entry Level عکاسی را شروع کند(و ادامه بدهد!)، بعد از یک سال قطعاً فکر عوض کردن دوربین خواهد بود و احتمالاً دوربینش را با D300 یا یک فول فریم عوض خواهد کرد! پس طوری برای Entry level ها خرج نکنید که بعداً دچار زحمت و زیان بشوید. برای همین هم من واقعاً A200 را که به همراه دو لنز به قیمت 700 دلار عرضه می شود را ارزنده می دانم. البته می دانید که کیفیت عکسها و کلاً عملکرد این دوربین هم واقعاً خوب بوده و مصرف کنندگان هم کاملاً این قضیه را تایید کرده اند.
نقل قول:
تاپیک A200 رو خوندم اما تو تاپیک حرفی در مورد پکیج ها
و همین طورمدل A200W زده نشده بود
در پست زیر توضیخ داده شده البته در تاپیک A700
کد:
http://www.akkasee.com/forum/showpost.php?p=90091&postcount=67
به نظرم باید فکر سرمایه گذاری را از ذهن بیرون کنید و در کل بهتر است به فکر جمع کردن یک پکیج شامل بدنه و لنز و لوازم با توجه به بودجه ای که دارید باشید و سال بعد یا دو سال بعد این پکیج را کلاً با پکیج بهتر و به روزتری عوض خواهید کرد. البته فکر کردن به پکیج را هم تنها برای Entry level ها صحیح می دانم....
بنابراین بدنه و لنز را از یک کلاس انتخاب کنید و زمانی که احساس کردید وقت رفتن به level بعدی است آنگاه بدنه و لنزهایی در کلاس بالاتر بخرید؛ مطمئن باشید آن زمان خیلی بهتر هم لنزها را انتخاب خواهید کرد...
نقل قول:
در موردdpreview.com من فکر می کنم یه جورایی به جانبداری از سونی تمایل داره
راستش خیلی ها برعکس شما فکر می کنند و می گویند که dpreview نسبت به محصولا سونی کم توجهی و کم لطفی می کند و بیشتر به سمت کنون و نیکون تمایل دارد و حالا اگر اینبار خیلی کم لطفی نکرده حکایت را معکوس نکنیم و بپذیریم که A200 دوربین خوبی است. اگر ریویو را هم به دقت مطالعه کنید می بینید که عملکرد این دوربین حقیقاتاً خوب و قابل قبول بوده و نکته مثبت این است که در هیچ تستی ضعف فاحشی وجود نداشته و در امتیازها هم می بینیم که امتیازها متعادل هستند. ارزنده بودن دوربین هم که با امتیاز 9 تایید شده است....
در نهایت اگر قصد خرید دوربین سونی را داشتید حتماً با کاوه قبادی عزیز هم مشورت کنید که اطلاعات ایشان در مورد این برند به مراتب از بنده و سایرین بیشتر است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
JiNi
آیا اختلاف سنسور D700 و D40X جزئی است؟ آیا 3 شات در ثانیه و 9 شات در ثانیه اختلاف جزئی محسوب می شود؟!و....
به اندازه نیاز! اما نظر شخصی بنده که اصرار زیادی هم روی آن دارم این است که باید رابطه معقولی بین بدنه و لنز وجود داشته باشد. در ادامه بیشتر توضیح خواهم داد...
راستش پیشنهاد اصولی با توجه به سطح شما و بودجه ای که قرار است اختصاص بدهید و بی توجه به صحبت های اخیر همچنان A200 است با دو لنز. که ترجیحاً دو لنز را هم با یک 18-250- عوض کنید. می پرسید چرا؟ چون از دید من تنها تا حد معقولی باید برای دوربین های Entry Level خرج کرد. البته این بحث را دیدم قبلاً همکار عزیزم کرده و ظاهراً مخالفانی دارد اما من هم دلایل خودم را دارم. دوربین های Entry Level همانطور که از نامشان بر می اید برای ورود به دنیای SLR طراحی شده اند و کیفیت و ویژگی هایشان هم خیلی حرفه ای نیست و اگر کسی با یک Entry Level عکاسی را شروع کند(و ادامه بدهد!)، بعد از یک سال قطعاً فکر عوض کردن دوربین خواهد بود و احتمالاً دوربینش را با D300 یا یک فول فریم عوض خواهد کرد! پس طوری برای Entry level ها خرج نکنید که بعداً دچار زحمت و زیان بشوید. برای همین هم من واقعاً A200 را که به همراه دو لنز به قیمت 700 دلار عرضه می شود را ارزنده می دانم. البته می دانید که کیفیت عکسها و کلاً عملکرد این دوربین هم واقعاً خوب بوده و مصرف کنندگان هم کاملاً این قضیه را تایید کرده اند.
در پست زیر توضیخ داده شده البته در تاپیک A700
کد:
http://www.akkasee.com/forum/showpost.php?p=90091&postcount=67
به نظرم باید فکر سرمایه گذاری را از ذهن بیرون کنید و در کل بهتر است به فکر جمع کردن یک پکیج شامل بدنه و لنز و لوازم با توجه به بودجه ای که دارید باشید و سال بعد یا دو سال بعد این پکیج را کلاً با پکیج بهتر و به روزتری عوض خواهید کرد. البته فکر کردن به پکیج را هم تنها برای Entry level ها صحیح می دانم....
بنابراین بدنه و لنز را از یک کلاس انتخاب کنید و زمانی که احساس کردید وقت رفتن به level بعدی است آنگاه بدنه و لنزهایی در کلاس بالاتر بخرید؛ مطمئن باشید آن زمان خیلی بهتر هم لنزها را انتخاب خواهید کرد...
راستش خیلی ها برعکس شما فکر می کنند و می گویند که dpreview نسبت به محصولا سونی کم توجهی و کم لطفی می کند و بیشتر به سمت کنون و نیکون تمایل دارد و حالا اگر اینبار خیلی کم لطفی نکرده حکایت را معکوس نکنیم و بپذیریم که A200 دوربین خوبی است. اگر ریویو را هم به دقت مطالعه کنید می بینید که عملکرد این دوربین حقیقاتاً خوب و قابل قبول بوده و نکته مثبت این است که در هیچ تستی ضعف فاحشی وجود نداشته و در امتیازها هم می بینیم که امتیازها متعادل هستند. ارزنده بودن دوربین هم که با امتیاز 9 تایید شده است....
در نهایت اگر قصد خرید دوربین سونی را داشتید حتماً با کاوه قبادی عزیز هم مشورت کنید که اطلاعات ایشان در مورد این برند به مراتب از بنده و سایرین بیشتر است.
منظور من در دوربین های همرده بود ! مطمئنا تعداد شات ها خیلی موثر هستند اما d40x , d300 همرده نیستند
بگذریم...
من A200 رو در ریویو سایتهای دیگه هم دیدم دوربین خوبی هست اما یه رقیب خیلی عالی در کنارش دیدم
اونم sumsung gx 10 واقعا امتیازهایی که این دوربین گرفته خیلی عالیه! در مقایسه با امکانات هم
چیزی کم نداره بلکه در بعضی موارد بهتر هم هست! نمی دونم شما این دوربین رو در ریویو ها دیدید یا خیر؟
در کل pentaz k10d بود که سامسونگ بهتر از اون عمل کرده و حذفش کردم !
در مورد A200 وسامسونگ مشکلی که دارم اینه که بعدها برای تعویض اونها به دلیل برند اونها ونه به دلیل
امکانات برای فروش با مشکل مواجه بشم!
مشکل دیگه لنز این دو دوربین هست! از قیمت لنزهای این دو دوربین خبر ندارم!
شما گفتید دو لنز A200 رو با لنز 18-250 عوض کنید ! دلیل پیشنهادتون رنج بیشتر هست یا
دلیل دیگه ای دارید؟ ترجیح میدم اگر عوض میکنم لنزی همراه با لرزشگیر بگیرم نمی دونم
این مدل که شما گفتید دارای لرزشگیر هست یا نه
در دوربین سامسونگ از لنزهای پنتاکس میشه استفاده کرد
و اینکه برای سونی میشه از لنزهای دیگه ای غیر سونی مثل سیگما استفاده کرد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kiuna
ترجیح میدم اگر عوض میکنم لنزی همراه با لرزشگیر بگیرم نمی دونم
این مدل که شما گفتید دارای لرزشگیر هست یا نه
هر دو داراي لرزشگير روي بدنه هستند و نيازي به لنز داراي لرزشگير ندارند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kiuna
در دوربین سامسونگ از لنزهای پنتاکس میشه استفاده کرد
و اینکه برای سونی میشه از لنزهای دیگه ای غیر سونی مثل سیگما استفاده کرد؟
بلي.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
خوب با اين اوصاف به نظر من بهترين انتخابتون Nikon D60 با لنز كیت و یا اگر 150 تومان اضافه كنید Canon 450D با لنز كیت ( 55-18 لرزشگیر دار) است.
.
سلام
آقا فرهاد Canon 450D شده 750 تومان؟ واقعا خبر مسرت بخشی است!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
k.h
سلام
آقا فرهاد Canon 450D شده 750 تومان؟ واقعا خبر مسرت بخشی است!
نه آقا چرا شايعه درست مي كنيد :::big grin:::
ايشون بودجه شون 700 بود گفتم 150 اضافه كنند 850 بشه كه بتونيد 450d رو بخريد :::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pooyan
هر دو داراي لرزشگير روي بدنه هستند و نيازي به لنز داراي لرزشگير ندارند.
بلي.
یعنی دوربینی که لرزشگیر داره و لنز بدون لرزشگیر روش سوار بشه
با دوربینی که لرزشگیر نداره و لنز لرزشگیر دار روش نصب بشه با هم تفاوتی نمی کنند ؟
اگر هم دوربین هم لنز لرزشگیر داشته باشند کارایی دوچندان نمیشه ؟
-
دوستان لطفا در مورد A300-A350 راهنمایی کنید جایگاه شون نسبت به A200 چطوریه !
یعنی ایا از نظر کارایی نسبت به A200 چطورن؟ توصیه میشه ؟
در ضمن A200 در ایران انگار عرضه نشده من در سایت بازرگانی ایران هم دیدم
این مدل رو عرضه نکردند ؟ کی قراره تو ایران بیاد ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kiuna
یعنی ایا از نظر کارایی نسبت به A200 چطورن؟ توصیه میشه ؟
در ضمن A200 در ایران انگار عرضه نشده من در سایت بازرگانی ایران هم دیدم
این مدل رو عرضه نکردند ؟ کی قراره تو ایران بیاد ؟
خوب با مشاهده مشخصات این 3 دوربین که بسیار هم به هم نزدیک هستند به خوبی می شود نتیجه گرفت.
A200 یک دوربین خوب با قیمت مناسب است.
A300 نسبت به مدل قبلی تنها لایو ویو دارد.
و A350 علاوه بر لایو ویو سنسور با رزلوشن بیشتری دارد.
قیمت هر کدام هم 150 هزار تومان از قبلی گران تر است.
قیمت A200 در تهران حدود 600 هزار تومان است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kiuna
یعنی دوربینی که لرزشگیر داره و لنز بدون لرزشگیر روش سوار بشه
با دوربینی که لرزشگیر نداره و لنز لرزشگیر دار روش نصب بشه با هم تفاوتی نمی کنند ؟
اگر هم دوربین هم لنز لرزشگیر داشته باشند کارایی دوچندان نمیشه ؟
معمولا کارآیی لرزشگیر لنز بیشتر است.
ضمنا کارآیی هر دو با هم بیشتر که نمیشه هیچ اوضاع قمر در عقرب می شه و باید یکیشون رو حتما خاموش کرد.lol
-
نقل قول:
در مورد A200 وسامسونگ مشکلی که دارم اینه که بعدها برای تعویض اونها به دلیل برند اونها ونه به دلیل
امکانات برای فروش با مشکل مواجه بشم!
بله افت قیمت سونی و سامسونگ بیش از کنون و نیکون خواهد بود اما اگر در جای مناسبی بفروشید افت قیمت به حداقل خواهد رسید.
نقل قول:
شما گفتید دو لنز A200 رو با لنز 18-250 عوض کنید ! دلیل پیشنهادتون رنج بیشتر هست یا
دلیل دیگه ای دارید؟
دلیلم کیفیت و شارپنس عجیب این لنز هست. این لنز در فواصل کانونی مختلف شارپنسی بیش از حد توقع دارد و این گفته تنها استنباط من از ریویو ها نیست و بیش از 400 شات با این لنز تجربه داشته ام. یک مزیت دیگر هم اینست که با تهیه این لنز، مجبور به تعویض لنز نخواهید بود. اگر با سعید خان در فروشگاه کمان واقع در مجتمع پایتخت برای خرید دوربین هماهنگ کنید احتمالاً ایشان لنز را با شرایطی مناسب برای شما تعویض خواهند کرد.
نقل قول:
انتخاب من بین این سه دوربین A300 خواهد بود چون LCD متحرک برایم اهمیت زیادی دارد و انتخاب دوم هم A200. به نظرم کمی چگالی پیکسلها در A350 زیاد است...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
خوب با مشاهده مشخصات این 3 دوربین که بسیار هم به هم نزدیک هستند به خوبی می شود نتیجه گرفت.
خب هر کدوم مزیت خاص خودشون رو دارند! اما من با دوربین لایو ویو و بدون لایو ویو کار نکردم ! و تفاوتشون رو در عمل می خوام ببینم
جایی هست که بشه قبل خرید تست کرد و این موارد رو بررسی کرد ؟
جناب قبادی شما که اطلاعاتتو ن در مورد سونی از بقیه دوستان بیشتر هست لطفا راهنمایی کنید
من A200 رو در تهران کجا می تونم پیدا کنم که فروشنده منصفی باشه و ترجیحا گارانتی هم همراه اون باشه
بین پکیج های A200 یعنی W,P,.. به نظرتون کدوم مناسبتر هست ؟
اگر فکر می کنید که لنز رو بهتره تعویض کنم چه لنزی رو پیشنهاد میدید ؟
ا قطعات جانبی مثل فیلتر و کیف و هود درپوس لنز و... رو هم باید با برند سونی انتخاب کنم ؟
در سایتی خوندم که گفته بود برای دوربین های سونی میشه از لنزها کونیکا میولتا هم استفاده کرد ؟
و به راحتی به روی این دوربین ها نصب میشه ؟ نظر شما چیه ؟
قیمت لنزهای کونیکا میولتا تفاوت زیادی با لنزهای سونی داره ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
JiNi
بله افت قیمت سونی و سامسونگ بیش از کنون و نیکون خواهد بود اما اگر در جای مناسبی بفروشید افت قیمت به حداقل خواهد رسید.
دلیلم کیفیت و شارپنس عجیب این لنز هست. این لنز در فواصل کانونی مختلف شارپنسی بیش از حد توقع دارد و این گفته تنها استنباط من از ریویو ها نیست و بیش از 400 شات با این لنز تجربه داشته ام. یک مزیت دیگر هم اینست که با تهیه این لنز، مجبور به تعویض لنز نخواهید بود. اگر با سعید خان در فروشگاه کمان واقع در مجتمع پایتخت برای خرید دوربین هماهنگ کنید احتمالاً ایشان لنز را با شرایطی مناسب برای شما تعویض خواهند کرد.
انتخاب من بین این سه دوربین A300 خواهد بود چون LCD متحرک برایم اهمیت زیادی دارد و انتخاب دوم هم A200. به نظرم کمی چگالی پیکسلها در A350 زیاد است...
منظورت از جای مناسب متوجه نشدم ! جای مناسب یعنی کجا ؟؟
قیمت پکیجهای مختلف چقدر با هم متفاوت هست ؟
در مورد 18- 250 اگر میشه لینکی از ازین لنز بزارید تا مشخصاتش رو ببینم قیمت این لنز در حال حاضر چقدر هست ؟
خود شما هم در حال حاضر دوربین سونی دارید ؟ کدوم مدل ؟ کنجکاو شدم بدونم
در مورد لنزهای کونیکا میولتا اطلاعات دارید ؟ یعنی قیمت و کیفیت با توجه به اینکه شنیدم که
میشه اونها رو روی دوربین های سونی استفاده کرد ؟
من به فروشگاه کمان سر می زنم! اگر بخوام با جناب سعید خان هماهنگ کنم بگم من رو چه کسی معرفی کرده ؟
-
باسلام
دوست عزیزم تا آتجائی که من تجربه نصبت به مکانیزمهای دوربین (سخت افزاری و نرم افزاری )دارم چون کار من تعمیرات میباشدوباشناخت کاملی که نصبت بتمامی برندها دارم .دوست عزیز شما بدنه نیکون (دی60 )را بالنز کیت آن 18/55 انتخاب کنید وانشااله بعدا لنزهای مورد نیاز را هم به آنها اضافه کنید و مطمعن باشید از این انتخاب خوشحال خواهید شد .
موفق باشید
-
نقل قول:
منظورت از جای مناسب متوجه نشدم ! جای مناسب یعنی کجا ؟؟
مثلاً همین جا یا ناصرخسرو...البته اینطور که متوجه شده ام دوربین های سونی در ایران محبوبیت بیشتری نسبت به اروپا و آمریکا دارند و بنابراین نباید افت قیمت هم چشمگیر باشد.
نقل قول:
در مورد 18- 250 اگر میشه لینکی از ازین لنز بزارید تا مشخصاتش رو ببینم قیمت این لنز در حال حاضر چقدر هست ؟
مشخصات این لنز در لینک زیر آمده و کافیست که آن را گوگل کنید تا ریویوها و عکس های نمونه را هم با دوربین مورد نظر ببینید.
کد:
http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921665233511
کد:
خود شما هم در حال حاضر دوربین سونی دارید ؟ کدوم مدل ؟ کنجکاو شدم بدونم
از سونی فقط یک SLR-Like دارم. H50....
می خواستم A300 را هم بخرم اما به دلیل مسائلی که بوجود آمد منصرف شدم. البته مسائل پیش آمده ارتباطی به کیفیت دوربین ندارد.
کد:
من به فروشگاه کمان سر می زنم! اگر بخوام با جناب سعید خان هماهنگ کنم بگم من رو چه کسی معرفی کرده
فروشگاه کمان در واقع فروشگاه اصلی بازرگانی ایران برای فروش دوربین های سونی است. برای هماهنگ کردن هم نیازی به معرف نخواهید داشت و کافیست خریدتان را مشروط کنید به تعویض منصفانه ی لنز. از سعیدخان تخفیف هم بگیرید حتماً. راستی یک وب سایت هم دارد کمان به آدرس زیر:
قرار بود که یک هفته بعد از نمایشگاه سری جدید آلفا را وارد کنند اما هفته ها هم گذشت و خبری نشد. حالا باز پرس و جو کنید شاید معجزه ای شده باشد!
در مورد لنزها هم بهتر است کاوه نظر بدهد. اما با اینکه هنوز خودم درگیر تهیه لنزهای آلفا نشده ام اما مشکل خاصی هم در تهیه آنها نمی بینم و برای هرکاری در کلاس های مختلف لنز عرضه شده است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MATRIX/B
باسلام
دوست عزیزم تا آتجائی که من تجربه نصبت به مکانیزمهای دوربین (سخت افزاری و نرم افزاری )دارم چون کار من تعمیرات میباشدوباشناخت کاملی که نصبت بتمامی برندها دارم .دوست عزیز شما بدنه نیکون (دی60 )را بالنز کیت آن 18/55 انتخاب کنید وانشااله بعدا لنزهای مورد نیاز را هم به آنها اضافه کنید و مطمعن باشید از این انتخاب خوشحال خواهید شد .
موفق باشید
کمی علمی تر و مستدل تر لطفاً!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
جناب آقای قبادی
A200 با چه لنزی 600 هزار تومان است؟
در ضمن شما بین A200،gx10 و D60 کذام را توصیه میفرمایید(با توجه به قیمت)
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
barca007
جناب آقای قبادی
A200 با چه لنزی 600 هزار تومان است؟
در ضمن شما بین A200،gx10 و D60 کذام را توصیه میفرمایید(با توجه به قیمت)
با تشکر
با لنز 18-70
بنده نظر خاصی ندارم.
-
با توجه به اینکه سونی خودش سنسور تولید میکنه چرا در دوربین A700 بر خلاف تمام دوربین هاش
از cmos استفاده کرده ؟ یعنی سونی به این نتیجه رسیده که cmos بهتر از ccd هست ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kiuna
یعنی سونی به این نتیجه رسیده که cmos بهتر از ccd هست ؟
مگر كسي شكي هم در اين مورد داره ؟
-
در بعضی مواقع فکر کنم شک وجود داشته باشه :::big grin:::
اگه اشتباه نکنم سنسورهای ccd برای شاتر الکترونیکی بهتر از سنسورهای cmos هستن. (شاید بهمین دلیل هست که در دوربینهای کامپکت و لایک از این سنسورها استفاده میشه)
و دیگه اینکه سنسورهای ccd داینامیک رنج بالاتری دارن.
البته در کل cmos بهتره و حرف آقا فرهاد کاملا درسته. دمای کمتر و نویز کمتر و مصرف نیروی کمتر و .....
این مقاله مقایسه 2 نوع سنسور هم فکر میکنم جالب باشه:
کد:
http://www.dalsa.com/shared/content/Photonics_Spectra_CCDvsCMOS_Litwiller.pdf
ببخشید که آف تاپیک شد :::happy:::
-
آقا فرصت ویرایش تموم شده بود و مجبور شدم پست جدید بزنم :redface:
دیدن این جدول هم خالی از لطف نیست:
http://img4.uploadhouse.com/fileuplo...bd7d3de12d.jpg
پ.ن: آقا ترو خدا یک کاری کنید که عکسها درست نشون داده بشن.
نشانی عکس بالا:
کد:
http://img4.uploadhouse.com/fileuploads/2262/2262924e9f162594624cda5b1afd0bd7d3de12d.jpg
-
سلام به همه اعضاء محترم سایت عکاسی ...
من یه تازه واردم ... هم تو سایت هم تو دنیای عکاسی دیجیتال :redface:
چند ماهی است با یه دوربین سونی اچ 7 کار می کنم ... منتهی مشکلاتی از لحاظ نویز در شاتهای با نوردهی طولانی و ایزوهای بالا دارم و نکته دیگر کند بودن این دوربین برای شرایط عکاسی من است ( از لحاظ تنظیمات و ... ) قصد دارم یک دوربین Dslr حرفه ای تهیه کنم منتهی مشکلی دارم که از بین این سه مدل کدام یک را انتخاب کنم :
من بیشتر از طبیعت و شب عکس می گیرم اما خب در شاخه های دیگر عکاسی هم دوست دارم تجربه هایی داشته باشم در کل دوربینی می خواهم که حداکثر با دو سه عدد لنز جانبی بتوانم در رشته های مختلف عکاسی بخصوص حیات وحش فعالیت کنم ...
دوربینهائی که با توجه به مطالعاتم در این سایت مناسب دیدم :
CANON 40D - NIKON D80 - SONY alpha series
موضوعی که بیشتر در بین دو دوربین نیکون و کنون مرا مردد می کند قابلیت انتخاب سرعت شاتر Bulb است که متاسفانه کنون ندارد ... یه سوال دیگه آیا می شود با آپدیت نرم افزاری این قابلیت را به 40D افزود ؟
دوربینهای سونی سری آلفا از لحاظ وزن ( نکته مهمی است برای من من سایکلتوریست هستم ) و کیفیت خروجی عکاسی جهت عرضه تجاری ... به چه صورت هستند ؟ آیا پرداخت مبلغی حدود دو میلیون برای یک سونی آلفا 700 با سه عدد لنز همراه مقرون به صرفه است یا خیر ( از لحاظ کیفیت و استفاده طولانی مدت عرض می کنم ) ؟
با تشکر از همه دوستان ... امیدوارم بتوانم با کمک شما دوربین مناسبی را انتخاب کنم ...:::love2:::
مشتاق دیدن نظراتا شما در رابطه با عکسهایم در وبلاگ خود هستم :
کد:
http://2ch.blogfa.com
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
2ch.blogfa
موضوعی که بیشتر در بین دو دوربین نیکون و کنون مرا مردد می کند قابلیت انتخاب سرعت شاتر Bulb است که متاسفانه کنون ندارد ... یه سوال دیگه آیا می شود با آپدیت نرم افزاری این قابلیت را به 40D افزود ؟
:eye3:
مگه ميشه دوربين SLR اي سرعت بالب نداشته باشه :::big grin:::
خيالتون راحت همشون سرعت B دارند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
:eye3:
مگه ميشه دوربين SLR اي سرعت بالب نداشته باشه :::big grin:::
خيالتون راحت همشون سرعت B دارند.
:biggrin:
بابا آماتوری و هزار عیب شرعی و غیر شرعی !!! lol
راستش این یکی از مشکلاتم بود ... مشکل اساسی تر انتخاب از بین این سه مدل واسه شرایط عکاسی منه ... اگه کسی می تونه لطف کنه و منو راهنمائی کنه ... ممنون از توجه جناب فرهاد خان عزیز ...
راستش من یه مشکل با نویز دوربین دارم که فکر کنم در هنگام ریسایز کردن در فتو شاپ اتفاق می افته ... نمی دونم تو کدوم تاپیک راجع بهش صحبت کرده ؟؟؟؟؟؟ :confused:
-
سلام
خوب بين دوربينهايي كه نام برديد D80 با دوتاي ديگه هم لول نيست نويزش هم نسبت به اون دوتا ( 40D و آلفا 700) بيشتره .
شما كه سفر زياد مي ريد از طرفي بهتره از بدنه هاي حرفه اي تر ( با بدنه ي آلياژ منيزيوم) مثل 40D يا نيكن D300 يا آلفا 700 استفاده كنيد كه محكم تر و جون سخت ترند ولي در عوض سنگين تر و گرانترند. يا اگر خيلي سفر پر مخاطره نمي رويد و وزن برايتان مهم تر است توصيه مي كنم به سمت كنن 450D يا سوني آلفا 350 برويد.
لينك مقايسه ي اين 6 دوربين هم ببينيد بد نيست.
-
سفر با دوچرخه؟ بهتر است با توجه به جمیع شرایط و نیز فاکتور قیمت، همان Canon 40D را بخرید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
خوب بين دوربينهايي كه نام برديد D80 با دوتاي ديگه هم لول نيست نويزش هم نسبت به اون دوتا ( 40D و آلفا 700) بيشتره .
شما كه سفر زياد مي ريد از طرفي بهتره از بدنه هاي حرفه اي تر ( با بدنه ي آلياژ منيزيوم) مثل 40D يا نيكن D300 يا آلفا 700 استفاده كنيد كه محكم تر و جون سخت ترند ولي در عوض سنگين تر و گرانترند. يا اگر خيلي سفر پر مخاطره نمي رويد و وزن برايتان مهم تر است توصيه مي كنم به سمت كنن 450D يا سوني آلفا 350 برويد.
لينك مقايسه ي اين 6 دوربين هم ببينيد بد نيست.
ممنون از جناب فرهاد خان عزیز و جناب روشن
راستش نظر خودم هم به کنون 40D تمایل بیشتری دارم اما حقیقتش یک مقدار که درباره سونی آلفا 700 مطالعه کردم کمی بین کنون و سونی دو دل شده ام ... راستش وسایل زیادی از سونی داشته ام اما هیچگاه در هر زمینه ای کالای تخصصی از سونی ندیده ام به عبارت دیگر به عقیده من سونی سلطان بازارهای عام است و بس ... اما امکانات این سونی آلفا 700 به همراه 2 مگا پیکسل بیشتر و لنزهای کیت کاملتر و با قیمت مناسب تر نسبت به کنون ( از دیدگاه آماتوری بنده ) منو کمی وسوسه می کند ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
مگر كسي شكي هم در اين مورد داره ؟
خب یه جایی خوندم که خود کنون گفته بود که نویز سنسور cmos از ccd بیشتره اما به علت وجود یه سیستم
دیگه که نویز تصویر رو میگیره باعث میشه نویز کمتری از ccd داشته باشه !
از طرفی رنگها تو سنسورهای ccd به مراتب طبیعی تر از cmos هستن !
به جز نویز چه برتری میشه برای cmos نسبت به ccd بیان کرد ؟
-
سلام
اعتراف مي كنم كه ديشب چون عبارت سايكل توريست را سر هم نوشته بوديد من بهش دقت نكردم و چشمان تيز بين دكتر روشن توجه بيشتري داشت. همينطور كه ايشان فرمودند به همين خاطر بايد قيد دوربين هاي Entry Level را بزنيد.
در مورد آلفا 700 بايد بگويم كه دوربين خوبي است و البته بدنه اش از بدنه ي 40D گرانتر است ولي بدنه ي 40D مقاوم تر است. در آلفا 700 شاسي و بدنه از آلياژهاي منيزيوم و آلومينيوم و پلاستيك مقاوم ساخته شده و اين در حالي است كه بدنه ي 40D يكسره از آلياژ منيزيوم است و براي كار شما مناسب تر.
http://a.img-dpreview.com/reviews/Ca...nwhite-001.jpghttp://a.img-dpreview.com/reviews/So...mbody1-001.jpg
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
2ch.blogfa
.......
به عبارت دیگر به عقیده من سونی سلطان بازارهای عام است و بس ...
در مورد اين اظهار نظر بايد عرض كنم كه تا جناب كاوه خان قبادي نرسيده به سرعت از يكي از مرزها با همان دوچرخه تان بگريزيد lol
-
سلام
اول تبریک میگم ورود دوست عزیز دوچرخه سوارمون رو. دوم اینکه من هم گاهی دوچرخه سواری میکنم و کوهنوردی. به نظرم مزیتی که نیکون به سونی و کانن داره داشتن یک لنز 200-18 خوبه. بهتر میدونید که وزن و همینطور حجم مسئله خیلی مهمیه. ترکیب مثلا نیکون دی200 (به خاطر بدنه مقاوم در برابر گرد و غبار و رطوبت) و در صورت امکان مالی دی300 با 200-18 ترکیب دلچسبی می شه برای این شرایط.
اما دوستمون دنبال بالب و احتمالا نوردهیهای چند دقیقه ای هستند و خب اینجا کانن انتخاب بهتریه و با قیمت مناسب تر.
حالا باید دید چی مهم تره...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
اعتراف مي كنم كه ديشب چون عبارت سايكل توريست را سر هم نوشته بوديد من بهش دقت نكردم و چشمان تيز بين دكتر روشن توجه بيشتري داشت. همينطور كه ايشان فرمودند به همين خاطر بايد قيد دوربين هاي Entry Level را بزنيد.
در مورد آلفا 700 بايد بگويم كه دوربين خوبي است و البته بدنه اش از بدنه ي 40D گرانتر است ولي بدنه ي 40D مقاوم تر است. در آلفا 700 شاسي و بدنه از آلياژهاي منيزيوم و آلومينيوم و پلاستيك مقاوم ساخته شده و اين در حالي است كه بدنه ي 40D يكسره از آلياژ منيزيوم است و براي كار شما مناسب تر.
در مورد اين اظهار نظر بايد عرض كنم كه تا جناب كاوه خان قبادي نرسيده به سرعت از يكي از مرزها با همان دوچرخه تان بگريزيد
ممنون از راهنمائی بسیار خوبتون :::love2:::
آره خودم هم همین فکر رو می کنم :biggrin: باید رفت .....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ahmad Reza
سلام
اول تبریک میگم ورود دوست عزیز دوچرخه سوارمون رو. دوم اینکه من هم گاهی دوچرخه سواری میکنم و کوهنوردی. به نظرم مزیتی که نیکون به سونی و کانن داره داشتن یک لنز 200-18 خوبه. بهتر میدونید که وزن و همینطور حجم مسئله خیلی مهمیه. ترکیب مثلا نیکون دی200 (به خاطر بدنه مقاوم در برابر گرد و غبار و رطوبت) و در صورت امکان مالی دی300 با 200-18 ترکیب دلچسبی می شه برای این شرایط.
اما دوستمون دنبال بالب و احتمالا نوردهیهای چند دقیقه ای هستند و خب اینجا کانن انتخاب بهتریه و با قیمت مناسب تر.
حالا باید دید چی مهم تره...
ممنون .... آخ که از امکان مالی گفتی و کردی کبابم lol .... ای بی پولی ... راستش من برای خرید این دوربین با حدود سه عدد لنز ( فکر می کنم رنجهای مناسبی رو بتونم با سه لنز پوشش بدم ) حدود دو میلیون تومان کنار گذاشته ام که دوستان دست به جیب خوب می دونند تو این دور و زمونه پول چرک کف دسته ... :mad: بنابراین یه حس به من میگه خودت رو برای مواجهه با یه حساب 1و500 دی هم آماده کن ...
حالا که مزاحم همه شدم اگه ممکنه این سوال آخر بنده رو هم جواب بدهید :
با ین بودجه ( یک ونیم تا دو میلیون ) و با توجه به اینکه تا مدت مدیدی قادر به خرید لنز نیستم و بدلیل شرایط متفاوتی که در کامنت های قبلی به آن اشاره کردم ( عکاسی طبیعت - حیات وحش - شب و تجربه سایر رشته ها مانند خبری و مستند اجتماعی ) آخرین پیشنهاد شما دوستان عزیز و با تجربه چیست ... ؟
با تشکر از همه اعضاء محترم سایت .. راستش امیدوارم بیشتر بتونم از امکانات این سایت استفاده کنم :::love2:::
تو رور خدا می بخشید اینقدر من گیج می زنم :) ... آخه به هیچ عنوان توان ریسک کردن رو ندارم ....
-
نقل قول:
با توجه به اینکه تا مدت مدیدی قادر به خرید لنز نیستم
اصولا این پیش فرض در مورد خرید لنز اشتباه است و معمولا باعث پشیمانی است. اگر الان بودجه کافی ندارید، و با توجه به زمینههای مختلفی که میخواهید عکاسی کنید، پیشنهاد من این است که به تدریج نیازهایتان را به لنز پاسخ دهید. درست است که میشود برای Canon 40D یک لنز سیگمای 18-200 خرید و از Range وسیعی لذت برد، اما باید فوت و فن کار با این لنزها را هم بدانید و خود را برای درجاتی از تساهل! آماده کنید.
در غیر اینصورت، کم کم! لنز بخرید. مثلا برای شروع Canon 40D + EF 17-40mm f/4 USM L ترکیب خوبی است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nmroshan
اصولا این پیش فرض در مورد خرید لنز اشتباه است و معمولا باعث پشیمانی است. اگر الان بودجه کافی ندارید، و با توجه به زمینههای مختلفی که میخواهید عکاسی کنید، پیشنهاد من این است که به تدریج نیازهایتان را به لنز پاسخ دهید. درست است که میشود برای Canon 40D یک لنز سیگمای 18-200 خرید و از Range وسیعی لذت برد، اما باید فوت و فن کار با این لنزها را هم بدانید و خود را برای درجاتی از تساهل! آماده کنید.
در غیر اینصورت، کم کم! لنز بخرید. مثلا برای شروع Canon 40D + EF 17-40mm f/4 USM L ترکیب خوبی است.
ممنون از راهنمائی دقیقتون .... :::love2:::
تصمیمم روی خرید دوربین 40D قطعی شده است ... در ارتباط با لنز هم بعد از تحقیق بیشتر گمان می کنم باید به فروم دیگری مراجعه کنم ... از همه ممنون بابت راهنمائی ... امیدوارم دیگه اتفاق خاصی نیفته که دودلم کنه :biggrin:
-
سلام دوست عزیز
به نظرم بهترین انتخاب رو کردی و 40 دی یه دوربین ایده ال و فوق العادست فکر کنم اگر 2 میلیون میخوای هزینه کنی لنز 105-24 usm IS هم میتونه یه لنز رویایی واسه شما باشه
-
من امروز canon 450 D رو 840 قیمت کردم با گارانتی تعویض
NIKON D60 رو هم 660 با گارانتی تعویض
CANON 30D هم حدود 720 هست!
حالا فکر می کنم وقتی می خوام بگیرم 100-200 تومن اضافه کردن شاید به نفع ام باشه
و بتونم در هزینه خرید مجدد صرفه جویی کنم! حالا می خوام ببینم بین 450D , 30D کدوم انتخاب بهتریه ؟
قبل این دو مورد دنبال SONY a200 و nikon D60 بودم !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kiuna
من امروز canon 450 D رو 840 قیمت کردم با گارانتی تعویض
NIKON D60 رو هم 660 با گارانتی تعویض
CANON 30D هم حدود 720 هست!
حالا فکر می کنم وقتی می خوام بگیرم 100-200 تومن اضافه کردن شاید به نفع ام باشه
و بتونم در هزینه خرید مجدد صرفه جویی کنم! حالا می خوام ببینم بین 450D , 30D کدوم انتخاب بهتریه ؟
قبل این دو مورد دنبال SONY a200 و nikon D60 بودم !
سلام دوست عزیز
باوجودی اینکه دوربین 30 دی یه دوربینی هست واسه تمام فصول و شاید بشه گفت یکی از محبوب ترین دوربین های دنیا محسوب میشه وخود من تعصب خاصی نسبت بهش دارم و میگم خروجیش بی نظیره اما از وقتی با 40 دی کار میکنم به این نتیجه رسیدم که سنسورهای جدید کانن با سیستم DIGIC III و اون convertor که 14 بیتی هست تصاویری با رنگهای خیره کننده و نویز پایین ارائه میکنه بنابراین نظر شخصی من اینه که شما 450 دی بگیرید که همه این مزایا رو داره و هم دوربین جدیدی هست و حالا حالا ها از رده خارج نمیشه
اینم یه review درباره 450 دی که به تصمیم گیری شما کمک میکنه
کد:
http://www.the-digital-picture.com/Reviews/Canon-EOS-Rebel-XSi-450D-Digital-SLR-Camera-Review.aspx
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nejadi
سلام دوست عزیز
باوجودی اینکه دوربین 30 دی یه دوربینی هست واسه تمام فصول و شاید بشه گفت یکی از محبوب ترین دوربین های دنیا محسوب میشه وخود من تعصب خاصی نسبت بهش دارم و میگم خروجیش بی نظیره اما از وقتی با 40 دی کار میکنم به این نتیجه رسیدم که سنسورهای جدید کانن با سیستم DIGIC III و اون convertor که 14 بیتی هست تصاویری با رنگهای خیره کننده و نویز پایین ارائه میکنه بنابراین نظر شخصی من اینه که شما 450 دی بگیرید که همه این مزایا رو داره و هم دوربین جدیدی هست و حالا حالا ها از رده خارج نمیشه
اینم یه review درباره 450 دی که به تصمیم گیری شما کمک میکنه
کد:
http://www.the-digital-picture.com/Reviews/Canon-EOS-Rebel-XSi-450D-Digital-SLR-Camera-Review.aspx
از راهنمایی تون ممنونم! پس کلا فرقشون رو میشه تو نوع سنسور دونست! یعنی 450D هم مثل
40d با این تعریفی که شما گفتید و مشابه بودن سنسور اون کیفیت رو داره ؟
البته تو سایت نورنگار که دیدم تفاوت قیمتشون خیلی کم بود
450D =900000
40D= 990000
یعنی تقاوت قیمتشون 90 تومن بود! تفاوت امکاناتشون رو نمی دونم !
-
البته بنظرم قيمت 450d بهمراه لنز 55-18 is است و قيمت 40d فقط شامل بدنه ميشه .براي اطمينان بيشتر تلفني سوال كنيد .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kiuna
از راهنمایی تون ممنونم! پس کلا فرقشون رو میشه تو نوع سنسور دونست! یعنی 450D هم مثل
40d با این تعریفی که شما گفتید و مشابه بودن سنسور اون کیفیت رو داره ؟
البته تو سایت نورنگار که دیدم تفاوت قیمتشون خیلی کم بود
450D =900000
40D= 990000
یعنی تقاوت قیمتشون 90 تومن بود! تفاوت امکاناتشون رو نمی دونم !
سلام دوست عزیز
بله دقیقا منظورم همین بود که 450 دی هم نسل 40 دی هست و از همون سنسور و امکانات 40 دی استفاده میکنه قیمت 990 تومان هم فقط مربوط به بدنه میشه اما 450 دی با لنز
-
سلام
من قصد خرید دوربین دیجیتال دارم
در حد 300 تومن
خودم دوست دارم یا نیکون باشه که فکر نکنم بشه یا کانن
اما اگه برند دیگه هم باشه زیاد اشکال نداره
میخواستم بدونم دوستان چه مدلی و با چه مشخصاتی رو به من پیشنهاد میدن
میخوام بهترین انتخاب نسبت به مبلغ پرداختی رو داشته باشم
از دوربینهای دیجیتال زیاد اطلاعاتی ندارم
با تشکر .
با تشکر از همه دوستان خوبم:::love2:::
-
پاسخ: عکاسی تبلیغاتی
با سلام خدمت دوستان عزيز
و تشكر از راهنمايي هايشان.
در مورد دوربين نكاتي هست كه بدين صورت بيان مي كنم. البته فكر كنم جاي اين مطالب در انجمن هاي ديگه باشه؛ كه اگه جواب آنها رو پيدا نكردم در آنجا مطرح مي كنم.
1) بنده هم بر اين اصل معتقدم كه تعويض دوربين و پريدن از اين برند به او برند نه نياز است و نه به صلاح. وقتي هم كه اين دوربين رو خريدم بر اين فكر بودم كه از آن به عنوان وسيله تمرين و كسب تجربه استفاده كنم تا بعد كه تجربه و شرايط مالي بهتر شد اون رو ارتقا دهم.
2) شخصا نيكون رو بيشتر ترجيح مي دهم به كانن. اما مسائلي پيش آمد كه فعلا دو دل هستم كه برند كانن رو انتخاب كنم يا نيكون رو. چندي پيش يك سري عكس رو چاپ كردم كه تعداديش با كانن 350دي تعدادي هم با دوربين خودم گرفته بودم . دوربينها هم در حالت اتوماتيك و فرمت jpeg بودند. ولي به وضوح شفافيت و شارپنس تصاوير كانن نسبت به نيكون تعجبم رو برانگيخت. فكرهاي زيادي كردم ( كه فعلا مجال نيست) نهايتا به اين نتيجه رسيدم كه نمونه عكس هاي مقايسه اي دو برند رو در سايت dpreview رو بررسي كنم. عكسهايي رو كه در قسمت مقايسه ي دوربين ها قرار داده اند اگر موارد مقايسه ي D300 و 40D رو ملاحظه كنيد همين كمبود شفافيت و شارپنس تصوير نيكون رو نسبت به كانن ميشه درك كرد. كه باز هم تعجبم رو بيشتر كرد. بعدها هم از بعضي دوستانم شنيدم كه خروجي كانن نسبت به نيكون بهتره.
3) بنده علاقه و فعاليت زيادي در نجوم و اخترشناسي داشته و دارم. و مطمئنا بايد دوربيني داشته باشم كه جوابگوي عكاسي نجومي هم باشه. كه البته موقع خريد D40 معايب نجومي اون رو نمي دونستم. حالا برفرض كه مشكل بند قبلي ناشي از ناوارد بودن بنده باشه فقط يه سوال مي مونه كه آيا D300 در ايزو و نوردهي هاي بالا نسبت به 40D در چه وضعيتيه؟
4) نداشتن موتور داخلي در D40 و فوكوس دستي
5) ارزانتر بودن دوربين هاي كانن نسبت به نيكون و فراواني بيشتر امكانات جانبي كانن نسبت به نيكون نظير همان مواردي رو كه آقاي غفاريان عنوان كردند .
موارد فوق يه كم نظر من رو به سمت 40D مي كشونه و به همين دليل اگه در آينده مجبور بشم تغيير برند بدهم؛ پس الان نمي تونم سرمايه گذاري روي لنز بكنم.
حالا باز هم نيازمند راهنمايي دوستان هستم. خصوصا موارد 2 و 3
با تشكر
-
آقای همایونی
پستشما چون درخواست راهنمایی در مورد خرید دوربین بود، به جای خودش منتقل شد.
یک نکته را در مورد مقایسه دوربینهای برندهای مختلف در نظر داشته باشید. رویکرد هر شرکت سازندهای در انتخاب حد و اندازه پردازش Jpeg در داخل دوربین بسیار متفاوت است.
معمولاً کانن فایلهای Jpeg را بسیار شارپ پروسس میکند که به نظر خیلیها فرآیند مخربی است. چون عکس باید درپایان فرآیند پروسس شارپ شود، از طرفی هرفایل خروجی نیاز به پروسس زیادی دارد که در مورد فایلهای شارپ مشکلات بوجود آمده در پروسس بیشتر ایجاد میشوند.
اگر قصد مقایسه خروجی را دارید، فایل RAW را مقایسه کنید که پروسس آن حرفهایتر و خارج از دوربین انجام شده است. اگر این مقایسه را انجام دهید میبینید که حتی دوربین خودتان نیز خروجی بینقصی دارد چه رسد به D300.
اما اگر قصد عکاسی نجومی دارید همان 40D با توجه به افت قیمت و امکاناتش عالی است. این سری از دوربینها برای این نوع از عکاسی سالهاست که امتحان خود را پس دادهاند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abbass11
سلام
در حد 300 تومن
با تشکر .
کسی ما تازه وارد ها رو عددی حساب نمیکنه که بخواد یه جوابی بده
یه دوست یه مرد پیدا بشه ما رو راهنمائی کنه
به خدا صواب داره ؟
کمککمک
کمککمککمککمککمککمککمککمکک مککمککمککمککمککمککمککمککم ککمککمککمککمککمکم کنین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir A
آقای همایونی
یک نکته را در مورد مقایسه دوربینهای برندهای مختلف در نظر داشته باشید. رویکرد هر شرکت سازندهای در انتخاب حد و اندازه پردازش Jpeg در داخل دوربین بسیار متفاوت است.
معمولاً کانن فایلهای Jpeg را بسیار شارپ پروسس میکند که به نظر خیلیها فرآیند مخربی است. چون عکس باید درپایان فرآیند پروسس شارپ شود، از طرفی هرفایل خروجی نیاز به پروسس زیادی دارد که در مورد فایلهای شارپ مشکلات بوجود آمده در پروسس بیشتر ایجاد میشوند.
اگر قصد مقایسه خروجی را دارید، فایل RAW را مقایسه کنید که پروسس آن حرفهایتر و خارج از دوربین انجام شده است. اگر این مقایسه را انجام دهید میبینید که حتی دوربین خودتان نیز خروجی بینقصی دارد چه رسد به D300.
.
آقاي محبي ممنون
توي سايت دي پريويو مقايسه ي فايل هاي RAW رو كه ديدم تفاوتها خيلي ناچيز شد.
http://www.dpreview.com/reviews/nikond300/page27.asp
ممنون از راهنمايي تون.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abbass11
سلام
در حد 300 تومن
با تشکر .
سلام دوست عزیز
اگر یه خورده بیشتر هزینه کنی فکر کنم در حدود 40 یا 50 هزار تومان میتونی یه دوربین CANON S 5 IS بگیری که تو این رنج و قیمت دوربین عالی هست (یادتون باشه شما به باطری و شارژر هم احتیاج دارید ) اما اگر می خوای کمتر هزینه کنی من دوربین CANON 720 IS رو پیشنهاد میکنم بهتون که دوربین بسیار خوبی هست و عکس های خوبی میتونید باهاش بگیرید
-
[QUOTE=abbass11;90941]سلام
در حد 300 تومن ...................از دوربینهای دیجیتال زیاد اطلاعاتی ندارم
با تشکر ..
سلام
دوست عزیز به نظر بنده اگر موارد استفادتون رو بگید اساتید راحت تر به شما پاسخ میدهند .
(چون یکم کلی پرسیدید)
:)
-
[QUOTE=SHUTTER;91136]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abbass11
سلام
در حد 300 تومن ...................از دوربینهای دیجیتال زیاد اطلاعاتی ندارم
با تشکر ..
سلام
دوست عزیز به نظر بنده اگر موارد استفادتون رو بگید اساتید راحت تر به شما پاسخ میدهند .
(چون یکم کلی پرسیدید)
باسلام
دوست عزیزم بنده نسبت بکارم که تعمیرات دوربینهای عکاسی و فیلمبرداری دیجیتال میباشد وکاملا آشنا به سیستمدوربینها چه ازنظر سخت افزاری و نرم افزاری میباشم وبا توجه به هزینه تعین شده برای خریدبنظر بنده شما
CANON SX 100راانتخاب کنید این دستگاه لنز خیلی قوی با کیفیت عالی ومنوهای کامل میتواند خواسته شمارا تعمین کند. البته حتما با گارانتی شرکت (آفومار و یا آهونگار ) باشد.
موفق باشید
-
برای شروع عکاسی و خرید دوربین به راهنمایی احتیاج دارم
من میخوام تازه عکاسی رو جدی شروع کنم قبلا یه کم عکاسی کردم ولی فقط در حد بازی:::big grin2:::
برای شروع چه دوربینی نیاز دارم بودجه ای که دارم الان در حدود 500هزار تومنه؟ خودم ت دربینیهایی که گشتم G9 رو به نظرم مناسب امد و ار یکی هم توصیه شنیدم که S5 is بگیرم اما S5رو به جز زوم بالا و ظاهر حرفهای و فیلمبرداری قوی چیز خاصی توش ندیدم. از طرفی نمیدنم درسته ه برای g9 یه دفعه 500هزار تومن بدم یا بهتره صبر کنم تا بتونم یه دوربین SLR بخرم؟
اصلا چه مارکی برای شروع بهتره؟ تو مارکهایی که دیدم کانن به نظرم خوب اومد و نیکون. ولی نیکون عیبش این بود که یا حرفهای بودن و گرون یا کول پیکس بدنو زیادی غیر حرفهای. اما کانن به غیر از دوربنیایی مثل G9,S5,SX100و... سری A هم داره که امکانات دستی بدی ندارن
سونی هم که راجع به 3،4 تا مدل این قیمتیش انتقادای زیادی خوندم.
انتظارایی که فعلا (به عنوان یه غیر حرفهای) دارم ایناست:
- اهمیت چندانی به فیلمبرداری نمیدم، ترجیح میدم فیلمامرو با یه دوربین فیلمبرداری بگیرم. بالاخره هر چیزی رو بهر کاری ساختن دوربین عکاسی مال عکاسیه،
- عکسهای واید رو به تله ترجیح میدم
- عکاسی با نور طبیعی رو بیشتر دوست دارم تو عکاسی در شب هم ترجیح می دم با سرعت پایین کار کنم تا فلاش برای همین که شک دارم با صبر کنم و یه SLR با یه لنز خخوب بخرم که نور دهی بالایی داشته باشه و عکسهای شبم کمتر مات بشه
- نویز تصویر توی نور کم و میزان نوردهیی لنز برام مهمه چون تو نور کم زیاد عکس میگیرم. البته فکر نمکینم بهتر از F/2.8 توی این قیمت پیدا کنم. فکر میکنم لنزهای بهتر از این هم برای SLR هم خیلی گرون باشن درسته؟ همین هم یکی از چیزایی بود که بیشتر رو انن تمرکز کردم
- بیشتر به عکاسی از منظرههای طبیعی علاقه دارم (مخصوصا بیابون و جاهای بی آب و علف)
- باتری!!! چون بیشتر دوست دارم تو جاهای پرت عکس بگیرم (برای اینم یه عکی خوب در آروم باید هزارتا عکس بگیریم :::blushing::: ) دوام باتری برام خیلی مهمه یا حداقل اینه اگه دوربین باطری لیتیوم داره قیمت باتریش طوری باشه که بتونم یکی دوتا باتری زاپاس داشته باشم
- حالتهای اتوماتیک خیلی مهم نیست چون تنظیم دستی به نظرم خیلی جالبتره. مگر اینکه تو موقعیتها خانوادگی بخوام سریع عکس بگیرم که اونم شاید 5٪ عکسهام هم نشه.
- اولویت آخرم هم کیت ضد آبه.(راستش یکی از دلایلی که S5 بیخیال شدم همین بوده)
یه سوال هم داشتم من خیلی سعی کردم که با یه A710 انعکاس نور خورشید رو تو لنز بگیرم(یه خط عمودی که از بالا تا پایین کادر میافتاد) اما فقط تو LCD میافتاد ولی تو عکس نه. این به خاطر تصحیحیهایی که دوربین انجام میده؟
-
پاسخ: برای شروع عکاسی و خرید دوربین به راهنمایی احتیاج دارم
دوست عزیز اگر مصمم به عکاسی جدی تر از آنچه در قبل انجام میدادید هستید به شما خرید یک دوربین SLR رو پیشنهاد میدم.
با توجه به انتظارات و توضیحاتی که راجع به نیاز خود دادید، یک دوربین کامپکت ویا SLR Like نمی تواند انتخاب خوبی برای شما باشد.
-
پاسخ: برای شروع عکاسی و خرید دوربین به راهنمایی احتیاج دارم
دوست عزیز من به شما 350و Canon EOS 300D رو پیشنهاد میکنم
با لنز کیت 18/55
قیمت هم فکر میکنم بین 500 تا 600 تومان باشه
مهمترین چیز بزرگتر بودن سنسور 300 دی نسبت به9G وتوانایی های دیگر دوربین های SLR
لنز 18*55 هم برای شما که مایل به عکاسی واید هستید مناسبه و اگر یه روز هم خواستید عکس تله بگیرید فقط نیاز به یه لنز دارید