-
پاسخ: راهنمایی
بله حق با شماست توضیحات خوبی ندادم
معمولا عکس هایی که میخوام بگیرم در فضای بسته هستند ونور معمولی داخل خانه
میخوام در حالت ماکرو عکس های خوبی بگیره
زوم اپتیکال نسبتا خوبی داشته باشه
تقریبا سبک باشه
البته بهتره بگم که فعلا نمیتونم برای خرید لنز هزینه کنم.
-
پاسخ: راهنمایی برای خرید دوربین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SHUTTER
آقا عجب حافظه اي داري 2005 عضو شدي بعد از 3 , 4 سال هنوز يوزر و پاست يادته
.
عضویت من مال زمانیه که میخواستم T5 بخرم یادش بخیر:cool:
خوب راه حل فراموش نکردن یوزر و پس استفاده یوزر و پس مشترک داخل بقیه فروم ها است
نقل قول:
2. اگر قصد تعويض يا خريد لنز نداريد , بهتر نيست به يك SLR Like فكر كنيد.
من جایی داخل همین فروم خوندم که نوشته بود: دوربین های SLR LiKe به علت کوچک تر بودن سنسور تصویر . دارای نویز بیشتری هستند مخصوصا در نور کم. درسته؟و در قسمت ویزیو کیفیت پایین تری نسبت به DSLR داره! (به علت نداشتن آینه).و سرعت فوکوس کمتر نسبت به DSLR
خوب حالا چقدر اختلاف قیمت دارند؟
درکل من یک چیزی بگم . اینه که من حدود 3 سال پیش 3000 تومن پول دادم برای خرید T5 که بعدا پشیمون شدم. اون موقع گول کوچیکیش. و ال سی دی بزرگش رو خوردم . ولی بعدش........
حالا دیگه نمیخوام به خاطر 100 تومن یا 200 تومن کمتر دوربینی رو بخرم که چند ماه دیگه پشیمون بشم.
البته الان میگم قصد تعویض لنز یا خرید لوازم جانبی رو ندارم ولی خودم میدونم زیاد نمیتونم مقاومت کنم:)
نقل قول:
4. eos1000d و a200 و احتمالا اون يكي دوربين نيكون هم d60 بوده كه شما يادتون نيومد. 350d هم به نظر برخي دوستان ديگه قديمي شده. اگر حوصله داشته باشيد و داخل فروم يه سرچ كوچولو هم انجام
من تقریبا تصمیم خودم رو گرفتم بیشتر با eos1000d موافق هستم اما اون 7 نقطه فو کوس در مقابل 9 نقطه مدل های قدیمی تر برای من مشکل ساز نمیشه؟
نقل قول:
در مورد سوال آخرتون هم من نظري ندارم. ولي نظر برخي دوستان اينه كه تو مدتي كه شما براي ارزان شدن
قيمتها صبر ميكنيد , فرصتهاي زيادي رو براي ياد گرفتن فنون عكاسي از دست ميدهيد.
شما درست میگید مخصوصا عکس هایی که توی این فصل میشه گرفت .
از دوستان کسی نظر دیگه ای نداره؟
اما در آخر من شغلم عکاسی نیست . فقط برای دل خودم عکس میگیرم شاید یک جور تفریح و سرگرمی. قبلا هم گفتم به عکس گرفتم از طبیعت و عکس برداری از ساختمان ها و بناها خصوصا در شب علاقه بیشتری دارم . از زمانی که اولین دوربینم یعنی یاشیکا MF2 و بعدش سونی T5 را خریدم این اولین باری که قصد خرید یک دوربین نسبتا حرفه ای را دارم.و امید وارم بتونم این بار انتخاب درستی انجام بدم .
-
یک سوال
همراه با دوربین EOS 1000 D کانن هیچ لنزی نیست. یعنی فقط شاسی خالیه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_vb
یک سوال
همراه با دوربین EOS 1000 D کانن هیچ لنزی نیست. یعنی فقط شاسی خالیه؟
كيت 1000D با لنز EFS 18-55 IS عرضه مي شود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
كيت 1000D با لنز EFS 18-55 IS عرضه مي شود.
متشکر
آخه توی یک سایت خوندم گفته بود فقط شاسی خالیه:eek:
تعجب کردم
-
نقل قول:
من تقریبا تصمیم خودم رو گرفتم بیشتر با eos1000d موافق هستم اما اون 7 نقطه فو کوس در مقابل 9 نقطه مدل های قدیمی تر برای من مشکل ساز نمیشه؟
سلام.به نظر من انتخاب خوبيه.من خودمم هم قصد خريدن اين دوربين را داشتم(و دارم) و نقدها و عكس ها و.... غيره را ديده ام.دوربين خوبيست.
وقتي كه اين دوربين را بخريد و با فوكس دستي كار كنيد ديگر از فكر اين دو نقطه بيرون مي آييد.اين دو نقطه تاثير چنداني در عكاسي شما ندارند(مگر كمي در موارد متحرك).
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SHUTTER
چه بسا يك عدد SLR Like كار شما رو راه بندازه.
نميدونم به خدا دارم گيج ميشم :confused::(نميدونم چي انتخاب کنم
رفتم سراغ SLR Like چند مدلي ديدم
.
Sony Cybershot DSC-H10
Canon PowerShot SX10 IS
Panasonic Lumix DMC-FZ28
Canon PowerShot SX110 IS
Canon SX 1
Panasonic Lumix DMC-TZ5
Fujifilm Finepix F31fd
نظر خودم اينه Canon PowerShot SX10 IS
اماميگن اين مدل هم خوبه Panasonic Lumix DMC-FZ28
قيمتي که دارم براي کانن حدود 400 تومنه به اين روايت لينک
فکر کنم پاناسونيک هم همون حدود باشه
خوب اما چند تا مشکل
1. بهتر نيست با اين پول برم يک SLR بخرم؟
2.تمام اين مدل هايي که ديدم سنسور تصويرشون از نوع CCD به غير SX1 که اونم خيلي گرونه
3.من ميخوام عکس توي شب بگيرم اين کوچيک بودن سننسور اذيتم نمي کنه؟
راستش من خيلي توي اين فرم وجاهاي ديگه گشتم(البته مشکلي که هست دوربينهايي که معرفي شدن قديمي هستن وبعدازاوناکلي مدل جديد امده پس زيادنميشه روي اون تايپيکهاي قديمي حساب کرد) وترسيدم که يک دوربينSLR بگيرم يعني عکس گرفتن با يک SLR انقدر سخته که من نمي تونم؟يااينکه کيفيت لنز کيتش از لنز دور بين هاي SLR Like خيلي پايينتر ه که حتما بايد براش لنز خريداري کتم؟
ودریککلامزیادازدوربینهای SLR Like زیادخوشمنیومداحساس میکن بیشتر دارم یک دوربین کامپکت میخرم تا SLR ولی بازم ازدوستان خواهشمندم نظراتشون روبگن.
راستی یک سوال دیگه دوربین های SLR حالت عکس برداری اتوماتیک دارند؟ اگه دارند کیفیت عکس در حالت اتوماتیک چطوره؟
و در آخر از تمامی دوستانی که این پست رو خوندن و نظری ندادن متشکرم:::big grin2::::::big grin2:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_vb
نميدونم به خدا دارم گيج ميشم :confused::(نميدونم چي انتخاب کنم
رفتم سراغ SLR Like چند مدلي ديدم
نظر خودم اينه Canon PowerShot SX10 IS
اماميگن اين مدل هم خوبه Panasonic Lumix DMC-FZ28
قيمتي که دارم براي کانن حدود 400 تومنه به اين روايت
لينک
فکر کنم پاناسونيک هم همون حدود باشه
خوب اما چند تا مشکل
1. بهتر نيست با اين پول برم يک SLR بخرم؟
2.تمام اين مدل هايي که ديدم سنسور تصويرشون از نوع CCD به غير SX1 که اونم خيلي گرونه
3.من ميخوام عکس توي شب بگيرم اين کوچيک بودن سننسور اذيتم نمي کنه؟
راستش من خيلي توي اين فرم وجاهاي ديگه گشتم(البته مشکلي که هست دوربينهايي که معرفي شدن قديمي هستن وبعدازاوناکلي مدل جديد امده پس زيادنميشه روي اون تايپيکهاي قديمي حساب کرد) وترسيدم که يک دوربينSLR بگيرم يعني عکس گرفتن با يک SLR انقدر سخته که من نمي تونم؟يااينکه کيفيت لنز کيتش از لنز دور بين هاي SLR Like خيلي پايينتر ه که حتما بايد براش لنز خريداري کتم؟
ودریککلامزیادازدوربینهای SLR Like زیادخوشمنیومداحساس میکن بیشتر دارم یک دوربین کامپکت میخرم تا SLR ولی بازم ازدوستان خواهشمندم نظراتشون روبگن.
راستی یک سوال دیگه دوربین های SLR حالت عکس برداری اتوماتیک دارند؟ اگه دارند کیفیت عکس در حالت اتوماتیک چطوره؟
و در آخر از تمامی دوستانی که این پست رو خوندن و نظری ندادن متشکرم:::big grin2::::::big grin2:::
سعيد جان
بذار خيالتو راحت كنم. با توجه به اهدافت ( عكس شب . .. ) و نگرانيهايي (كوچكي سنسور) كه در بالا ذكر كردي به نظر من:
- خريدن slr-like يعني حمل يك وزنه 500 -600 گرمي با يك سنسور كوچولوي نويزي. بزرگترين سطح سنسور اين دوربينها بيشتر از 5 درصد سطح سنسور فول فريمها نيست! ( بجز fuji F100 كه سنسور نسبتا بزرگتري داره با وزن حدود 1 كيلوگرم )
- شما چون نياز به ايزوهاي بالا ( بدليل نور كم شب ) و در عين حال كيفيت خوب داريد ، انتخاب dslr شايد بهترين گزينه باشه.:cool:
- در دوربينهاي كامپكتي كه در حال حاضر توليد ميشن تنها panasonic lx3 با دانسيته پيكسل پايينتر ( 24 mp/cm2 ) و لنز سريعتر f2.0 شرايط بهتري را براي عكاسي در شب ايجاد ميكند كه فكر ميكنم بد نيست روي اينم فكر كني.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rouzbeh Ehsani
سعيد جان
بذار خيالتو راحت كنم. با توجه به اهدافت ( عكس شب . .. ) و نگرانيهايي (كوچكي سنسور) كه در بالا ذكر كردي به نظر من:
- خريدن slr-like يعني حمل يك وزنه 500 -600 گرمي با يك سنسور كوچولوي نويزي. بزرگترين سطح سنسور اين دوربينها بيشتر از 5 درصد سطح سنسور فول فريمها نيست! ( بجز fuji F100 كه سنسور نسبتا بزرگتري داره با وزن حدود 1 كيلوگرم )
- شما چون نياز به ايزوهاي بالا ( بدليل نور كم شب ) و در عين حال كيفيت خوب داريد ، انتخاب dslr شايد بهترين گزينه باشه.:cool:
- در دوربينهاي كامپكتي كه در حال حاضر توليد ميشن تنها panasonic lx3 با دانسيته پيكسل پايينتر ( 24 mp/cm2 ) و لنز سريعتر f2.0 شرايط بهتري را براي عكاسي در شب ايجاد ميكند كه فكر ميكنم بد نيست روي اينم فكر كني.
دوست من
ضمن تاييد فرمايشات آقا روزبه و اضافه كردن اينكه Fuji F100 هم يك دوربين نويزي هست، مي خواستم يادآور بشم كه:
1- تعداد 7 يا 9 نقطه فوكوس اونقدر هم مهم نيست، ولي اگر فكر مي كنيد مي تونه موثر باشه، به 450D كانن هم فكر كنيد.
2- با خريد DSLR ، فكر عكاسي در حالت Auto را از سر بيرون كنيد (بله، اين دوربينها هم حالت Auto دارند)...شايد نتيجه اي كه از اين دوربينها در حالت Auto مي گيريد بسيار نااميد كننده باشه. براي عكاسي با اين دوربينها، بايد اطلاعات عكاسي و همچنين ويرايشي خودتون رو افزايش بدهيد تا نتيجه خوب بگيريد. تصور اينكه با اين دوربينها، تنها با فشار يك دگمه، عكسهاي شفاف و عالي بدست خواهيد آورد كاملا اشتباه است.
3- يك مزيت دوربينهاي SLR-Like زومهاي سوپر تله اونها در كنار سيستمهاي لرزشگير دست در يك بدنه جمع و جور است كه براي نمونه مشابه در سيستمهاي SLR بايد بيشتر هزينه كنيد.
4- شما اينقدر به عكاسي در شب اشاره مي كنيد كه من در مورد محل زندگي شما كنجكاو شدم! احتمالا قطب؟
بيشتر تحقيق كنيد
موفق باشيد
فعلا...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rouzbeh Ehsani
.......( بجز fuji F100 كه سنسور نسبتا بزرگتري داره با وزن حدود 1 كيلوگرم )
FUJI- S100 fs
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
FUJI- S100 fs
هميشه با اسم اين دوربين مشكل داشتم:::big grin2:::
-
بسم الله الرحمن الرحيم
بنظرم با توجه به شرايطي كه گفتيد - مخصوصا اينكه قصد خريد لنز نداريد - يك SLR LIKE مناسب شما باشد ... شخصا Panasonic FZ28 رو پيشنهاد ميدم ... باكيفيتترين و كم ايرادترين دوربين لايك نسبت به بهاي پرداختيست (در حال حاضر). اگر ميتوانستيد بيشتر هزينه كنيد دوربين Panasonic G1 رو پيشنهاد ميدادم كه با خريدش هم كيفيت خروجي بسيارخوبي داريد، احتياجي به خريد لنز جدا نداريد و در عكاسي شب لذت بيشتري نسبت به عكاسي با يك دوربين لايك ميبرديد.
در ضمن همانطور كه دوستان گفتند هزينه هاي جانبي دوربين فراموش نشود ... اگر 600 تومان ميخواهيد هزينه كنيد، حداكثر دوربين 500 توماني بخريد.
-
برادر عزيز آقا حسام
شما رو چه اصلي يه دوربين ميكرو 3:4 رو پيشنهاد ميدين.برادر من كمپاني معظمي مثل كنون و نيكون تو ايران فقط بادي و يه سري از لنزهاي خاصشون پيدا ميشه بعد شما مياي دوربيني رو نام ميبري كه فعلا" فقط دوتا لنز واسش معرفي شده.درسته كه يك لنز كيت داره ولي G1 هم در نهايت يه DSLR بدون اينه و منشوره.از اين موضوع كه بگذريم همون fz28 به سختي و با قيمتي بسيار بالاتر از قيمت جهانيش پيدا ميشه.شاهد مدعا خودم كه يك ماه دنبال دوربين بودم.ثالثا" كي گفته fz28 مقرون به صرفه ترينه.بله اگر fuji f100fs منظورتونه(580) ميشه به fz28 كه 510 تومن ميدن گفت مقرون به صرفه ولي اگر نه بعد ميشه روي sx10,p80,u570 هم فكر كرد.
-
سلام
به نظر من خرید مارک کنون بهتره ! چون فروشش راحتتره !
نسبت به فوجی و پاناسونیک هم در طول زمان بهتره چون خدماتش گسترده تره ! کیفیت عکس هاشون هم زیاد فرق نمیکنه .
اما با توجه به قیمتی که میخوای هزینه کنی خرید SLR-LIKE عاقلانه به نظر نمیاد.
من خودم بعد از کلی تحقیق به این نتیجه رسیدم که 1000D بخرم بهتره چون حالت فول اتوماتیک داره و همه میتونن باهاش کار کنن.
عکسهای پرتره اش از لایک ها خیلی بهتره. و چون سایز سنسور بزرگتره و از نوعCMOS هست عکس هاش در شب
هم کم نویز تره هم استفاده از فلاش کمتر میشه و در کل راضیت میکنه.
فلاشش هم قویتره . باطری لیتیومی و شارژر هم همراهش هست.
قابلیت ارتقا لنز داره و . . .
در کل وقتی باهاش عکس بگیری متوجه تفاوت میشی.پس سعی کن قبل از خرید هر دوربینی اول هرجور شده تستش کنی.
فعلا
-
باسلام خدمت همه دوستان و با تشکر از راهنمایی های ارزنده شما.
خوب منم کمکم داره نظرم عوض میشه. یعنی دارم سعی میکنم که بتونم خودم متقاعد کنم که بیشتر روی یک SLR LIKE فکر کنم. شاید اگه خدا خواست 2 سال دیگه با یک بودجه بیشتر برگشتم و یک دوربین DSLR خریدم:::happy:::
خوب اما بهتره انتظاراتم از یک دوربین SLR LIKE بگم:
اولین و مهمترین:1 .بیشترین تنظیمات دستی رو داشته باشه(بیشتر شباهت به دوربین های DSLR داشته باشه تا کامپکت)
2.اولویت عکس--> 1. طبیعت 2. معماری3. خانوادگی(اولویت برابر با شب ) 3 . شب (کمترین نویز توی تاریکی داشته باشه)
3 . کیفیت لنز و ... مناسب باشه
4 . لرزشگیر دست داشته باشه
5.ترجیها سنسورش از نوع CMOS باشه (البته زیاد اصراری نیست چون میدونم کم پیدا میشه)
در کل دوربینی باشه که وقتی باهاش عکس میگیرم احساس کنم تفاوت زیادی با T5 داره
-------------------------------------------
به یاد زمان دانشجویی:::big grin2:::
نکته 1 : خوهشا نگید برو تو فروم بگرد پیدا میکنی که گشتم نتیجه اون گشتنم توی پست 5 همین تایپیک نوشتم.
خوب اما یک جمع بندی تا الان:
1.Panasonic FZ28
2.panasonic lx3
3.Canon PowerShot SX10 IS (دیروز رفتم بازار از نزدیک دیدمش .در مقابل 1000d زیاد به دلم ننشست.اصلا چطور دوربینیه کسی در موردش نظری نمیده؟)
4.Sony Cybershot DSC-H10
اینم یک مقایسه قیمتی و امکانات : لینک
خوب حالا دوستان راهنمایی کنن:
به نظر شما با توجه به خواسته های من چه دوربینی برای کار من مناسب تره ؟
نکته 2 : من هیچ وقت از برند پاناسونیک خوشم نمیومده از هیچ کدوم از وسایل خانگیش اما حداقل اینجا فهمیدم که در مورد دوربین نام برند مهم نیست:cool:
-------------------------------------------------------------------
سوال ها:::big grin2:::
1 . دوربین Panasonic Lumix DMC-G1 به نظر چیز خوبیه
1.1 . کسی حدود قیمتشو نمیدونه ؟تو نت گشتم پیدا نکردم.
1.2 .اگه اشتباه نکنم این دوربین هم ُDSLR ? درسته؟ SLR LIKE نیست.
2.روی دوربین های SLR LIKE فیلتر هم نصب میشه؟ مثل فیلتر UV ?
3.قیمت یک لنز کار راه بنداز برای دوربین ESO 1000d الان چقدره؟
4 .به نظر شما من کار درستی میکنم که الان قصد خرید یک SLR LIKE دارم تا عکاسی یاد بگیرم بعدش یک DSLR بخرم ؟ بهتر نیست از الان شروع به کار با DSLR بکنم .(ما قبلا یک دوربین یاشیکا SLR داشتیم حدود 20 حلقه ای هم فیلم باهاش گرفته بودم.تقریبا یک چیزایی دستم امده بود . البته زیاد جرات نمیکردم باهاش کار تجربی انجام بدم:( حالا کار با یک DSLR خیلی متفاوت تره؟
--------------------------------------------------------------------
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااای ببخشید. واقعا شرمنده:::blushing:::. من کلا آدم روده دارازی هستم.
به بزرگی خودتون ببخشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
K_NMT
4- شما اينقدر به عكاسي در شب اشاره مي كنيد كه من در مورد محل زندگي شما كنجكاو شدم! احتمالا قطب؟
نه اتفاق جاییه که آفتاب داره توووووووووووووووووووووووو وپlol
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_vb
اولین و مهمترین:1 .بیشترین تنظیمات دستی رو داشته باشه(بیشتر شباهت به دوربین های DSLR داشته باشه تا کامپکت)
2.اولویت عکس--> 1. طبیعت 2. معماری3. خانوادگی(اولویت برابر با شب ) 3 . شب (کمترین نویز توی تاریکی داشته باشه)
3 . کیفیت لنز و ... مناسب باشه
4 . لرزشگیر دست داشته باشه
5.ترجیها سنسورش از نوع CMOS باشه (البته زیاد اصراری نیست چون میدونم کم پیدا میشه)
-------------------------------------------
خوب اما یک جمع بندی تا الان:
1.Panasonic FZ28
2.panasonic lx3
3.Canon PowerShot SX10 IS (دیروز رفتم بازار از نزدیک دیدمش .در مقابل 1000d زیاد به دلم ننشست.اصلا چطور دوربینیه کسی در موردش نظری نمیده؟)
4.Sony Cybershot DSC-H10
خوب حالا دوستان راهنمایی کنن:
به نظر شما با توجه به خواسته های من چه دوربینی برای کار من مناسب تره ؟
نکته 2 : من هیچ وقت از برند پاناسونیک خوشم نمیومده از هیچ کدوم از وسایل خانگیش اما حداقل اینجا فهمیدم که در مورد دوربین نام برند مهم نیست:cool:
4 .به نظر شما من کار درستی میکنم که الان قصد خرید یک SLR LIKE دارم تا عکاسی یاد بگیرم بعدش یک DSLR بخرم ؟ بهتر نیست از الان شروع به کار با DSLR بکنم .(ما قبلا یک دوربین یاشیکا SLR داشتیم حدود 20 حلقه ای هم فیلم باهاش گرفته بودم.تقریبا یک چیزایی دستم امده بود . البته زیاد جرات نمیکردم باهاش کار تجربی انجام بدم:( حالا کار با یک DSLR خیلی متفاوت تره؟
--------------------------------------------------------------------
به بزرگی خودتون ببخشید
سلام سعيد جان
من قبلا برات يك پست فرستادم ولي با توجه به توضيحات اخيرت چند نكته ديگه به نظرم اومد :
1- از بين 4 انتخاب بالا گزينه H10 رو حذف كن چون عليرغم قيمت و خروجي jpg خوب از تنظيمات دستي كاملي برخوردار نيست و بزودي افسوس خواهي خورد ( جهت اطلاع : من اين دوربين رو داشتم )
2- ميمونه 3 تا :::big grin2::: از اين 3 تا FZ28 كفشك فلاش نداره، RAW داره ولي sx10 كفشك فلاش داره RAW نداره ....با توجه به اينكه احتمالا SX10 با ترفند هايي RAW دار ميشه ( چون قبلا canon s5 ميشد ) بنابراين fz28 با نداشتن كفشك فلاش (كه بسيار اهميت داره ) از گردونه انتخابات شما خارج ميشه :::big grin:::
3- ميمونه 2 تا : lx3 , sx10 كه اولي سوپر زومه و دومي يك كامپكت استثنايي. كه نظرمو قبلا در مورد لايك ها و همچنين lx3 دادم.
4- بنابراين انتخاب من با توجه به نيازي كه نوشتي:
الف- از بين چهار دوربين بالا: lx3 ....... اگر و تنها اگر زوم بالا برات حياتي نباشه.
ب- از بين كل دوربينها : يك dslr تو مايه هاي 1000D
-
سعيدخان
دوربين sx10 از چند نظر از بقيه گزينه ها بهتره.
1.زوم بلند و لنز با كيفيت با اف2.8-4.5 كه در نوع خودش عاليه
2.ارگونومي بسيار عالي كه به نظرم بعد از fz28 و قبل از p80 و s100fs قرار ميگيره.نسبت به 1000دي هم خوش دست تره البته به نظر شخصي من
3.امكان نصب انواع فيلتر و كانورتور.در ضمن يك هود هم در جعبه داره.از اين نظر بجز p80 بقيه اين قابليت رو دارن.
4.تا جائيكه اندازه سنسور و لنز بهش اجازه ميده كاملا" قابل تنظبم دستيه.مگر در مواردي كه به لحاظ ساختاري امكانش نباشه
5. كيفيت خوب تصوير در شب.اين نكته رو اضافه كنم كه هيچ دوربين لايكي نيست كه عكسهاش نياز به ويرايش نداشته باشن.
6.باتري قلمي كه اگر زياد از دوربين كار ميكشين يك حسنه.
در تاپيك دوربين ديجيتال/كانن/sx10 مبسوط در مورد اين دوربين بحث شده ولي تو رنج 385 تا 420 تومن بهترين انتخابه.در ضمن سايت dpreview.com هم يك ريويو عالي از گروه لايكها داره كه برنده همين sx10 و fz28 هستن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_vb
کسی نظری نداره؟
یک مدت نیستم دارم قسمت مقالات سایت میچرخم و با خودم میجنگمlol
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rouzbeh Ehsani
الف- از بين چهار دوربين بالا: lx3 ....... اگر و تنها اگر زوم بالا برات حياتي نباشه.
ب- از بين كل دوربينها : يك dslr تو مايه هاي 1000D
حق با شماست. ریویوی LX3 خوندم
دوربین خوبیه اما دوتا مشکل هست اول اینکه به نظر من قیمتش برای یک دوربین SLR LIKE یکم زیاده(470 تومن)
مشکل دوم برای من که قراره فعلا همینو داشته باشم زوم اوپتیکالش خیلی پایینه:(
خوب پس بهتره تا اینجا برای خرید SLR LIKE به SX10 فکر کنم و برای خرید DSLR به ESO1000D
اما مشکل اصلی پا برجاست. DSLR یا DSLR LIKE ?????????
فعلا دارم اطلاعاتم را در مورد عکاسی زیاد میکنم ببین عکس گرفت با یک دوربین DSLR کار من هست یا نه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_vb
دوربین خوبیه اما دوتا مشکل هست اول اینکه به نظر من قیمتش برای یک دوربین SLR LIKE یکم زیاده(470 تومن)
نميدونم اين قيمتو از كجا ميگي. ولي 3 هفته پيش تو تمام فروشگاهها و نمايندگيهاي جمهوري 405000 تومان بود. مگه اينكه گرون شده باشه :confused:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_vb
خوب پس بهتره تا اینجا برای خرید SLR LIKE به SX10 فکر کنم و برای خرید DSLR به ESO1000D
اما مشکل اصلی پا برجاست. DSLR یا DSLR LIKE ?????????
فعلا دارم اطلاعاتم را در مورد عکاسی زیاد میکنم ببین عکس گرفت با یک دوربین DSLR کار من هست یا نه
سلام دوست عزيز
اصولا بحث در مورد دوربينهاي DSLR با DSLR LIKE با هم متفاوت است و نمي توان به سادگي در مورد انتخاب هر يك نظر داد.اگرشما مطالب اين سايت را پيگيري مي كنيد حتما بارها به اين جمله اساتيد محترم برخورد كرديد كه صرف DSLR بودن يك دوربين و ارزان بودن آن در برخي از مدلها , نمي توان آن را به راحتي به شخصي كه تازه قصد ورود به دنياي عكاسي را دارد پيشنهاد داد.چون طبق گفته اين عزيزان دوربين هاي DSLR در كنار محاسن فراوان خود معايب خواص خود را دارد(مانند وزن زياد , نياز به لنز هاي مختلف جهت كاربرد هاي گوناگون وقيمت بالاي لنزها...) كه بنا به كاربرد يا شغل و حرفه شخص ,شايداين معايب كمرنگتر باشد.
اما دوربين هاي SLRLIKE در كنار يكسري از محدوديت هاي خواص خود محاسني چون سبكي , زوم بالا, تنظيم هاي گسترده,مود فيلم برداري ,ارزان بودن و... دارا هستند , انتخاب خوب و مقروم به صرفه براي افرادي كه قصد ورود به دنياي عكاسي را دارند ,مي باشد.شما بنا به نيازمندي ها و و كاربرد و توقع خود از يك دوربين و همچنين بامطالعه بيشتر مطالب اين سايت پاسخ تمامي پرسشهاي خود را را بدست مي آوريد.
و در رابطه با گفته اين دوست عزيز:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rouzbeh Ehsani
سلام سعيد جان
2- ميمونه 3 تا :::big grin2::: از اين 3 تا FZ28 كفشك فلاش نداره، RAW داره ولي sx10 كفشك فلاش داره RAW نداره ....با توجه به اينكه احتمالا SX10 با ترفند هايي RAW دار ميشه ( چون قبلا canon s5 ميشد ) بنابراين fz28 با نداشتن كفشك فلاش (كه بسيار اهميت داره ) از گردونه انتخابات شما خارج ميشه :::big grin:::
.......
در اينكه SX10 دوربين خوبي است شكي نيست اما فكر نكنم صرف نداشتن كفشك فلاش , به اين راحتي بتوان در مورد يك دوربين نظر داد.
اگر من اشتباه مي كنم دوستان گوشزد كنند.
سلام بر دوستان عزیز
دوست عزیز سعید جان در بازار دوربین امروزه قیمت یک دوربین اس ال ار تفاوت کمی با یک لایک دارد و از طرفی انطور که از نوشته های شما معلومه شما به طور جدی تری به عکاسی مشغول هستید و فقط دنبال عکسهای خانوادگی و ....نیستید .بنده پیشنهاد میکنم یک اس ال ار بگیرید چون لایکها هم چیز زیادی نسبت به دوربینهای جیبی به شما نمدهند جز زوم زیادتر .در مورد هزینه ها هم بگم که اگر روزی شما توانستید هزینه کنید خوب دوربینتان را ارتقا می دهید ولی با خرید لایک در صورت داشتن پول هم نمی توانید ارتقائی داشته باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
raffi
.در مورد هزینه ها هم بگم که اگر روزی شما توانستید هزینه کنید خوب دوربینتان را ارتقا می دهید ولی با خرید لایک در صورت داشتن پول هم نمی توانید ارتقائی داشته باشید
من با این حرف شما کاملا موافق هستم به جای اینکه امسال با هزینهای حدود 400 تومن یک دوربین لایک بخرم و و سال آینده بخوام حدود 600 تومن هزینه کنم و یک SLR بخرم همین امسال 600 تومن میدم یک DSLR و تا سال آینده باهاش کشتی میگیرم (کشتی فرنگی درسنگین وزن lol) و سال آینده 400 تومن میدم براش لنز میخرم ( چند بار گفتم هدف نهایی من خرید یک دوربین DSLR امسال یا سال آینده)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rouzbeh Ehsani
نميدونم اين قيمتو از كجا ميگي. ولي 3 هفته پيش تو تمام فروشگاهها و نمايندگيهاي جمهوري 405000 تومان بود. مگه اينكه گرون شده باشه :confused:
متشکر
توی یکی از این سایت های فروش دوربین پیدا کردم الان اسمش به خاطرم نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_vb
کسی نظری نمیده؟
-
دوستان سلام
من منظور شما رو از لنز کار راه بنداز رو نمی دونم چیست ولی برای شروع لنز کیت و یک 55-250 وی ار که قیمتش حدود 250-260 هست برای مدتی جوابگوی شما مطمئنا خواهد بود .البته در همین جا دوستانی هستند که با این لنزها عکسهای بسیار خوبی گرفته اند که این با شناخت هر چه بیشتر از ابزار و نقاط قوت و ضعف انها بدست می اید
البته به نظر بنده بهتر است شما یک مدتی با همان لنز کیت عکاسی کرده و بعدا برای خرید تصمیم گیری نمایید بسیار بهتر خواهد بود
-
سلام بازم یک سوال دیگه:::big grin2:::
کیفیت فکوس اتوماتیک در دوربین های DSLR چطوره؟ میشه روش حساب کرد؟
نسبت به DSLR LIKE چطوره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_vb
سلام بازم یک سوال دیگه:::big grin2:::
کیفیت فکوس اتوماتیک در دوربین های DSLR چطوره؟ میشه روش حساب کرد؟
نسبت به DSLR LIKE چطوره؟
قویترین و سریعترین فکوس را همیشه در دوربینهای SLR جستجو کنید. و البته این نکته رو در نظر داشته باشید که در SLR سرعت فکوس بسته به نوع لنز متفاوت خواهد بود.
من فکر میکنم که پاناسونیک G1 رو زیر نظر داشته باشید. و در مورد لنز 55-18 کیت کانون مراقب باشید که کیفیت اپتیکی بسیار پایینی دارد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrdadr
من فکر میکنم که پاناسونیک G1 رو زیر نظر داشته باشید. و در مورد لنز 55-18 کیت کانون مراقب باشید که کیفیت اپتیکی بسیار پایینی دارد.
با سلام و تشکر
قبلا در موردش مطلب خوندم شباهت خیلی زیادی به DSLR داره از حدود قیمت G1 اطلاع دارید؟
شما برای شروع کار چه لنزی را پیشنهاد میکنید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrdadr
.....
. و در مورد لنز 55-18 کیت کانون مراقب باشید که کیفیت اپتیکی بسیار پایینی دارد.
قبول ندارم.
هفته ي پيش در يك مهماني همسر يكي از دوستان كه به تازگي يك Canon 1000D با لنز كيت خريده بود دوربينش را آورد پيش من كه كمي در مورد طرز كارش برايش توضيح بدهم.
من تا به حال نه با 1000D عكس گرفته بودم و نه با لنز 55-18 جديد كنن. كلي شات تست در شرايط مختلف (با فلاش و بي فلاش و در شرايط نوري و ايزوي مختلف) باهاش گرفتم. لنز كيتش با توجه به قيمت زير 100 هزار تومانيش واقعا خيلي بيش از حد انتظارم بود.
-
احتمالاً ایشان هنوز نسخه قبلی این لنز را به یاد دارند. این نسخه جدید بعید میدانم لااقل از کیفیت 85-17 چیزی کم داشته باشد (اگر حتی بهتر نیز نباشد).
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_vb
با سلام و تشکر
قبلا در موردش مطلب خوندم شباهت خیلی زیادی به DSLR داره از حدود قیمت G1 اطلاع دارید؟
شما برای شروع کار چه لنزی را پیشنهاد میکنید؟
متاسفانه اطلاعی از قیمت این دوربین ندارم. در امازون 630 دلار با کیت لنز 45-14 هست.
در نظر داشته باشید که الیمپوس و پاناسونیک هر دو ظرف چند ماه آینده بادی ها و لنزهای جدیدی رو از این سری معرفی خواهند کرد. البته از لحاظ قابلیتها G1 بسیار خوب هست اما بادی های کوچکتری معرفی خواهند شد اگر سایز برای شما مهم باشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir A
احتمالاً ایشان هنوز نسخه قبلی این لنز را به یاد دارند. این نسخه جدید بعید میدانم لااقل از کیفیت 85-17 چیزی کم داشته باشد (اگر حتی بهتر نیز نباشد).
نسخه قبلی که واقعا شاهکار بود lol
موافقم که بسبت به قبلی خیلی شارپتر و CA هم بهبود پیدا کرده اما در سایر موارد باز هم در حد پاناسونیک 45-14 و یا الیمپوس نیست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrdadr
نسخه قبلی که واقعا شاهکار بود lol
موافقم که بسبت به قبلی خیلی شارپتر و CA هم بهبود پیدا کرده اما در سایر موارد باز هم در حد پاناسونیک 45-14 و یا الیمپوس نیست.
ممکن است کیفیت لنز 55-18 کنون از بسیاری از لنزها پایین تر باشد یا از برخی دیگر بالاتر . لنز 45-14 هم یک استثنا در میان لنز های کیت است که البته هنوز من قیمت جدا از دوربین G1 را ندیده ام. در ضمن تنها شباهت این دو لنز ارایه با کیت است. ارزشمند بودن هر کالایی با توجه به ارزش ارایه شده در برابر قیمت پرداختی است والا برای همه روشن است که کیفیت 55-17 2.8 از 55-18 بالاتر است. بحث امیر محبی و فرهاد هم این است که در درجه اول کیفیت این لنز اینقدر ترسناک نیست که نیاز به هشدار داشته باشد بلکه با توجه به قیمت کیفیت مناسبی هم دارد. مشخصات لنز 55-18 IS نسبت به نسخه قبلی بسیار بهبود یافته است.
-
سلام بر عزیزان
بحث در مورد لنز کیتها همه جا هست ولی در هر حال این لنز در تمامی موارد بهتر از لنزهای کامپکت و لایک است و باید توجه داشت که بعدا تغییر خواهند داد بلخره اکثر ما با همین لنز شروع کردیم دیگه درست میگم پس باهاش مهربون باشیم .:::blushing::: دوست من اصلا جای نگرانی نیست
-
:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
unforgiven
و در رابطه با گفته اين دوست عزيز:
در اينكه SX10 دوربين خوبي است شكي نيست اما فكر نكنم صرف نداشتن كفشك فلاش , به اين راحتي بتوان در مورد يك دوربين نظر داد.
اگر من اشتباه مي كنم دوستان گوشزد كنند.
عرض كنم كه من " براحتي " در مورد fz28 نظر ندادم بلكه با توجه به نياز دوستمون و چهار انتخابي كه در نظر داشتند و آنهم در محضر Sx10 اونو حذف كردم . وگرنه در اينكه fz28 هم دوربين خوبيه شكي نيست.
از نظر من داشتن كفشك مهمه و خوبه كه آدم اونو در خريد دوربينش پيش بيني كنه ( هر چند كه ممكنه در ابتدا ازش استفاده نكنه) :)
-
با سلام
سایت معتبر برای خرید اینترنتی دوربین چی هست.
تر جیها با سیستم پرداخت کار کنه
اصلا دوربین G1 توی بازار ایران گیر میاد؟
با این قیمت آمازون فکر کنم تو ایران کمتر 700 یا 800 نباشه.:(
-
پاسخ: راهنمایی خرید دوربین میخواهم لطفا
سلام
مخصوصال به مشهدی وحید و دوستای گلم
من میخام یه دوربین بخرم حدود 200 تومن قبلا یه کنون a540 داشتم که با بچه ها مشورت کردم مثل آقا وحید و خریدم . منتها ردش کردم . و یکسالی هست بدون دوربین بودم . حالا اگه میشه راهنمایی کنید چی بگیرم. a1000 a2000 a590
کنون یا سونی ..
جالبه a590 تنظیمات av ،tv داره ولی a1000 و a2000 نداره .
سوال ریموت شاتر کدومشون دارن که با پی سی بشه عکس گرفت؟ کیفیت عکس کدومشون بهتره؟لرزشگیر کدوم؟
بعد کدوم گارانتی؟ارزون و خوبه ؟من ایدوآل قیمت دارم.
ممنون میشم قیمت هم بدین واینکه از کجا تو تهران بخرم
ممنون
-
بچه ها سلام
این av وtv برای تنظیم سرعت شاتر و دیافراگمه ستش درسته؟ خب تو مشخصات a1000-a2000 کنون که av-tv نزده ولی یه جا تو Dpreview نوشته بود سرعت شاتر از 1/2000hاگر درست یادم باشه تا 15 ثانیه این یعنی چی؟ یعنی میشه سرعت شاترش رو دستی تنظیم کرد (av-tv)داره یا نه این مشخصاتی که تو حالت اتومات خودش تنظیم میکنه!آخه چه جوری میشه تو اتومات سرعت شاتر بره رو 15 ثانیه:biggrin:
یه راهنمایی بکنید. که بتونم راحت تصمیم بگیرم.در ضمن 590 aمیتوته Raw رو تو پلی بکش نشون بده؟ تو dpreviwe cni 1
یه مقایسهاس هم بین a590 a1000 a2000 می کردید یا مدلهای تو این قیمت عالی میشد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_vb
با سلام
سایت معتبر برای خرید اینترنتی دوربین چی هست.
تر جیها با سیستم پرداخت کار کنه
اصلا دوربین G1 توی بازار ایران گیر میاد؟
با این قیمت آمازون فکر کنم تو ایران کمتر 700 یا 800 نباشه.:(
سلام به همه
من حدود یک هفته ماموریت بودم . اینجا هم کسی نبود جواب من بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:
-
سلام من یه دوربین میخوام که بتونم باهاش فوکاس دستی کنم و رد ستارگان هم بزنم و کیفیتش هم خوب باشه
چی پیشنهاد میکنید
مرسی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SMAA
سلام من یه دوربین میخوام که بتونم باهاش فوکاس دستی کنم و رد ستارگان هم بزنم و کیفیتش هم خوب باشه
چی پیشنهاد میکنید
مرسی
اين توضيحات براي راهنمايي كافي نيست. بايد بفرماييد تا چه حدي به عكاسي آشنايي داريد و بودجه تان چقدر است و منظورتان از كيفيت چيست و ...
البته چيزي كه مسلمه اينه كه با دوربين هاي كامپكت و Slr Like نمي تونيد نوردهي طولاني داشته باشيد و پاسخ شما فقط DSLR است ولي تا پاسخ پرسش هاي فوق را ندهيد نمي توان چيزي گفت .
-
خرید slr دست دوم اشتباه هست یا نه؟
چون یکی میگفت یه ضربه ی کوچک به لنز، یا دستمال کشیدن رو ccdش، شدیدا کیفیتشو کاهش میده
-
درخواست کمک فوری در باره ی خرید دوربین عکاسی دیجیتال
سلام دوستان عزيزم
بنده بعد از مدت ها تصميم گرفتم يه دوربين عکاسي بخرم وهيچ گونه اطلاعاتي هم در مورد دوربين هاي جديد ندارم و قصدم از خريدش گرفتن چند تا عکس وقت رفتن به سفره وملاک هاي من کيفيت واينکه تا 10 سال اينده از هرگونه دوربين عکاسي بي نياز بشم هست من براي خريدش تا 1 تومن بوجه کنار گذاشتم چند نفر از دوستان هم sx10 و1000d و450d و400d کنون رو و سري الفاي سوني رو واسم پيشنهاد کردن ولي بنده هيچ گونه از ويژگي هاي اين دوربين ها رو نميدونم وفقط از قيمت هاشون خبردارم لطف کنيد به من برند هاي خوب رو پيشنهاد بديد اصلا بگيد چي بخرم چون ديگه خيلي گيج شدم ونمي دونم چکار کنم فقط لطف کنيد سري راهنماييم کنيد چون ميخوام اين هفته بخرم
ويه سوال ديگه دارم من وقت خريد دوربين بايد به چه چيزهايي توجه کنم وچه چيزهايي رو همراه با اون بخرم ويکي از فروشنده ها تو تبريز بهم گفت گارانتي پارس الرمس بهترين گارانتيه ايا راست گفته؟
اگه از دوستان کسي باشه که ايميل يا موبايلش رو براي مشورت به من بده خيلي ممنون ميشم
تو رو خدا کمکم کنيد عجرتون با امام زمان:confused::confused:
-
پاسخ: درخواست کمک فوری در باره ی خرید دوربین عکاسی دیجیتال
سلام دوست عزیز!
عجله نکن . یه گشتی تو این فروم بزن. برای مقایسه فقط دو تا از مدل هایی که گفتی حد اقل 50 تا پست هست.
از اینجا شروع کن : slr می خوای یا slrlike ؟ اگه فرقشون رو هم نمیدونی شروع کن به مطالعه همین فروم.
ظاهراً شما تبریز هستید از دوستان تبریزی کمک بگیرید. پیام خصوصی بزن براشون!:::happy:::
-
سلام.شما نياز خودتون رو گفتيد.
به نظرم يك نياز معمولي و خانگي است.بر همين اساس به نظر نمي آيد يك dslr به كار شما بيايد.چون معمولا حجم و وزن آنها شرايط حمل را كمي سخت مي كنند و كلا شما(كه قصد عكاسي جدي نداريد) را از هر چه عكاسيست بيزار مي كنند.
همان Sx10 براي شما كافيست.چون يك زوم قوي دارد و از لنز همراه dslr ها براي شما كارايي بيشتري دارد.
-
اگر واقعا قصد دارید دوربینتان را تا 10 سال آینده نگه دارید و از آن کار بکشید، به نظر من اس ال ار بگیرید بهتر است.
اس ال ار لایک ها (مثل SX10) در مقایسه با اس ال ار ها (مثل 1000دی یا 450دی) ، برای اینکه عمر طولانی ای داشته باشند ، به نگه داری دقیقتری نیاز دارند.
اما... اما اگر مواظب دوربینتان باشید، همان SX10 هم سالها برایتنان کار میکند.
نسخه اول:
اگر به خودِ عکاسی علاقه دارید، مثلا اگر وقتی مسافرت میروید دوست دارید مدام عکس بگیرید و عکاسی کنید ، اس ال ار بگیرید. مثلا 1000دی یا 450دی.
نسخه دوم:
اگر نیازتان بیشتر ثبت کردن لحظه ها هست و استفاده های ساده ی خانوادگی، اس ال ار لایک بگیرید. مثلا کانن SX10
این دو نسخه مرز مشخصی نداند. کیفیت نسخه اول بهتر است و در نتیجه قیمت بیشتری نیز دارد. (این تفاوت قیمت، هنگام خرید لوازم دوربین بیشتر خودشان را نشان میدهند. مثلا خرید یک سری باتری زاپاس برای نسخه دوم 10-15 تومان هزینه دارد ولی برای نسخه اول شاید تا 70-90 تومن هزینه روی دستتان بگذارد)
--------------------------
هنگام خرید ، دوربین را از فروشگاههای معتبر بخرید تا خیالتان راحت باشد. در این صورت به چیز خاصی لازم نیست توجه کنید.
شما در ایران دوربینتان را میخرید و در ایران گارانتی اهمیت خاصی ندارد. اگر میتوانید دوربین خود را بیمه کنید.
کارت حافظه هم ترنسند بگیرید (کارت گارانتی مادام العمر آن را حتما از فروشنده بگیرید) اگر زیاد مسافرت میروید و طولانی هم میروید، 8 گیگ بگیرید که با مشکل پر شدن کارت حافظه مواجه نشوید.
اگر بعد از خرید دوربین به سفر میروید، حتما قبل از سفر با کمک دوستانتان به کار کردن با دوربینتان مسلط شوید تا بتوانید از دوربینتان به نحو احسن استفاده کنید.
در ضمن، اگر اس ال ار گرفتید و بودجه تان اجازه میداد ، میتوانید یک لنز 250-55 هم برای دوربینتان بگیرید (احتمالا در همان 1 میلیون تومان جا میشود)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mreza1001
سلام دوست عزیز!
عجله نکن . یه گشتی تو این فروم بزن. برای مقایسه فقط دو تا از مدل هایی که گفتی حد اقل 50 تا پست هست.
از اینجا شروع کن : slr می خوای یا slrlike ؟ اگه فرقشون رو هم نمیدونی شروع کن به مطالعه همین فروم.
ظاهراً شما تبریز هستید از دوستان تبریزی کمک بگیرید. پیام خصوصی بزن براشون!:::happy:::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsa_photo
سلام.شما نياز خودتون رو گفتيد.
به نظرم يك نياز معمولي و خانگي است.بر همين اساس به نظر نمي آيد يك dslr به كار شما بيايد.چون معمولا حجم و وزن آنها شرايط حمل را كمي سخت مي كنند و كلا شما(كه قصد عكاسي جدي نداريد) را از هر چه عكاسيست بيزار مي كنند.
همان Sx10 براي شما كافيست.چون يك زوم قوي دارد و از لنز همراه dslr ها براي شما كارايي بيشتري دارد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Canon!
اگر واقعا قصد دارید دوربینتان را تا 10 سال آینده نگه دارید و از آن کار بکشید، به نظر من اس ال ار بگیرید بهتر است.
اس ال ار لایک ها (مثل SX10) در مقایسه با اس ال ار ها (مثل 1000دی یا 450دی) ، برای اینکه عمر طولانی ای داشته باشند ، به نگه داری دقیقتری نیاز دارند.
اما... اما اگر مواظب دوربینتان باشید، همان SX10 هم سالها برایتنان کار میکند.
نسخه اول:
اگر به خودِ عکاسی علاقه دارید، مثلا اگر وقتی مسافرت میروید دوست دارید مدام عکس بگیرید و عکاسی کنید ، اس ال ار بگیرید. مثلا 1000دی یا 450دی.
نسخه دوم:
اگر نیازتان بیشتر ثبت کردن لحظه ها هست و استفاده های ساده ی خانوادگی، اس ال ار لایک بگیرید. مثلا کانن SX10
این دو نسخه مرز مشخصی نداند. کیفیت نسخه اول بهتر است و در نتیجه قیمت بیشتری نیز دارد. (این تفاوت قیمت، هنگام خرید لوازم دوربین بیشتر خودشان را نشان میدهند. مثلا خرید یک سری باتری زاپاس برای نسخه دوم 10-15 تومان هزینه دارد ولی برای نسخه اول شاید تا 70-90 تومن هزینه روی دستتان بگذارد)
--------------------------
هنگام خرید ، دوربین را از فروشگاههای معتبر بخرید تا خیالتان راحت باشد. در این صورت به چیز خاصی لازم نیست توجه کنید.
شما در ایران دوربینتان را میخرید و در ایران گارانتی اهمیت خاصی ندارد. اگر میتوانید دوربین خود را بیمه کنید.
کارت حافظه هم ترنسند بگیرید (کارت گارانتی مادام العمر آن را حتما از فروشنده بگیرید) اگر زیاد مسافرت میروید و طولانی هم میروید، 8 گیگ بگیرید که با مشکل پر شدن کارت حافظه مواجه نشوید.
اگر بعد از خرید دوربین به سفر میروید، حتما قبل از سفر با کمک دوستانتان به کار کردن با دوربینتان مسلط شوید تا بتوانید از دوربینتان به نحو احسن استفاده کنید.
در ضمن، اگر اس ال ار گرفتید و بودجه تان اجازه میداد ، میتوانید یک لنز 250-55 هم برای دوربینتان بگیرید (احتمالا در همان 1 میلیون تومان جا میشود)
سلام دوستان عزیزم ممنون از اینکه راهنماییم کردید ولی بنده بعد از مطالعه ی زیاد به این نتیجه رسیدم که دوربین های slr به درد حرفه ای ها میخوره و لی حالا یه مشکل دیگه دارم دوستان چند تا دوربین به من معرفی کردن که عبارت است از sx10 و sx1 و g10 حالا دیگه کاملا گیج شدم از طرفی تا عید میخوام بخرم از طرف دیگه sx1 هنوز موجود نیست
1دوستان میدونید این دوربین کی میاد وبا چه قیمتی
2دوستان چی کار کنم چی بخرم اگه پیشنهادی دارید بگید تا بنده از این دور راهی نجات پیدا کنم
-
سلام به همه دوستان.
آقا قصد دارم برای مصرف خانگی ixsus 980 بگیرم. فقط کیفیت عکس برام مهمه، تو شرایط مختلفی که ممکنه واسه مصرف خونگی بوجود بیاد. اول میخاستم 970 بگیرم تو dpreview نظر ساحباش جالب نبود نسبت بهش. از طرفی 980 به نظر تکنولوژی های بهتری داره اما فکر کنم با قیمت حدود 400 تومنش یه کم قیمتش هنوز پره. بالای 400 تومن هم نمیتونم هزینه کنم. به نظر دوستان 980 بگیرم؟
-
سلام ببخشید دیر شد!
بله من یه دوربین میخوام که فوکاس دستی داشته باشه وزوم خوبی داشته باشه و باتریش خوب باشه و کیفیت عکس و شارپ بودنش عالی باشه وبودجه هم تا 600 تومنم جا داره!
بنده هم چند ماهی با SLR کار کردم ولی بودجه ندارم برای اس ال آر!
خلاصه یه دوربین درجه 1 باشه!!!!
مرسی
-
من امروز رفتم پایتخت (تهران) برای کنون a590 ولی چندتا مدل دیگه دیدم هوش از سرم پروند a2000 مخصوصا ولی موندم چی بگیرم. a590 چشمی داره و تنظیم دستیش کامل av tv أاره ولی a2000 چشمی و av tv نداره ولی بجاش 3 اینچ ال سی داره و بدنش خیلی باحال تر و با کیفیت تر از 590 به نظر میرسه.
a1000 چشمی داره ولی av ،tv نداره
sx110 چشمی نداره av tv داره و آخرش هم sx10 که همش رو داره.
حالا قیمتش sx10 رو با گارنتی ایده آل 440 میگفت ولی قیمتش فکر کنم ارزونتر باشه درسته؟
یه راهنماییی بهم بکنید تا بتون راحتتر تصمیم بگیرم از لحاظ پولی موردی برای خرید ندارم. ولی کیفیت عکس کدومشون خوبه و مثلا عکسی که 590 میده چقدر با sx10 یا a2000 فرق داره. راستش داشتن av tv و داشتن چشمی برا یکم مهم هست چون میخام با هاش عکس گرفتن رو یادبگیرم ولی اینطوری که معلوم کنون یه جا کار این دوربینارو لنگ گذاشته ! و لااقل جز sx10 , a590 بقیه چیزایی که میخام رو ندارن!!!
خب حالا شما چی پیشنهاد می کنید . و اگر سری slr like رو هم پیشنهاد میکنید سونی h50 , پاناسونیک fz28 هم هست. قیمتش رو هم بهم بگید چون سونی رو نمایندگیش پرسیدم 370 میگفت ولی قیمتایی که بهم دادن بهنظرم یه کم بالا بود!!!
مرسی وشرمنده که زیاد شد
-
نقل قول:
خرید slr دست دوم اشتباه هست یا نه؟
بهتره بگیم ریسک بالایی داره
نقل قول:
یا دستمال کشیدن رو ccdش،
!!! تا حالا نشنیده بودم!!! بله اگه آدم تو چشمش هم دستمال بکشه کیفیت دید افت میکنه
ممکنه همیشه هم اثرش باقی بمونه
نقل قول:
کیفیت عکس و شارپ بودنش عالی باشه وبودجه هم تا 600 تومنم جا داره!
بنده هم چند ماهی با SLR کار کردم ولی بودجه ندارم برای اس ال آر!
با 600 تومنتون میشه یه 1000D Canon یا 100D super Pentax (:::big grin2:::تصویرش انقدر شارپه که صدای همه در اومده)خرید .
در مورد باطری K100D Pentax باتری قلمی میخوره! پس خیالت راحت!
هردو هم slr و از نظر شما "" درجه یک "" هستند.
تو برند های دیگه هم slr هایی با این قیمتها هست مثل سامسونگ. نیکن و سونی رو هم نمیدونم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mreza1001
با 600 تومنتون میشه یه 1000D Canon یا 100D super Pentax (:::big grin2:::تصویرش انقدر شارپه که صدای همه در اومده)خرید .
K100D فكر ميكنم حدود 450 باشد، با 600 تومن بهتر است K200D را خريد (با گريپ و كيف و متعلقات 640 است).
-
کنون a590 چشمیش موج داره!!!!
سلام من امروز رفتم پایتخت یه کنون a590 خریدم همه چیزش رددف کار میکنه. منتها یه مشکلی تو چشمیش داره که قبلا هم تو اینترن خونده بودم .وسط چشمی به صورت افقی یک محدوده تار تر وجود داره حالت اعواج شیشه ولی بالا پایین این محدوده ردیف و شفاف تر البته اینم بگم چشمیش کلا کوچیک و تشخیص اون اعواحش هم یکم دقت میخاد حالا میخام بدونم از بچه هایی که این مدل رو دارن همین مشکل یا هرچی که بشه بهش گفت رو دارن.
یک دو مورد دیگه تو جعبش غیر ازدفترچش کاغذ و راهنمای دیگه ای هم باید داشته باشه ؟ چون تو صفحه اول دفترجش زده بود برگه راهنمای برای اتصال به پی سی و و یه برگه هم برای پرینتر و همطنور برگ گارنتی دوربین که فکر کنم به زبان انگلیسی باشه برای خود کنون باشه ولی تو جعبه من هیچ کدوم نبود فقط همون دفترچه وخرت وپرتها کابل و باطری و مموری 32 مگ.:::confused2:::
تو این سایت فروش ایرانی هم زده که منظرهیابش موج داره
ممنون
-
سلام.
من بین دو مدل Canon SX10IS , Panasonic fz28 موندم.چندتا سوال داشتم:
1.هردوتاشون فوکاس دستی دارند؟
2.کدومشون بهترند؟
3.آیا دوربین بهتری هم توی این رنج قیمت هست یا نه؟
4.ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SMAA
سلام.
من بین دو مدل Canon SX10IS , Panasonic fz28 موندم.چندتا سوال داشتم:
1.هردوتاشون فوکاس دستی دارند؟
2.کدومشون بهترند؟
3.آیا دوربین بهتری هم توی این رنج قیمت هست یا نه؟
4.ممنون
1- بله
2- هر دو خوبند، ولي من FZ28 را بيشتر دوست دارم، بخصوص حالا كه قيمت آن به 430 رسيده (به همراه كيف و مموري) و بسيار مناسب شده است.
3- در رده سوپرزوم، تقريبا" خير
4- خواهش ميكنم. :::happy:::
اين تاپيك را هم يك نگاهي بكنيد بد نيست:
جنگ ابرقدرتها...
-
ببخشیدا ولی من اینترنت رو شخم زدم به هیچ نتیجه ای نرسیدم!!!!!!!!
اگه ممکنه دوستان راهنماییم کنند تا یه دوربین خوب بخرم که پول بی زبونم هدر نره!
من بین SonyH50 & Panasonic FZ28 & Canon SX10IS موندم و خصوصیات زیر برام مهمه:
1.کیفیت تصاویر عالی(شارپ باشه و کنتراست عالی و شفافیت عالی و نمایش جزییات عالی)
2.زوم عالی
3.فوکاس دستی خوب
4.فیلم برداری خوب
5. ...
ممنون میشم راهنماییم کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SMAA
ببخشیدا ولی من اینترنت رو شخم زدم به هیچ نتیجه ای نرسیدم!!!!!!!!
اگه ممکنه دوستان راهنماییم کنند تا یه دوربین خوب بخرم که پول بی زبونم هدر نره!
من بین SonyH50 & Panasonic FZ28 & Canon SX10IS موندم و خصوصیات زیر برام مهمه:
1.کیفیت تصاویر عالی(شارپ باشه و کنتراست عالی و شفافیت عالی و نمایش جزییات عالی)
2.زوم عالی
3.فوکاس دستی خوب
4.فیلم برداری خوب
5. ...
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام دوست عزیز
شما اگر به قول خودتان اینترنت یا همین سایت عکاسی را زیرو رو کردید مطمئنا باید به نتیجه ای می رسیدید .ببینید در مورد خروجی این دوربینها یی که شما انتخاب کردیدچندان تفاوتی وجود ندارد بقیه موارد سلیقه ایست . بنده در انتخاب دوربین خود با علم به این موضوع , دوربینی خریدم که نسبت به به رقباش در آن زمان گرانتر تر بود ولی چیزی که باعث شد آن را بخرم فرم و استیل دوربین موارد جانبی و کلا احساس خوشایندی که نصبت به آن داشتم باعث شد که این دوربین را انتخاب کنم و واقعا از خریدم راضی هستم (هرچند انتظاره چنین افت قیمتی را نداشتم :( )
در مورد فیلم برداری این موضوع یکی از ملاکهای بنده بود و لی در نظر بگیرید وظیفه اصلی دوربین عکاسی است و فیلمبرداری به عنوان یک قابلیت جانبی وجود دارد و با محدودیتهایی روبرو است .
بقیه موارد را هم که جناب قدیری راد در پست قبلی و با معرفی تاپیک توضیح دادند!!!
با کمال احترام
-
به نظر من دوربین fz 28 پاناسونیک دوربین بسیار عالی می باشد و تصاویر فوق العاده ای دارد ( با توجه به نوع دوربین )
-
لطفا براي خريد دوربين راهنمايي كنيد!
سلام دوستان ، من تازه با اين سايت آشنا و عضو شدم . من ميخوام عكاسي رو به صورت حرفه اي كار كنم . ميتونيد در مورد دوربين canon sx10 يا canon G10 ويا از سري Eos e canon و يا nikon d40 يا nikon d60 منو راهنمايي كنين؟ نميدونم كدومو بگيرم . ولي نظر خودم بيشتر روي canon sx10 هستش. با 450 تومن فكر ميكنم بهترين چيزي كه خريد همين canon باشه. از دوستان خواهش ميكنم راهنماييم كنيد.
خيلي ممنونم.
-
پاسخ: لطفا براي خريد دوربين راهنمايي كنيد!
اگه 450 توم داريد بله اين بهترين گزينست اما اگه بيشتر پول داريد گزينه ها بيشتر مي شن.
-
ممنونم. به نظر شما گزينه هاي بعدي چي ميتونند باشند ، اگه بخوام 600 تومن هزينه كنم؟
-
5 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lida
ممنونم. به نظر شما گزينه هاي بعدي چي ميتونند باشند ، اگه بخوام 600 تومن هزينه كنم؟
---
خیلی از دوستان Canon رو همیشه تجربه میکنن و واقعا هم دوربین های خوبی میزنه , ایندفعه نگاهی هم به Nikon D60 کنید (البته با هزینه 600 گفتم) .
البته من زیاد تو کار دوربین های عکاسی نیستم و دوستان این بخش حرفه ای هستن و میتونن بیشتر کمکتون کنن و دوربین های بهتری معرفی کنند.
نمونه عکس های گرفته شده رو هم میتونید از زیر مشاهده کنید.
-
سلام
با اجازه اساتید من نظر شخصی خودم رو به عنوان یک عضو تازه وارد عرض می کنم:redface:
به نظر من اگر قصد دارید عكاسي رو به صورت حرفه اي شروع کنید به خرید دوربین SLR فکر کنید , اگر چه دوربین های که فرمودید , دوربین های بسیار توانمندی هستند ولی در نهایت جوابگوی شما نخواهند بود و شما رو وادار به فروش دوربین خود و خرید SLR میکنه,که این خرید و فروش ها شمارو متحمل هزینهای زیادی میکنه که بنظر من بهتر هستش که با خرید یک دوربین SLR جلوی این هزینهای اضافه رو بگیرید و بعدها پولتان را خرج لنز و دیگر تجهزات کنید (البته اگر میخواهید به صورت جدی و حرفه ای شروع کنید در غیر این صورت دوربين های canon sx10 يا canon G10 و ... کاملا جوابگوی نیاز شما خواهند بود)
موفق و پیروز باشید
-
g10 گزینه خوبی می تواند باشد و اگر هزینه کردن برای شما سخت نیست وارد دنیای DSLR شوید و گزینه های همچو
دی 60 و 1000دی گزینه های خوبی برای شروع هستند و هردو لنز کیت 55-18 دارند ( DSLR = هزینه )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lida
. من ميخوام عكاسي رو به صورت حرفه اي كار كنم .
دوست عزیز اگر میخواهید به صورت جدی عکاسی را ادامه دهید به چیزی چز slr فکر نکنید.این بحث بسیار فراتر از کیفیت و مسائلی شبیه به این هاست.موضوع یادگیری اصول عکاسی است که با دوربین های کامپکت تقریبا غیر ممکن است.
اگر مشکل بودجه دارید میتوانید از مدلهای قدیمی و دست دوم و ارزان شروع کنید.به هر حال عکاسی رشته هزینه بری است.مسلما بعد از مدتی به دربین جدیدتر و بهتری نیاز پیدا خواهید کرد.اما فراموش نکنید که تا همین 6-7 سال پیش عکسهای اعجاب آوری با دوربین هایی مثل Canon 20D یا Nikon D60 میدیدیم.پس با یکی از SLR های قدیمی شروع کنید و هر وقت احساس کردید که دیگر جواب گوی شما نیست آن را عوض کنید.
در ضمن اصلا نگران مگاپیکسل نباشید.چون کیفیت یک عکس به بسیاری مسائل دیگر و مهمتر از همه به لنز بستگی دارد.دوستان در جای جای فروم این مسئله رو شرح داده اند.
پ.ن: فراموش نکنید که شما از امکان تعویض لنز در SLRها بهره مند میشوید که باعث میشود تا مدتها نیازی به آپگرید کردن دوربین نداشته باشید . و بعد از آپگرید نیز تمام لنز های شما همچنان برای شما کار خواهند کرد(در صورت عوض نکردن برند)که این خود در طول مدت نفعی بسیار برای شما دارد که هزینه اولیه شما را تا حدودی توجیه میکند.
و همچنین امکان استفاده از فیلترها و عدسی ها. که مباحث زیادی از آموزش عکاسی شامل همین مسائل لنز و فواصل کانونی و فیلترها و .... میشود و شما با یک دوربین کامپکت عملا از این مباحث محروم میمانید.
موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a_pendar
ما فراموش نکنید که تا همین 6-7 سال پیش عکسهای اعجاب آوری با دوربین هایی مثل Canon 20D یا Nikon D60 میدیدیم.پس با یکی از SLR های قدیمی شروع کنید
:eek: فکر کنم D60 متولد سال 2008 باشد نه برای سال 2001 , 2002 :::confused2:::
-
دوربين حدود 600 تومان با قابليت فيلمبرداري ؟
سلام
دوربيني در حدود قيمت 600 تومان با قابليت فيلمبرداري چي پيشنهاد مي كنيد ؟
ممنونم
-
پاسخ: دوربين حدود 600 تومان با قابليت فيلمبرداري ؟
دوست عزیز خوش آمدی . یه چرخی تو فروم بزنی جوابت هست. آخه شما میگی دوربین اینجا همه میپرسن : شما چه دوربینی میخوای اس ال آر، شبه اس ال آر ؟ شما اول یه نگاهی بنداز ببین کدام رو می خواهی.
اینجام که در همین مورد پرسیدید! خیالت راحت اینجا بچه ها همه پست ها رو نگاه می کنن نیازی به ارسال مجدد نیست.
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=8825