با سلام خدمت دوستان عزيز...
چند روزيه كه با اين سايت آشنا شدم .. والبته از اين بابت خيلي خوشحالم چون اطلاعاتم در زمينه عكاسي خيلي بيشتر شده
چند روزيه كه دارم روي خريد يك دوربين ديجيتال كار ميكنم... نياز خودم رو مي گم.. ممنون مي شم دوستان كمك كنند.
در عكاسي خيلي مهارت ندارم... ولي يه مدتي هست كه دارم روش كار مي كنم... شما متوسط رو به پايين در نظر بگيريد.. ولي دارم پيشرفت مي كنم
به جرات بگم بيش از 50 درصد از عكسهايي كه مي گيرم در محيط بسته و اكثرا شب (نور هاي مصنوعي (داخل اطاق - زرد - سفيد)- يا محيط باز با نور طبيعي در شب - كلكچال ساعت 9 شب - نور مهتاب و چراقهاي شب) هستند... كيفيت تصاوير شب (حداقل نويز) برام مهمه - 30 درصد پرتره مانند (آثار باستاني و كلاسيك كمي هم انسان!) و 20 درصد مناظر با ديد باز (مثل نماي وايد از تخت جمشيد).
از اجسام متحرك خيلي عكس نمي گيرم ولي نمي خوام سرعت شاترم خيلي هم پايين باشه (مورد در حركت واسم پيش مياد اگه از دست ندم واسم بهتره) - ولي اگه min Shutter به عدد 30 نرسيد چيزي رو از دست نمي دم.. همون 10 تا 15 از سرم هم زياده (البته فكر كنم... شما هم نظر بده)
عموما هر چه پهناي تصويرم (ديد افقي لنز - زوم وايد) بيشتر باشه... من رو براي تصاويرم بيشتر ارضا مي كنه.. مخصوصا در فضاهاي باز ...خيلي به زوم تله فكر نمي كنم ولي يه كميش هميشه خوبه! (ولي اگه امتيازات ديگر دوربين پيشنهاديتون بالا باشه مي تونم فداش كنم)
روشن و شفاف بودن تصاوير و در حد ممكن بدون نويز بودن بسيار بسيار بسيار برام مهمه
Effective pixels حتما بالاي 7 مگ باشه (تصاوير در اندازه و حجم هاي متوسط به بالا مي گيرم)
واسم زياد پيش مياد كه مجبورم در چند لحظه پشت سر هم عكس بگيرم... مثلا مي خوام 90 در جه چرخش دوربين رو با چند عكس متوالي نشون بدم.. فكر كنيد اسلوموشن ولي با تعداد كم
با توجه به اينكه خيلي از عكسام تو شب و زير نور مصنوعيه كنتراست بالا و شارپ بودن مي تونه خيلي كمك كنه- رگها اگه خيلي خيلي خيلي طبيعي نبود عيب نداره و لي حتما طبيعي باشه (مثل اين دوربيناي چيني واسه خودش رنگ اختراع نكنه )
ISO rating رو شما بگيد ... واقعا به 1600 به بالا احتياج دارم ؟؟ نمي دونم... خيلي رو اين كار نكردم..بلد نيستم
از اينكه دوربينم هموزن يه آجر - هم حجم كاديلاك يا شكل پفك نمكي باشه اصلا ناراحت نمي شم.. كاري رو كه مي خوام انجام بده.. واسم ازهمه چيز مهمتره
هيچ رقم فيلمبرداري - صوت - زوم ديجيتال و از اينچيزا نمي خوام (واسم اصلا مهم نيست)
روي ViewFinder - LCD تعصبي ندارم ولي اگه Remote control داشته باشه خوشم مياد :biggrin: نداشت فداي سرت (حالا بچه يه چيزي خواسته ... دليل نمي شه)
فلاش ... متوسطش .. چون هر جا برم عموما يه كمي نور پيدا مي شه.. اگه فضاي هدايت نور زياد باشه يا روش فلاش سوار شه بهتر ... ولي به متوسطش هم راضيم ... (مگر اينكه به مورد دوربين اگه فلاش باشه كيفيت بهتر بشه.. اونوقت واسم مهمه)
لرزش گير .. فكر كنم تو همين سايت خوندم كه fuji لرزشگير نداره .... بقيه اكثرا تا جاييكه من دنبال كردم (مدلهاي جديد) همه داشتن... حالا مي مونه كيفيت ... با توجه به اينكه 50 تا 60 درصد مواقع دوربين تو دستمه... اينم خوبش رو در نظر بگيريد.
من تا حالا دوربين ديجيتال نداشتم ... ولي از گارانتي دوربيناي فيلم برداريم (ديجيتال - معمولي) استفاده نكردم... اگه فكر مي كنيد واقعا مهمه .. گارانتي معتبرش رو هم بگيد
قيمت دوربين - كيف - رم (اگه SD بخوره رم خوب دارم).. سه پايه دارم ... 500 هزار تومن - اگه با 30-40 تومن بيشتر به تفاوت قابل ملاحظه اي مي رسم پرداخت مي كنم...
Auto focus type از اين چيزايي كه مي تونه به يه عكاس متوسط ( 49 از 100) كمك كنه... اين face detection چيه كنون و سوني جار مي زنند.. اگه خوبه .. خوب از اونم مي خوام.
يه چيزي .. تصاوير 60 درصدش پرينت مي شه ولي حداكثر تو سايز يك صفحه مجله (يه چيزي شبيه A4) ... در ضمن با پروژكتور هم نمايش داده مي شه(كامپيوتر).. نمي دونم ..شايد ايني كه گفتم به دردتون خورد
من اطلاعات دوربناي زير رو خوندم و تو فروم dpreview.com گشت زياد زدم... لطفا اين مدلها رو هم تو پيشنهاداتون مد نظر بگيريد:
Canaon G7 - S5 IS - Sony H9 - PanaSonic FZ50
مي دونم كه تقاضام از پولم يه كمي زياد بوده (نه خيلي ;) )... ولي انتظارم اينه كه در حد پولم بهترين رو بگيرم و اگه پيشرفت قابل ملاحظه اي تو عكاسي كردم حتما براي اون زمان در حد نيازم به طور نا محدود هزينه خواهم كرد.
ممنون مي شم پيشنهاداتون رو داشته باشم.