سلام به همه دوستان و اساتيد.من مدتهاست دنبال يه دوربين خوب ميگردم کلي هم تحقيق و .....کردم اما هنوز نتونستم انتخاب کنم.اگه لطف کنين و راهنماييم کنين ممنون ميشم.من دوربيني ميخوام که عکساي با کيفيت بالا بگيره،نويز خيلي کم يا بدون نويز،رنگهاي طبيعي و زنده،زوم بالاو فيلمبرداري اچ دي با زوم اپتيکال و صداي استريو.حالا موندو يه سوپر زوم بگيرم يا يه نيمه حرفه اي.من بيشتر علاقه ام عکاسي از طبيعته و منظره.يه وقتهاييم ماکرو.البته هميشه هم دوربين به دست نيستم.حالا با توجه به اينکه سوپرزومها همه چيو با هم دارن مخصوصا فيلمبرداريه خوب اما کيفيت عکس چندان مطلوبي ندارن مخصوصا نويز دارن.مايلم يه نيمه حرفه اي بگيرم اما نميدونم يه نيمه حرفاي مثل canon 550d,500d و nikon d5000,
d90 و panasoni gh1 که مد نظرم هستن،اولا تا چه مدت با
لنز کيت 18-55 خودشون با توجه به نيازهام کارمو را ه ميندازن يا اصلا راه ميندازن يا از همون اول نياز به تعويض لنز و هزينه هست؟دوما فيلمبرداريشون در چه حديه زوم اپتيکال دارن و صداي استريو يا سوپرزئمها تو اين زمينه بهترن؟و تو سوپرزومها هم بين اين مدلها کدوم بهتره؟از چه لحاظ
canon sx1,sx20,sx210,nikon p100,panasonic fz35,fuji hs10,s200exr,olympus sp 800 و سوني hx1 ممنون ميشم اساتيد کامل و دقيق راهنماييم کنن تا بتونم تصميم بگيرم