ممنون از اینکه پاسخ دادید .
میشه نظرتون را در مورد این دو دوربین بگید ؟
fuji s2500 و fuji s1800
ممنون از اینکه پاسخ دادید .
میشه نظرتون را در مورد این دو دوربین بگید ؟
fuji s2500 و fuji s1800
ویرایش توسط beh_b7 : Tuesday 29 June 2010 در ساعت 18:08
بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8
با تشکر ازپاسخ شما
دلیل اینکه اینو انتخاب کردم اولا قیمت ارزان دوما امکانات نسبتا خوب و توی بعضی از نظرات دوستان از این مدل تعریف کردند .
حالا میشه شما بگید چرا فوجی خوب نیست ؟
سلام.
رشته درسي من معماريه، ميخوام يه دوربين كه بين 350 - 400 هزار تومنه تهيه كنم كه براي كارهاي شخصيم هم بتونم استفاده كنم.
خواسته هام رو ميگم تا دوستان محترم بهتر بتونن راهنمايي بفرمايند:
مسلماً كيفيت عكس خيلي اهميّت داره.
قابليت زوم كردن و فيلم برداري اصلاً مهم نيست.
سرعت آماده به كار شدنش خوب باشه.
حتي الامكان تنظيمات دستي (فوكوس و ...) داشته باشه.
عكاسي در نور كم بي كيفيت نشه.
بدنه مقاومت داشته باشه.
و يكي از مهمترين مسائل كيفيت قطعاتش هستش كه مطمئناً براي همه اهميت داره و ارزشش بيشتر از اينه كه فداي امكانات بشه...
از بين برند ها بيشتر به كانن و نيكون علاقه دارم. در مورد پاناسونيك، سوني، و اوليمپوس هم تبليغ زياده، اما بعيد ميدونم بتونن با اونا رقابت كنن...
ممنون ميشم اگر كسي اطلاعاتي داره در اختيارم بگذاره. اگر مركز معتبر فروش هم سراغ دارين كه قيمت و پشتيبانيش مناسبه عنوان بفرماييد.
با سپاس
ضمن عرض سلام...
با کمی افزایش بودجه میتونید کنون جی 11 رو تهیه کنید یا اس 90 که با اونچه شما خواستار اونید مطابقت دارن
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
به نظر من با این بودجه بهترین دوربینی که می تونید بخرید و ا ز اون لذت ببرید S200 exr فوجی هست .بین slr like ها این بهترین گزینه است . قیمتش هم حدود 400 تومنه .
منم s200 فوجي رو پيشنهاد مي كنم ....
متشكرم از راهنمايي هاتون.
متاسفانه آخرين ميزان مانور ماليم همينه. با اينكه جي11 خيلي خوبه به نظرم، اما نميتونم بخرم.
قيمت آخر فوجي S200 رو گرفتم. امروز مورخ 6 مهر 1389 قيمت : 395هزار تومان. (البته تا 445 هزار تومان هم قيمت دارم!!!)
قيمت تقريبي Canon PowerShot SX20 هم همينه. قيمت هام رو از اين سايت گرفتم : http://www.camshop.ir
بين اين دوتا كدوم بيشترين مطابقت رو با نيازهايي كه عرض كردم دارن؟