کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام دوباره دوستان
آقا كاوه عزيز ممنون از اينكه به اين سرعت جواب منو دادين، ....
و اما بازهم يه سوال ديگه،
معمولا لرزش دست توي عكاسي يه مشكل بزرگ به حساب مياد (بخصوص براي من آماتور) ،
و من چطور بايد با لرزش دست توي عكاسي مقابله كنم، و اينكه اين دوربين Nikon D40 سيستم ضد لرزش دست داره، و اگر نداره من چيكار بايد بكنم ( البته بجز استفاده از سه پايه )
و يه سوال كوچيك ديگه، من از اصطلاحات عكاسي چيز زيادي نمي دونم ( مثلا Iso، لنز Af و ساير نكات و اصطلاحات تخصصي، ) توي سايت هم گشتم، ولي ندونستم از كجا بايد پيداشون كنم، اگه لطف كنيد يه لينك بدين كه من بتونم از اصطلاحات عكاسي چيزي سر در بيارم.
باز هم متشكرم
خوب دوست عزيز جناب آقا وحيد
بنده ساكن تربت حيدريه هستم، و طبيعتا توي تربت جايي نيست كه دوربين بفروشند ( البته دوربين هاي حرفه اي در اين حد ) و چه برسه به اينكه قيمت دوربين ها رو داشته باشند،
اما من از كجا قيمت گرفتم
همونطور كه در اولين تاپيك خودم گفتم، از چند سايت اينترنتي ايران كه فكر نمي كنم ذكر مجدد آدرس اون سايت ها لازم باشه ( از نظر تبليغات ) هرچند كه از نظر قيمت دقيق نيسند ولي واسه من كه مي خوام حدود قيمت به دستم بياد خيلي مفيد هستند ..
اگه راجع به اون سايت ها كمك و يا آدرسشونو خواستيد، به آي دي ياهوي من پيغام بفرستيد (IranH00)
ممنون از شما
سلام
نه لرزشگیر نداره, تا زمان خرید لنز VR (لرزشگیر دار) باید با 3 پایه و یا روشهایی که در مقالات سایت شرح داده شده سر کنید. :)
برای خرید دوربین هم اگه خواستید میتونید با یک نمایندگی معتبر در مشهد هماهنگ کنید تا برایتون بفرسته (بعدا" برای خرید تجهیزات و ..به دردتون میخوره) اگه خواستید شماره و اسم فروشگاه رو براتون بفرستم.
اینها هم برای مفاهیم و ...:
کد:http://www.akkasee.com/digitalcamera/archives/camera_features/کد:http://www.akkasee.com/digitalcamera/archives/tips_tricks_of_photography/
اول اینکه ...
برای خرید حتما به تهران تشریف بیاورید...
در تهران میتوانید با 510 یا 520 هم این دوربین رو پیدا کنید...
اگر نیاز بود به یکی از دوستان معرفی تان میکنم ، با قیمت مناسب گیر بیاورید....
درباره ی لرزه گیر ، خیر متاسفانه این دوربین لرزه گیر ندارد...
درست است که بسیار مهم است ، اما عدم وجودش را میتوان با خرید لنز های دارای لرزه گیر جبرانش کرد ، در برند نیکون لنز های خوبی که لرزه گیر دارند وجود دارد...( البته کمی گران هستند )
سیگما هم چند لنز لرزه گیر دار دارد ، جدید ترین آنها 18-200 جدید سیگما است که احتمالا لنز خوبی باشد ، اگر قیمت مناسب داشته باشد ، برا شما بسیار خوب است و اینکه رنج آن بسیار عالی است و هم تله دارد و هم واید..در کل یک لن زهمه کاره....
درباره ی اصطلاحات به مقالات سایت عکاسی مراجعه کنید....
کد:http://www.akkasee.com/digitalcamera/paperslist.php
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
کاوه قبادیExposure.ir
با سلام خدمت دوستان
بازهم از همه دوستان عزيز بخصوص جناب كـــاوه تشكر مي كنم كه جواب سوالهاي من رو ميدن ....
بايد بگم، كه ممنون آقا كاوه، من حتما واسه خريد دوربين به تهران ميام، و اگه مشكلي نداشته باشه، خيلي باعث افتخار منه كه بتونم شما رو ملاقات كنم ....
و راجع به لينك كه دادين (( مربوط به اصطلاحات عكاسي )) خيلي خوب و موثر هستش، ولي من ميخوام كه لغت هاي تخصصي بصورت يكجا باشه، ( شايد يك چيزي مثل فرهنگ لغت ) كه من بتونم با خوندنشون از نظر سخت افزار دوربين ها اطلاعات بگيرم،
اگه بازهم در اين مورد كمكم كنيد، خيلي ممنون مي شم
خدانگهدار دوستان ((( البته فعلاً، مطمئن باشيد كه من بي زحمت نمي زارمتون :rolleyes::biggrin;);) )))