باز هم سلام
شرمنـده دوستان من واقعاً با اين همه سوالهام ((اونهم سوالهاي تكرار )) فكر مي كنم دارم روي اعصاب همه دوستان قدم مي زنم (( البته قدم كه چه عرض كنم دارم مي دوم ))
ولي چه كنم، متأسفانه كاريش نمي شه كرد
من از شما عاجزاً خواهش مي كنم كه يه جايي ، كتابي ( البته با لينك خريد اينترنتي ) معرفي كنيد كه داخل
اصطلاحات عكاسي رو به وضوح داشته باشه
هر چند كه اين خواهش رو چندين بار تكرار كردم كه البته اغلب دوستان بنا به لطفي كه دارن همين سايت عكاسي رو معرفي كردن (( كه خودم تمامشون تقريبا زير و رو كردم )) ولي متأسفانه مرجعي كامل وجود نداشت ، هر چند كه فكر مي كنم اول اساتيد بزرگ و مديريت سايت بايد فكري براي اين مشكل مي كردند كه كسي كه تازه ميخواد بياد توي كار عكاسي ديجيتال بايد يك سري اطلاعات جزئي (( كه اطلاعات پايه و بسيار مهم هستند )) رو كسب كنه ، ولي از كجا ؟؟؟!!! بهتر از اينجا كه مرجع بزرگ تمام عكاسان و علاقه مندان به عكاسي هست
ولي آخه چرا هميچين چيزي توي اين سايت بزرگ با اين همه كاربر نيست؟؟؟؟؟؟
من خودم آمادگمو واسه جمع آوري و ويرايش نسخه كتاب (PDF) اين كار اعلام مي كنم، ولي بشرطي كه چيزي باشه از اين اصطلاحات و لغات عكاسيي
خواهشمندم كه كمك كنيد تا هم من و همه ساير عزيزاني كه مثل من از عكاسي ديجيتال خيلي چيزي سر در نميارن بتون با دونستن اصطلاحات ساده ي عكاسي بيشتر وارد اين كار بشن
ممنون و شرمنده كه چشمتونو با اين طــومار به درد آوردم ..