سلام.
اگر منظورتون از دوستان نویزی به صورت غیر مستقیم من هستم ، که دارید به من تیکه میندازید ! اگر منظور دوست دیگریست ، که باز هم دارید تیکه میندازید ! قصدم از جمله ی بعدی هم کاملا شوخیه : کمی فوت کنید ! :::big grin:::بنده بعد از رهنمود يكي از دوستان نويزي مبني بر صبر كردن براي خشك شدن جاي پا در فروم و بعد حرف زدن، تصميم گرفتم اصلاً در مسائل برندي و ... حرفي نزنم و فعلاً فوت كنم تا جاي پا خشك شود ولي ...
من در جملاتم جایی گفتم که دی 70 نویزش کمتر از دی 80 است ؟ فقط گفتم که دی 80 نویزی است .اتفاقاً گاو پيشاني سفيد نويز در اين فروم D70 است
من هنوز هم معتقدم که بافت تصویر در ایزوهای بالا در دی 80 به هم میریزد .
خیلی نمیتونم به حرف خودم استناد کنم ! ( حال کن ! چقدر من بی تعصبم ) راستش من تصاویر دی 70 رو با 70-18 دیدم و دی 80 رو با 135-18 . اما شارپنس به دوربین هم بستگی دارد .تا جايي كه من مي دانم شارپ بودن تصوير ربط مستقيمي به دوربين ندارد. مهمترين علت شارپنس لنز و سپس پراسس دوربين است (كه در RAW توسط كاربر كنترل مي شود).
مگر شما به شارپنس علاقه ندارید ؟ هرچند کمی لحن شما رو دوست ندارم ، اما تمام حرفهایتان درباره ی لنز 135-18 رو تایید میکنم ، اما این لنز به شدت مشکل فکوس دارد . یا اگر نخوام نسخه بپیچم ، لنزی که من باهاش کار کردم این مشکل رو دارد . فکوس کند اما قابل قبول برای یک کاربر معمولی. و گاهی اوقات گیج . در نور ظهر هم فکوس لنز گیج میزد .لنز 135 -18 كیت آن به هیچ وجه راضی كننده نیست يعني چه؟ به نظر مي رسد شما به شارپنس تصوير علاقه داريد.
من باز هم مجبورم تاکید کنم که علاقه ی زیادی به این دوربین ندارم و علاقه ی وافری به دی 70 .
اما سعی میکنم علمی هم وارد قضیه بشم .