منم موافقم، البته من فقط تو تست ها و ریویو ها دیدم که 17-70 Sigma در بسیاری موارد بهتر عمل کرده.
دوستان، به غیر از سایت خانه دیجیتال از کجا می تونم قیمت لنزهای سیگما رو بگیرم یا مطمئن بشم در ایران هست یا نه؟!!!!
-----------------------------------------
کانن لنز ۲۸-۱۳۵ داره....که اتفاقا Is هم داره....
دوربین فول فریم هم داره...
قرار نیست همه چی رو با همه چی قاطی کنیم... کانن اگر قرار باشه فول فریم بده قطعا اسمش ۴۰دی نخواهد بود.
مدیرجان بابت فول فریم مزاح کردم! فقط در جواب فرهاد خان گفتم که به احتمال خیلی زیاد لنزکیت این دوربین 135-28 خواهد بود و انقلابی در کار نخواهد بود ... !
والله 18-85 لنز بسیار خوبی است...
سرعت فوكوس خوب...
لرزه گیر ( كه در این رنج به نظرم به آن نیاز داریم ... ! )
و بدنه ی بسیار عالی....
اما ....
17-70 هم محاسنی دارد كه نمی شود نادیده گرفته شود.....
از همه مهم تر اف 2.8 این لنز....
اپتیك عالی و كم خطا ی این لنز....
داشتن قابلیت ماكرو......
اما اشكالاتی هم دارد...مثل سرعت فوكوس كمتر....
اما اگر بنده قصد انتخاب داشتم قطعا 17-70 انتخابم بود....( نظر كاملا شخصی )
اختلاف قیمت این دو هم كم نیست به هیچ وجه.............
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
و خداوند من را افرید تا از 85-17 دفاع کنم !:)
ببینید سیگما 70-17 فقط در ابتدای رنج اف 2.8 داره اگر اشتباه نکنم تا 24 پس رو 2.8 نمیشه حساب کرد
کنون سه تا لنز برای فول فریم و 1.6 داره در این رنج 105-24 و 70-24 و 85-17 پس کمبودی نیست و فکر میکنم یک دلیل انتخاب نیکون ارزانتر بودن این برند میتونه باشه
در مورد ca واقعا اغراق شده اوضاع اینقدرها هم بد نیست اکثرا کسانی که این لنز رو نداشتند فقط با خوندن ریویو ها میگن ca این لنز خیلی زیاده ولی در عمل اصلا موضوع اینقدر حاد نیست
مثلا همین 105-24 تو 24 میلیمتر ca داره خفن ! ولی تا حالا اینجا کسی گفته ؟ یا همه فقط تعریف کرده اند ؟
تازه این لنز یک المان UD هم داره که 85-17 نداره
این عکسها رو طی یک برنامه بازدید کذائی از کاخ سعد اباد گرفتم با 105-24 خودتون قضاوت کنید .( البته شك دارم این ca هست یا Defringe )
عکسها بدون ادیت هستند
ویرایش توسط نادر : Tuesday 14 August 2007 در ساعت 02:04
سلام
تقریبا قطعی شده بود که 30 دی بگیرم که 40دی اومد.
حالا دوستانی که تجربه بیشتری دارن به من بگن:
40 دی حدودا کی وارد بازار ایران می تونه بشه؟
و با چه اختلاف قیمتی؟
واسه کسی که می خواد تا آخر ماه 30 دی بگیره چه توفیقی می کنه؟
یا رو قیمت 30 دی چه قدر و از کی اثر میذاره.(چقدر سوال دارم)
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson