کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
نه! اینطور نمی شه!:biggrin:
شما فکر می کنی که 400D بهبود یافته 350D هست یا نه؟
اگر هست، آیا این این قیمت اضافه(به اندازه حدودا 15 درصد کل قیمت 350D) ارزش پرداخت رو داره یا نه؟
به نظرت مجموع(LCD بزرگتر و شفاف تر، گردگیر، هیستوگرامRGB، نقاط فوکوس بیشتر و...) به این مقدار بیشتر پول دادن می ارزند یا نه؟
نکته1: بحث مناسب بودن و اینا نیست، در کل گفتم...
نکته2: بحث مناسب بودن هم اگر باشه، فرض کنید کسی که 30 درصد از عکس هاش مربوط به آسمان شب می شه، می تونید برای اینکه خیالتون راحت بشه؛ نهایتا 50 درصد فرض کنید(به احتمال بسیار زیاد هیچ یک از افراد این فروم این همه عکاسی آسمان شب ندارند)
بله آپدیت شده ی 350 دی است.....
اما...
اما...
هر آپدیتی با ارزش نیست....
مثلا همین S3IS & S5IS كمتر كسی است كه به سراغ S5IS برود...! هیچ تغییر شگرفی رخ نداده است..
در مورد 400دی به نظرم هر كسی كه توان پرداخت بیشتر ( حتی 100 تومان ) را دارد بهتر است به سراغ 400 دی برود...
اما نه به دلیل داشتن تعداد نقاط فوكوس بیشتر..و یا گرد گیر سنسور....این دو مورد اصلا چیز های مهمی نیستند..قصد بنده این است كه دوستان بدانند كه چه چیزی ارزش پرداخت دارد...
این عینا قضیه نیكون دی 40 و دی40 ایكس است...
بنده در آن قصیه هم اعتقاد داشتم كه دی 40 ایكس ارزش پرداخت ندارد...!( اختلاف 150 تومان بود )
وقتی یك حداقل هایی كه نیاز هر كسی را بر طرف میكند در همه ی دوربین ها وجود دارد.نباید به دلیل مارك و مدل بالاتر به سراغ جدید تر ها رفت...
مثلا محال است كسی كه 350 دی دارد قصد اپگرید دوربین خود به 400دی را داشته باشد ، با پوزش اگر اینطور باشد باید در بعضی چیز ها شك كرد....
اما وقتی قصد خرید یك بدنه ی جدید را دارید اگر توان پرداخت دارید به سراغ 400دی بروید....
اما نه به خاطر تعداد نقاط فوكوس و یا گردگیر سنسور..!
بلكه به خاطر مونیتور بزرگ تر شفاف تر و داشتن تكنولوژی ساخت جدید تر كه شاید به چشم ما نیاید ولی چون این صنعت بسیار ابتدایی است شاید یك سال و چند ماه تاثیر گذار باشد....
اما بنده با 350دی كاملا نیاز هایم برطرف میشود.....
به هیچ كدام از برتری های 400دی نیاز ندارم......
موضوع نویز هم اصلا مهم نیست....
فقط به دلیل یادآوری عرض كردم...كه اشتباه نشود....نویز 350دی كمتر است.....شاید برای كسی مهم بود...
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام دوستان.
برای 30D لنز زیر 400 تومن(اصلا بیشتر نشه حتی 1 تومن) چی پیشنهاد می دید؟
البته با توجه به کارایی که قبلا عرض کردم.
شاید خدا خواست و بالاخره 30D قسمتمون شد.:::big grin:::
پ.ن : یه لنز با رنجی که بشه از تعویض مداوم فرار کرد. مثل Sigma 17-70
کاوه قبادیExposure.ir
کاوه نظرت در مورد Canon 17-85 IS چیه؟ البته قیمتش حدود 500 تومان هست.
سلام...
جناب فرهاد؛ نميخوام بگم لنز بدي است! ولي به نظر من كنون واقعا تو اين رنج براي دوربين ها*ي كراپ 1.6 چيزي نداره...اصلا از f/4-5.6 و ca بالاي 2 اين لنز خوشم نمياد...تو اين رنج هم به نظرم لرزه گير زياد مفيد نيست!
اگر نسخه*ي HSM سيگما 70-17 براي مانت كنون هم بيايد واقعا ارزش سيگما بيش از 85-17 است...
شما قبول داريد؟
علی محمدی
من قبول دارم كه كنن توی این رنج واقعن یه پاش می لنگه. دوستان نیكنی ناراحت نشن ولی یكی از عوامل فروش نیكن در سال های اخیر فقط همین مورد بوده و بس. بسیاری از طرفداران كنن به علت عدم وجود یك لنز با رنج مناسب به طرف نیكن متمایل شده اند ولی این لنز لنگه كفش كهنه ی كنن در بیابانه كه به نظرم به این قیمت می ارزه.
ضمنن من با 70-17 سیگما كار نكرده ام بنابر این نظر مقایسه ای نمی تونم بدم ولی اونایی كه كار كرده اند نسخه ی موجود رو به 85-17 كنن ترجیح نمی دهند. نسخه ی جدید هم احتمالن در بدو ورود قیمتش از كنن بالاتر خواهد بود.
من احساس می كنم كنن با40D یك لنز كیت انقلابی هم عرضه كند. یه چیزی تو مایه های EFS 17-105:cool:
فرهاد حسيني