سلام خدمت همه دوستان كه همچین فروم ژربار و تخصصی رو راه انداختن و زحمت نگهداریشو میكشن.
این اولین ژست من تو این فروم هست و میخوام قبل از مطرح كردن سوالام 1 خسته نباشید و یك تشكر اساسی از اعضای فعال اینجا بكنم.
آقا من چند روز كامل تو این فروم وقت گذاشتم كه البته واقعا هم خیلی به معلوماتم اضافه شد و نكات بسیار جالبی رو فراگرفتم.
تقریبا همه تاپیكهایی كه دوستان در جواب بقیه لینك داده بودن رو مطالعه كردم (خلاصه نگین كه اول تو سایت میگشتی بعد تاپیك میزدی! )
ولی چند تا سوال برام بدون پاسخ موند:
یكی اینكه اندازه CCD برای یك دوربین برای كاربری غیر حرفه ای (ولی نه چندان آماتور)چقدر مهمه؟
آیا این مسئله اونقدر تاثیرگذار هست كه بخاطرش از خیر S5IS (با اندازه سنسور 1 به 2.5 ) بگذرم و سراغ یك مدل با سنسور بزرگتر برم؟
2 اینكه چرا اینجا هیچكس از G7 صحبتی نمیكنه؟ به عبارت دیگه اشكال این دوربین چیه كه مورد لطف دوستان با تجربه واقع نشده؟
3 اینكه سری IXUS چطوریاست؟ ارزش داره بهش فكر كنم؟ روی كاغذ انتخاب خوبیه ولی كلا با این مدلهای خیلی كامپكت حال نمیكنم و دوست دارم دوربین هیكل قشنگی هم داشته باشه مثل همون S5IS !
اونطور كه از مباحث انجمنها برداشت كردم هیچ مدلی كامل راضی كننده نمیتونه باشه!
ولی آیا مثلا مدل H9 سونی پرطرفدارتر هست یا همین مدل كنن كه عرض كردم؟ چرا حتی خود فروشنده های سونی هم زیاد به محصولات اپتیكی سونی روی خوش نشون نمیدن؟!
من حدود 500 تومن كنار گذاشتم و به طور خلاصه میخوام دوربینی بگیرم كه راضی كننده باشه. رو مارك خاصی تعصب ندارم ولی Canon رو نسبتا دوست دارم.
حالا میشه دوستان مخصوصا با توجه به سوال اول من در مورد اندازه سنسور ، بالاخره منو از این چند راهی نجات بدن؟
میدونم هیچ مدلی كامل نیست! ولی كمبودهایی كه در مدلهای مختلف وجود داره چقدر اهمیت داره؟
تونستم برسونم؟ :::big grin:::
قربون شما
و موفق باشید