سلام فرهاد خان :)
راستش این چیزی که شما نوشتید حدود دو ماه پیش درد من هم بود .ولی به نظرم شما راحتر از من مشکل رو حل می کنید .
کلی فکر کردم که دی 200 بخرم یا دی 80 . 20دی یا 30دی .دیدم ای بابا نیاز من که مشخصه .نور ثابت به اندازه کافی
.بخودم گفتم پس ایزوی بالا نیاز نداری . بخودم گفتم چاپ بزرگ داری یا نه .دیدم هر چهار دوربین نیازمو برای چاپ مورد نیازم برطرف می کنند . نشستم بررسی کردم ببینم مثلا بین دی 200 و دی 80 یا 20دی و 30دی چقدر تفاوت و جود دارد که بتونه تو ی کار من حرفه ای (این کلمه قبلی از جک های سال 86 بود )تاثیر بذاره .این قدر تفاوت هست که بخوام بخاطرش مثلا 500تومن بابت بدنه اضافه هزینه کنم .خوب دیدم نه . (500تومن تفاوت قیمت دی 200 و دی 80 )
به لنز ها و قیمت و رنجشون و کیفیتشون در سیگما و نیکون و کنن پرداختم .باور کنید اینقدر که بروشور لنزهای کنن و سیگما دارم ثلثش هم از نیکون ندارم . 62 صفحه مربوط به لنزهای سایت عکاسی هم ذخیره کردم و فکر کنم سه بار کامل مرور کردم که چشام در اومد .
باور کنید اگه مثل آقامسعود قدیری عشق عکاسی نجومی داشتم لحظه ای در خرید 20 دی کنن درنگ نمی کردم (گرچه تصمیم دارم در آینده یه بدنه کنن هم داشته باشم . (چیکار کنم شما بخونید طرف مرض داره )
من مطمئن هستم که شما نیاز هایتان رو بهتر از من می دانید .
وقتی عکس هایی که با 20دی کنن و 30دی را با عکس های نیکون (در ایزوز پایین که من استفاده می کنم )مقایسه می کنم . می بینم که ارزش این همه دو دلی برای این دوربین ها را نداشته . چرا که خرید هر کدام از بدنه های کنن و نیکون من را راضی نگه می داشت. بخصوص اینکه شما این دوربین را برای شغل اصلی نمی خواهید .
باور کنید عکس های دی هفتامو که نگاه می کردم کلی حسرت خوردم که چرا فروختمش .هنوز هم دوستش دارم .روزی که می خواستم دوربین رو تحویل بدم باور کنید چند بار از فروشش منصرف شدم و گفتم نگهش می دارم . اما نگه داشتن سه بدنه برای من هم انچنان صحیح نبود .
به نظرمن تفاوت دوربین هایی که نامبردید آنقدر زیاد نیست که بخواهد شما را مدتی بدون دوربین و مردد نگاه بدارد و شما را از گرفتن عکسهای زیبا . خلاق . و حداقل ارام کنند روحتان باز دارد .
فکر نکنم که دی 300 در مقابل دی 200و کنن 30دی و 40 دی شق القمر بکنه که بعد از خرید برندهای 20و 30 و 40دی کنن یا دی 200 نیکون پشیمان شویم و این موضوع را شما بهتر از من حرفه ای (جک ساله دیگه )بهتر واقفید .
من می توانستم 5دی کنن را هم بخرم اما تفاوت عکس های 5دی بادی 80نیکون در اتلیه انقدر نبود که .......و من ترجیح دادم مابه التفاوت 5دی و دی هشتاد رو برای بچه هام و خانمم خرج کنم .( مردی برای خانواده)
خلاصه اینکه
عامو خودت بهتر از همه می دونی که چی نیازت رو برآورده می کنه با هزینه کمتر .البته من می دونم که شما مشکل مالی ندارید . اما از قدیم گفتن که سری که درد نمی کنه .............
گل شبدر چه کم از لاله ء قرمز دارد
چشمها را باید شست . جور دیگر باید دید