جناب ترابی سلام و ممنون نظردادین راستش حالا من حرفهای شما رو نمی فهمم !!!
در هر حال تو پست قبلی نظرمو گفتم -- این كلمه الگوریتم رو كه مینویسید من دیگه اصلا كلا بیلمیرم! بابا زیر لیسانس بگو والا الگوریتم ملگوریتم كه حالیمون نیست ولی اگه از اینا كه گفتی یك مثال بزنی ممنون میشم:
1- این یه فایل خامه من هم نظرمو گفتم شما فرض كنیدارزش مشخصه خالیه تا اساتید پرش كنن. -- راستش اساسی ترین مشكل اینجور بررسیها همون همسان سازیه و این همسان سازی نیاز به كار گروهی كسانی داره كه به موضوع مسلطن زیاد هم به این اعداد ارقام بنده توجه نكنید نظر شخصیه
2- من موافقم سعی می كنم تو ورژن جدید فایل این كمی كردن رو روش كار كنم و خوب تو سایتها اعداد بر اساس آزمایش وجود داره فكر میكنم یك فرمت محاسباتی برای هر ارزش باید قرار داد ( الگوریتم :cool: ) مثلا سرعت كه شما گفتید به این ترتیب كه سرعت عكاسی پیاپی - زمان اولین عكس بعد از روشن شدن - زمان همزمان سازیه فلاش - زمان بین دو عكس raw - و ... كه همگي كمي هستن و با يه فرمول محاسباتي كه اولي 2 برابر دومي و ... ارزش دارن عدد سرعت رو در آورد.
3- به نظرم : ما به كسي كه مي خواد دوربين انتخاب كنه بايد يك عدد بديم فقط يك عدد بنابراين ناچاريم همه خصوصيات رو به عدد تبديل كنيم حالا تا ببينيم چي ميشه و نظر ديگران چيه
4-يك تعداديشو اضافه كردم باشه بيشترش مي كنيم راستي فكر ميكردم اين گارانتي هاي تو ايران همش الكيه نيست؟