با سلام
من مدتي كه دارم سايت عكاسي رو مطالعه ميكنم خوب به عكاسي علاقه مند شدم و يه تحقيق نسبتا گسترده رو در مورد دوربينها شروع كردم ولي هر چي رفتم به يه نتيجه قطعي نرسيدم نتايجي كه بدست آوردم به شرح زير هست:
1- تمامي سايتهاي عكاسي در مورد دوربينها يك سري تست دارن كه تستهاي بسيار جالبيه ولي دقت ها متفاوت هستش و گاها نظر و قصد خاصي روي تستهاي اونها تاثير ميگذاره.
2- اكثر سايتها داراي نتيجه گيري و امتياز دهي هستن كه كلا از نتايج آزمايشات ناشي نشده و اگر خودتون رو بكشيد نمي تونيد يك نظر قطعي از اونها در بياريد.
3-نظرات سايتها عكاسي هم فقط نظر خودشونه و به احتمال زياد به درد كاري كه شما داري نمي خوره ( چرا؟ چون شما ممكنه ايزو براتون خيلي مهم باشه ولي تو اون سايته زياد تحويلش نگرفته و مثلا روي ال سي دي بيشتر امتياز داده)
4- عدد هايي كه براي دوربينها انتخاب شده هم علمي نيست مثلا در سايت DPREVIEW گفته امتياز OPTIC 9 و ارگونومي 8 و PERFOMANCE 7 بعد همه رو جمع ميكنه و تقسيم بر تعداد ميكنه ميگه دوربين مثلا 8 ارزشش هست.
در حالي كه ممكن ارزش OPTIC شش برابر ارگونومي باشه :cool:
اين شماره چهار رو فك كنم جو گرفتم قات زدم ديگه :::big grin:::
حالا يكي نيست بگه خب كه چي؟؟؟
به جان خودم اينا الكي نيست بابا كلي رفتم فايل درست كردم با اكسل كه ارزش نهايي دوربين رو بتونيم مطابق نظر اساتيد در بياريم بگيم قطعا اين بهتره و البته همون فايل رو به دوستان هم ميدم كه مطابق نظر خودشون به ارزشهاي خودشون امتياز بدن و دوربين دلخواهشون رو پيدا كنند.
من چون خودم تو براورد پروژه ها كار كردم از اين كارا قبلا هم كردم
آقا اين ديگه مي تونه دعواي نيكون كنون رو حل كنه ( عمرا)
اين فايل رو تقديم ميكنم به كاوه قبادي و امير سوكي كه هر دو شون رو خيلي ميخوام يعني مي خوامتون