سلام
اولا تو امضا تون یه چیزی نوشتید كه من خیلی خوشم اومد یعنی حال كردم همینه
دوما من مصمم هستم و حرفهای شما نه تنها من رو نا امید نكرد بلكه خیلی امیدوار شدم چون كسی رو پیداكردم كه جدی محك میزنه و خوشحالم كه اطلاعات خوبی دارین و این میتونه خیلی كمك كنه و البته حالا كه پست دادین بایستی ادامه بدین و پیشنهاد و انتقاد بكنین تا كار سرانجام بگیره باز هم خوشحالم كه فقط انتقاد نكردین یه راه حلهایی هم گفتین كه این هم یعنی شما امیدوارین و از همه مهمتر خیلی ممنونم كه این همه وقت گذاشتید و خوندید و نوشتید
در مورد پاراگراف اول من اگر گفتم منظورم این بوده كه به نتایج اونها كه میتونه مغرضانه باشه نبایستی اعتماد كرد ولی نتایج آزمایشگاهی اونها كه علمی هستند می توان اعتماد كرد چون در این موارد كه عدد هستن و بر اساس آزمایشهای مشخص ثبت شده راهی برای فریب نیست ولی وقتی میگن اپتیك فلان دوربین 6 هست خیلی جای شك داره( البته ما چند سایت رو كه اعتبار دارن و نسبتا به نتایج آزمایشگاهیشون اعتماد داریم گلچین میكنیم )
در مورد ایزو و رنگ وارگونومی و raw حق با شماست ( و چقدرم قشنگ گفتيد ) با شما موافقم حرف حساب كه جواب نداره ولي ( به اين كار ميگن از رو نرفتن:cool:) ببينيد در محاسبات يك پروژه براي انتخاب يك طرح از بين چند طرح اوليه تمامي مسئولين كارخونه مي شينن دور هم و يك ليست مثل ليست ما درست ميكنن بنا به توانايي اطلاعاتي آزمايشگاهي و علمي كه دارن يا ندارن نظراتشون رو در فرمهاي وزن دهي ثبت مي كنن و در نهايت يك پروژه از بين چند طرح اوليه انتخاب ميشه. اين مطلب كه به شما گفتم تو شركتهاي خيلي كار درست انجام ميشه و براي پروژه هاي چند ميلياردي ( حالا خالي ببنديم كي به كيه) اين روش مد نظر اين حقير هست
درسته كه من بر اساس محاسبات دقيق و نمودارهاي رنگ اين كار رو نكردم ( لابد حاليم نيست حالا تو بايد ما رو خراب كني؟) اما شما كه اطلاعلت خوبي دارين مسلما نظرتون رو بر اساس محاسبات دقيق و همون چارتها ميدين و قاعدتا وزن شخص من مثلا نيم هست و وزن شما 3 ( حالا راضي شدي؟)(( يعني اشخاص هم بايد وزن دهي بشن در همون كارخونه هم همينطوريه مثلا مدير عامل 10 سرپرست جز هم 1 ) در نهايت فرمها كه جمع آوري شد بر اساس يك نقطه مرگ ( مثلا يك ماهه) نهايي ميشه.
در نهايت نظر من اينه كه جمع اشخاص خيلي خطاي كمي داره و اين لپ كلامه حالا شما ميگيد اين نظرات شخصي و تبديل كيفي به كمي امكان پذير نيست يا اگر هم هست خيلي سخته ولي بنده ميگم با نظر جمعي ميشه اين مشكل را حل كرد.
در مورد اون حرفتونبايد بگم خيلي موافق نيستم( البته اين كه نياز رو بفهمه كه مهمترين مطلب همينه قبول دارم) من ميگم نياز ها رو مشخص كنيم بازم ميگم مگه ما چند مدل، نياز داريم حداكثر 5-6 تاست( اگه بيشتره خيلي ما رو تابلو نكني ها از بي سواديه ) براي هر كدوم يك انتخاب استاد قرار ميديم حالا واسه اين كه چراغ مار رو روشن كرده باشي ( يا اينكه بنده رو خراب كني ) بگو چند مدل نياز داريممن فکر میکنم هنوز هم مهمترین فاکتور اینه که آدم بدونه به چه چیزی نیاز داره . بعد از اینکه نیازهای خودش رو فهمید بین دوربین های مورد نیاز بررسی کنه
اين حرف آخرت هم خيلي با حال بود الان داشنم با خودم فكر ميكردم فيل اسكي كيه داش سيا رو بچسب:::big grin:::
در مورد فايل جديد خب نظر بدين تا يه تغيير درست حسابي بشه داد ما در خدمتيم.