جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
دوستان جهت خرید لنز کارکرده ، تعداد شاتی که لنز کارکرد داشته فاکتور قابل توجهی محسوب میشه؟و آیا راهی برای پی بردن به تعداد دفعاتی که لنز جهت شات زدن به کار رفته وجود داره؟و آیا تعداد زیاد فوکوس انجام شده در طول عمر و کیفیت خروجی لنز تاثیر میزاره؟ اصلا ضرورتی داره به چنین فاکتوری حساس باشیم؟
در ارتباط با خرید اینترنتی از فروشگاه های معتبر که فرضا مهلت تعویض x روزه دارند و البته مقادیر نه چندان کمی با بازار اختلاف قیمت دارند وضع به چه ترتیب هست؟! باید بگم تنها یک بار از بازار خریداری کردم و نقره داغ شدم! از اون به بعد لنز و سایر وسایل رو همش به صورت اینترنتی تهیه کردم! اما سر این مورد آخر خیلی وسواسی شدم :D
فرضا لنزی خریداری شود و مشکل بک یا فرانت فوکوس داشته باشد که با توجه به عدم پشتیبانی از میکرو ادجاستمنت در بادی بنده کاملا مشکل ساز خواهد بود! آیا این مهلت تعویض x روزه وعده وقت گل نی تعویض میکنیم است یا بخاطر اعتبار فروشگاه هم که شده ترتیب اثر میدهند؟!
البته برای فروشگاه هایی که تحویل دارند فکر میکنم تست کردن لنز جلوی تحویل دهنده منطقی و عقلانی تر است .
6D,70D,1100D
24-70mm f2.8L II, 400mm f5.6L, 70-200mm f4L, 50mm f1.8 STM, 55-250mm STM
دوستان برای عکاسی رسانه ای بخش خودرو که عموماْ در فضای آزاد، نور مناسب و ثابت بودن سوژه عکس برداری می شود چ دوربینی پیشنهاد می کنید؟ دوربین غیر حرفه ای کافی است یا دوربین حرفه ای؟ چ لنزی برای این گونه عکسها پیشنهاد میکنید؟
سلام .. من هم دنبال یک دوربین عکاسی حرفه ای DSLR برای شروع عکاسی هستم ..
بودجه ام هم تا یک میلیون تومنه ..
چی پیشنهاد میکنین ؟ Canon یا Nikon ؟
+ من فعلا بین Canon 1200D Rabel T5 و Nikon D3200 موندم ...
کسی عکس گرفته شده با دوربین 1200D نداره بتونم ببینم و مقایسه کنم ؟؟
یه دوربینی میخوام که کیفیت عکساش عاااااااالی باشه
ممنون
خب فعلا باین بودجه چی پیشنهاد میکنین ؟
پیشنهاد میکنم سوالتون در تاپیک راهنمايي براي خريد دوربين هاي DSLR بپرسین. اینجا آف تاپیک محسوب میشه و همین چهارپست هم به احتمال بسیار زیاد از طرف مدیران محترم حذف میشه.
چون با بدنه کنونی که فرمودین از نزدیک کار نکردم و اطلاعاتم ازش ناقصه ، اجازه بدین دوستان اهل فن ، در تاپیک مناسبش جوابتون بدن.