بله متاسفانه به خاطر تحریم ها هیچ شرکتی به صورت رسمی در سایت رسمیش اشاره ای به نماینده در ایران نکرده تنها کانن نیست همه شرکت ها و کمپانی ها همین وضعیت رو دارن.
اما همه این شرکت ها از طرفی به فکر حفظ بازار محصولات خودشون در کشورهای مختلف حتی کشورهایی که تحریم هستن هم باید باشن و مسلما سود بیشتر برای خودشون رو کاملا فدای اجرای قوانین تحریم نمی کنن اونم توی ایران که فروش زیادی داره محصولاتشون و سود خوبی از بازار خاورمیانه و ایران می کنن
بنابراین به صورت رسمی نماینده ای معرفی نمی کنن و ادعای تحریم ایران رو دارن اما به صورت غیر رسمی و از طریق کانال های مختلف و ... محصولات مختلف وارد ایران میشه
حالا اگه این کانال ها رو شرکت های معتبر و شناخته شده تری زده باشن بیشتر میشه اطمینان کرد که محصولات ریفر و تعمیری و ... نباشه
اما اگه محصولات توسط شرکت های گمنام و ... وارد بشه که معلوم نیست با چه شرایطی از آن طرف آب خریداری میشه و وارد میشه اونوقت باید شک کرد که حتی شاید محصول ریفر رو از مارکت های مختلف با قیمت های پایین تر میخرن و وارد میکنن ولی شرکت های اسم و رسم دار و شناخته شده برای حفظ آبروی خودشون هم که شده این کار رو نمی کنن و یا حداقل کمتر این کار رو می کنن که در ایران ما به این جور شرکت ها، شرکت اصلی یا نماینده رسمی و ... میگیم که خوب ممکنه در واقعیت حقیقت نداشته باشه
در هر صورت من دسترسی به دبی و ... ندارم و زیاد هم نمی خوام حساسیت به خرج بدم بنابراین بعد از سفر به تهران از یکی از 2 شرکت آفومار و ایده آل محصول خودم رو می خرم. من به پشتیبانی هر 2 شرکت ایمیل زدم و یه سری سوالات پرسیدم اما هنوز هیچ کدوم جواب ایمیل من رو ندادن در هر صورت هر کدوم زودتر جواب ایمیل من رو بده احتمالا شانس با اون شرکت خواهد بود چون معلوم میشه مشتری مدار تر هست