سلام
اول از همه میخوام بگم که واقعا خوشحالم که همچین انجمنی وجود داره و این اطلاعات مفید رو به امثال بنده که بی تجربه هستم منتقل میکنید. و از همه اعضا تشکر میکنم.
این اولین پست من در این انجمن هست. ولی چند ماهی هست که به این انجمن میام و مطالبشو میخونم و بقدری دل و جگر دوربینها و نرم افزارها در این انجمن بیرون ریخته شده که احتیاجی نبود عضو بشم. چون تمام سوالاتی که برام پیش میومد در تاپیک ها مطرح شده بود و جوابش هم داده شده بود.
ولی دلیلی که باعث شد تاپیک بزنم انتخاب دوربین بر اساس لنز هست. شاید از حرف من تعجب کنید ولی باید بگم که حقیقت داره.
من قبلا چند تا دوربین دیجیتال داشتم که آخریش کانن اس 5 بود. اس 5 رو دادم به یکی از افراد خانوادم و میخوام یک دوربین slr بخرم. برای خود دوربین میخوام حدود 500 - 600 تومن هزینه کنم. و تصمیمم دارم یا کانن 350d یا نیکون d40 رو بخرم. شایدم هم بیشتر پول گذاشتم و 400d یا نیکون d40x را خریدم.
فعلا مسئله من انتخاب بین این 4 تا نیست.
بلکه میخوام انتخابم رو براساس قیمت لنزها انجام بدم.
من عاشق زوم یا همون تله هستم. و اگه اشتباه نکنم یک لنز با تله 300 با توجه به کراپ فاکتور دوربینهای فوق حدود 450 میلیمتر میشه که واسه من کافی و عالی هست.
ممنون از لطف شما-سمیرا پیمانفر
بین لنزهایی که به دوربینهای کانن یا نیکون میخوره ، کدوم لنز از کدوم برند رو انتخاب میکنید که مشخصات زیر رو داشته باشه
1- قیمت ارزان و کیفیت خوب. منظورم اینه که با حداقل قیمت بهترین کیفیت رو داشته باشه.
2- لرزش گیر داشته باشه.
3- شنیدم لنزهای سیگما به عکسها ته رنگ زرد میدن. اگه اینجوری هست لطفا سیگما رو پیشنهاد ندین.
4- حتما 300 میلیمتر باشه.
5- خواهش میکنم منو به تاپیک لنزها ارجاع ندین. چون بیشترش رو خوندم و بیشتر گیج شدم.
من فقط یه دونه لنز تله میخوام بخرم و با لنز کیت خود دوربین تمام احتیاجاتم برآورده میشه.
پس انتخاب این لنز تله برام خیلی اهمیت داره. مخصوصا تعادل بین کیفیت و قیمت.
مخصوصا اینکه میخوام دوربینم رو براساس این لنز بخرم و به مارک خاصی هم تعصب ندارم. فقط میخوام کانون یا نیکون باشه.
لطفا از دانسته های خود دریغ نکنید و مرا یاری کنید.
ممنون از لطف همگی - سمیرا پیمانفر